Çok teşekkür ediyorum.Ben ocean mummy kullaniorum
Folvimix kullanıyorum ben. Folikasit vitamin b12 iyot ve bittin var içeriğinde.Hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Ben de z fol kullanıyorum iyot d3 b12 b6 ve folik asit var içinde. Ama sanırım imom omegaya geçeceğim Çarşamba dr öyle derse :)Hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Sizin kesin duyulur. Benim duyulacagını sanmıyorumMutlaka haber olur mu canım. Benimde ayın 30 nda
Benim doktorum da folicusu önerdi ona başladım.Hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Ben henüz doktora gitmedim ama ben de Folicus başlamayı düşünüyorum. Peki hangisi sizdeki sadece folik asit olan mı yoksa vitamin takviyeli mi?Benim doktorum da folicusu önerdi ona başladım.
Anladım. Teşekkür ediyorum.Ben de z fol kullanıyorum iyot d3 b12 b6 ve folik asit var içinde. Ama sanırım imom omegaya geçeceğim Çarşamba dr öyle derse :)
Herkes farklı bir marka yazmış. Demek ki çok bir fark yok aralarında. Teşekkür ediyorum.Folvimix kullanıyorum ben. Folikasit vitamin b12 iyot ve bittin var içeriğinde.
Benim henüz tiksinme bulanti vs baslamadı. Aynı dertten müzdaribim. Umarım baslar bir an önceHamilelikte suan sigara kullananlar ictikten sonra mideniz bulaniyor mu ? 2 cocukta tiksindim icemedim ay insallah bundada olur
Bana da donma geliyor el ve ayaklar çoğu zaman üşüyor bazen içime de bı titreme geliyorYa bişey sorucam. Bana 2 gündür her yer o kadar sıcak geliyor ki öyle olan var mı? Şimdi de sıcaktan uyandım mesela ama kombi kapalı. Normal mi ya anlayamadım herkes rahat otururken ben menepoza giren teyzeler gibiyim sıcakta sıcak
Canım bugün 5.0 olduk aynıyız senle bana da bazen öyle oluyo hemen uzanıyorum geçiyor sonra çok şükür. Valla öyle böyle sağlıklı ilerlesin de sen 3. Yü ben 2. Yi sağlıkla alalım kucağımıza. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin4+5 olduk bgun ama inanilmaz bi kasik agrisi girdi sol tarafima adim atamadim heralde buda gidiyo dedim sukur az daha iyiyim bu ne ay boyle sizdede var mii
Canım geç döllenme değilse görürsünKızlar ilk doktor randevumu 25 Aralığa alabildim doktor çok yoğunmuş. Gittiğimde 6+6 olacağım. Sizce bebek kalp atısı görülür mü o haftada
Ben de duydum bi arkadaşım gelinlerine yaptırdı ama orada bitmiyormuş çocuk 5 yaşını doldurana kadar çocuğun üstünde taşımak zorundasın Allah korusun çocuğa bişey olur diye. Yani ben düşünüyorum da şimdi benim oğlum 6 yaşına girecek üstünde bişeyi 5 yıl çocuğa taşıttırmak da çok zor bişey yaEskiden bazı kadınlar çok düşük yaparmış onlarda hoca ya giderlermis muska gibi hamile hemen kaldığında üstünde tasiyormussun sonrada bebeğin yastığının altına koyuyormussun bende bilmiyorum tam olarak hamaylide diyorlarmış
Amin amin canim insallah hayirlisiyla geceriz bu zorluklari sonra dogum zamani kasveti coker bideCanım bugün 5.0 olduk aynıyız senle bana da bazen öyle oluyo hemen uzanıyorum geçiyor sonra çok şükür. Valla öyle böyle sağlıklı ilerlesin de sen 3. Yü ben 2. Yi sağlıkla alalım kucağımıza. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Canım benim canım yemek falan değil de sürekli sigara istiyor doktor dün içme dedi keseyi görünce bırakırım diyordum ama doktordan çıkınca bile içtim. Midem bulanmıyor ama halsizlik çöküyor ay biran önce tiksinsem de içmesem artık yaHamilelikte suan sigara kullananlar ictikten sonra mideniz bulaniyor mu ? 2 cocukta tiksindim icemedim ay insallah bundada olur
Bizde al karisi diye bisey var onun icin okunmus bi bez, ocaginda yapilir bu uzerimize igneleriz al çapıtı derler bebek doguncada bebegin annenin uzerinde olur onu biliyorum ben neyse simdiden dusunupte psikolejimi bozmak istemiyorumEskiden bazı kadınlar çok düşük yaparmış onlarda hoca ya giderlermis muska gibi hamile hemen kaldığında üstünde tasiyormussun sonrada bebeğin yastığının altına koyuyormussun bende bilmiyorum tam olarak hamaylide diyorlarmış
Ay bende oyle ya sigara icim diyorum hemen sonunda midem bi hos oluyo icme artik sunu diyo esimde ama nafile kendim tiksinmeden zorCanım benim canım yemek falan değil de sürekli sigara istiyor doktor dün içme dedi keseyi görünce bırakırım diyordum ama doktordan çıkınca bile içtim. Midem bulanmıyor ama halsizlik çöküyor ay biran önce tiksinsem de içmesem artık ya
Ben de tam tersi icten icten usuyorumYa bişey sorucam. Bana 2 gündür her yer o kadar sıcak geliyor ki öyle olan var mı? Şimdi de sıcaktan uyandım mesela ama kombi kapalı. Normal mi ya anlayamadım herkes rahat otururken ben menepoza giren teyzeler gibiyim sıcakta sıcak