- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 33
Sürekli desem yeri bulanmadigi ani hatırlamıyorum çok fenayımİyi akşamlar bulantılarınız ne sıklıkta acaba doktor prilam vermiş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli desem yeri bulanmadigi ani hatırlamıyorum çok fenayımİyi akşamlar bulantılarınız ne sıklıkta acaba doktor prilam vermiş ya
Tamam inşallahHaber verir misiniz yarın bize de
Ay benim başladı galiba bugün akşam yemeği bile yiyemedim açım ama yemek yiyemiyorum. Mideme kramplar giriyorİyi akşamlar bulantılarınız ne sıklıkta acaba doktor prilam vermiş ya
Umarım faydalı olur geçmiş olsunDeneyeceğim teşekkürler
Ben ogrenmeden hemen once kanal tedavisine baslamistim. Tedavi 3 hafta surdu antibiyotik ve arveles kullandim. Rontgen de cektiler. Ogrenince ilaclari biraktim anestezi de yapmadilar. Zaten kanal tedavisinin sadece kalici dolgusu kalmisti onu yaptilar bi de baska bi disime sadece dolgu yapilcakti onu yaptilar. Insallah bisey olmamistirHamilelikte dişçiye gitmek sıkıntılı mı? Dişim öyle kötü ağrıyor ki. Eğer sıkıntı ise bugün daha 4 haftalık olduk kaldı 8 ay
Gebyfoll kullanıyorum ben folik asite ilave olarak b12,iyot ve b6 var içerisindeHangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Rabbim şifa versin sana da inşaAllahSalı günü bende koşarak diş hekimine gittim ama maalesef
TeşekkürlerUmarım faydalı olur geçmiş olsun
Asıl sıkıntı anestezide o zaman öyleyse benimkinde yaparlar bence çünkü dolgum kırıldı kanal tedavili dişim ağrıyandaBen ogrenmeden hemen once kanal tedavisine baslamistim. Tedavi 3 hafta surdu antibiyotik ve arveles kullandim. Rontgen de cektiler. Ogrenince ilaclari biraktim anestezi de yapmadilar. Zaten kanal tedavisinin sadece kalici dolgusu kalmisti onu yaptilar bi de baska bi disime sadece dolgu yapilcakti onu yaptilar. Insallah bisey olmamistir
Ben Metilfolat kullanıyorumHangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Geçti benim dişim canım inşallah seninde geçer hormonlardan birazdaRabbim şifa versin sana da inşaAllah
senin ki ya hep ya hiç kuralına göre olmuş amaBen ogrenmeden hemen once kanal tedavisine baslamistim. Tedavi 3 hafta surdu antibiyotik ve arveles kullandim. Rontgen de cektiler. Ogrenince ilaclari biraktim anestezi de yapmadilar. Zaten kanal tedavisinin sadece kalici dolgusu kalmisti onu yaptilar bi de baska bi disime sadece dolgu yapilcakti onu yaptilar. Insallah bisey olmamistir
ocean mummy kullanıyorum benHangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Ocean mummyHangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Ben ocean mummy kullaniorumHangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Galiba blmiorum kiAsıl sıkıntı anestezide o zaman öyleyse benimkinde yaparlar bence çünkü dolgum kırıldı kanal tedavili dişim ağrıyanda
Asil zor kisimda daha ortada bisey yoktu nr gerekiosa yaptilar. Regle bi gun kala.ogrendim biraktim hepsini ama oncekiler sayilmaz bencesenin ki ya hep ya hiç kuralına göre olmuş ama
Dr um Folidays onermisti, onu kullaniyorum.Hangi folik asiti kullanıyorsunuz?
Dr um Folidays onermisti, onu kullaniyorum.
Gebyfoll kullanıyorum ben folik asite ilave olarak b12,iyot ve b6 var içerisinde
Ben Metilfolat kullanıyorum
ocean mummy kullanıyorum ben
Ocean mummy
Çok teşekkür ediyorum hepinize.Dr um Folidays onermisti, onu kullaniyorum.