2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2,5 yıldır deniyoruz 1 Tüp bebek 1 aşılama 3 kere doktor iğne verdi kimyasal 1 kere ama daha öncede kimyasaldaki gibi durumlar olmuştu o zaman test yapmadım hiç biri tutmadı bu kimyasalde kendiliğinden oldu
Anladım kuzum. O zaman bir de o şekilde dene bakalım. İnşallah olur en hayırlı zamanda

2,5 yıldır deniyoruz 1 Tüp bebek 1 aşılama 3 kere doktor iğne verdi kimyasal 1 kere ama daha öncede kimyasaldaki gibi durumlar olmuştu o zaman test yapmadım hiç biri tutmadı bu kimyasalde kendiliğinden oldu
Kimyasaldan sonra çok kolay oluyor arkadaşım sebepsiz hamile kalamadı 5 yıl herşey yolundaydı aslında bir kimyasal gebelik geçirdi biz uçtuk sevinçten kimyasal olduğunu anladık
Aradan 1.5 2 ay geçti fazlası yok 5 haftalık hamile olduğunu öğrendik 1.5 yaşında oğluşu var. Dua edicem inşallah tutunur bebişin kolaylıkla canım

Benim indirdiğim uygulama harikaaa hamilelik+ yazıyor üzerinde.
Evet ben de bunu kullanıyorum. İlk hamileligimde de kullanmıştım. Bunun bebek+ versiyonu var. Bebegi kaç kez uyuttugunu beslediğini fln kaydediyorsun. Not tutmus oluyorsun

Kızlar normalde 7+1 de kalp atışları için doktora gidecektik ama hava koşulları kötü olduğu için öne çekmek zorunda kaldık. 6+4 tw kalp atışları duyulur mu cihazda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…