2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bulantım yemek yemeye başlamamla birlikte başlıyor yemek sonrası devam 🤦🏻‍♀️ açken bişey yok ama hep yemekten sonra garip

Hamilelikte dişçiye gitmek sıkıntılı mı? Dişim öyle kötü ağrıyor ki. Eğer sıkıntı ise bugün daha 4 haftalık olduk kaldı 8 ay 😔
Ben ogrenmeden hemen once kanal tedavisine baslamistim. Tedavi 3 hafta surdu antibiyotik ve arveles kullandim. Rontgen de cektiler. Ogrenince ilaclari biraktim anestezi de yapmadilar. Zaten kanal tedavisinin sadece kalici dolgusu kalmisti onu yaptilar bi de baska bi disime sadece dolgu yapilcakti onu yaptilar. Insallah bisey olmamistir

Ben ogrenmeden hemen once kanal tedavisine baslamistim. Tedavi 3 hafta surdu antibiyotik ve arveles kullandim. Rontgen de cektiler. Ogrenince ilaclari biraktim anestezi de yapmadilar. Zaten kanal tedavisinin sadece kalici dolgusu kalmisti onu yaptilar bi de baska bi disime sadece dolgu yapilcakti onu yaptilar. Insallah bisey olmamistir
Asıl sıkıntı anestezide o zaman öyleyse benimkinde yaparlar bence çünkü dolgum kırıldı kanal tedavili dişim ağrıyanda

senin ki ya hep ya hiç kuralına göre olmuş amaHoppa

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-12-23-43-43-755_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2021-12-12-23-43-43-755_com.android.chrome~2.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 48
X