- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
Randevuyu 25 ine çekiyorum bende mecburen. Hem folikasitim hem progestanim bitmis oluyor. O zamana kadar duyulur i sallah yaSizin kesin duyulur. Benim duyulacagını sanmıyorumcok erken olcak. Bir hafta sonra tekrar çağırabilir
Progestan nasıl kullanıyorsunuz acaba. Ben de bir süre kullanayım diyorum. Çünkü büyük ihtimalle progestoron hormonum düşük benimRandevuyu 25 ine çekiyorum bende mecburen. Hem folikasitim hem progestanim bitmis oluyor. O zamana kadar duyulur i sallah ya
Ahh canım kanla kesinleştir de kesin bu yolda beraberizHanımlar merhabalar. Son adetim 18 kasım suan reglime 2 gun var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Inşallah sağlıkla ilerler ve araniza dahil olabilirim.Bu arada yarin kan vereceğim.Dualariniza talibim
Folidays kullanıyorumHangi folik asiti kullanıyorsunuz?
bana anne üstünde bebektede yastığın altında dediler hayırlısı dua ediyoruz hepimiz farklı durumlar olabiliyorBen de duydum bi arkadaşım gelinlerine yaptırdı ama orada bitmiyormuş çocuk 5 yaşını doldurana kadar çocuğun üstünde taşımak zorundasın Allah korusun çocuğa bişey olur diye. Yani ben düşünüyorum da şimdi benim oğlum 6 yaşına girecek üstünde bişeyi 5 yıl çocuğa taşıttırmak da çok zor bişey ya
Bendede bazen oyle oluyo rahatsiz ediyo sicak bazende üsüyorumYa bişey sorucam. Bana 2 gündür her yer o kadar sıcak geliyor ki öyle olan var mı? Şimdi de sıcaktan uyandım mesela ama kombi kapalı. Normal mi ya anlayamadım herkes rahat otururken ben menepoza giren teyzeler gibiyim sıcakta sıcak
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBizde bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür
Kan verdin mi canimHanımlar merhabalar. Son adetim 18 kasım suan reglime 2 gun var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Inşallah sağlıkla ilerler ve araniza dahil olabilirim.Bu arada yarin kan vereceğim.Dualariniza talibim
Gozun aydin canim darisi bizlereBizde bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür
Rica ederim. Genelde doktor veriyor.Herkes farklı bir marka yazmış. Demek ki çok bir fark yok aralarında. Teşekkür ediyorum.
Doktor vermeden kullanmak sakıncalı olmaz mı?Merhaba hanımlar. Progestani hamileyken nasıl kullanıyorsunuz acaba. Benim progestoron seviyem dusuk büyük ihtimalle. Doktor randevum da Cumartesi. En azından doktora gidene kadar kullanayım diyorum
Çok iyi şalgam sağlıcakla da doğar.Bizde bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür
Bunu bende merak ediyorum. Bazıları doktor önermese bile kullanıyor.Merhaba hanımlar. Progestani hamileyken nasıl kullanıyorsunuz acaba. Benim progestoron seviyem dusuk büyük ihtimalle. Doktor randevum da Cumartesi. En azından doktora gidene kadar kullanayım diyorum
Ay şalgam ne yaÇok iyi şalgam sağlıcakla da doğar.kaçıncı hafta da duydunuz canım?
Bende zor dururdum ve stres yapardım kendimeCanım benim canım yemek falan değil de sürekli sigara istiyor doktor dün içme dedi keseyi görünce bırakırım diyordum ama doktordan çıkınca bile içtim. Midem bulanmıyor ama halsizlik çöküyor ay biran önce tiksinsem de içmesem artık ya
Sabah akşam fitil şeklinde kullanıyorum mide asidi etkisini azaltıyormuş hemde yan etkisi çok fena baş dönmesi mide bulantısı uyku yapıyoMerhaba hanımlar. Progestani hamileyken nasıl kullanıyorsunuz acaba. Benim progestoron seviyem dusuk büyük ihtimalle. Doktor randevum da Cumartesi. En azından doktora gidene kadar kullanayım diyorum
Sanmıyorum canım her bebek farklı.Doktor gelişimle ilgili birşey demedi mi?Hanımlar günaydın. Ben geçen hafta gittiğimde doktor vajinal ulstrason ile görmüştü bebeği. Bu hafta kalp atışı için gitmiştik ama duyamadık. Doktor vajinal ultrason ile bebeğin yolk kesesini gördüğünü sağlıklı olduğunu söyledi sadece. Sat tarihine göre 6+6 dayım. Bu kadar geç olupta duyulmaması normal mi? Gelişim de gerilik yoktur di mi?