Anladım kuzum. O zaman bir de o şekilde dene bakalım. İnşallah olur en hayırlı zamanda2,5 yıldır deniyoruz 1 Tüp bebek 1 aşılama 3 kere doktor iğne verdi kimyasal 1 kere ama daha öncede kimyasaldaki gibi durumlar olmuştu o zaman test yapmadım hiç biri tutmadı bu kimyasalde kendiliğinden oldu
Kimyasaldan sonra çok kolay oluyor arkadaşım sebepsiz hamile kalamadı 5 yıl herşey yolundaydı aslında bir kimyasal gebelik geçirdi biz uçtuk sevinçten kimyasal olduğunu anladık2,5 yıldır deniyoruz 1 Tüp bebek 1 aşılama 3 kere doktor iğne verdi kimyasal 1 kere ama daha öncede kimyasaldaki gibi durumlar olmuştu o zaman test yapmadım hiç biri tutmadı bu kimyasalde kendiliğinden oldu
Saol canim insallahBelirtilerin zaten cok uyuyodu hadi gozun aydin saglikla gel aramiza hemen ❤
Evet ben de bunu kullanıyorum. İlk hamileligimde de kullanmıştım. Bunun bebek+ versiyonu var. Bebegi kaç kez uyuttugunu beslediğini fln kaydediyorsun. Not tutmus oluyorsunBenim indirdiğim uygulama harikaaa hamilelik+ yazıyor üzerinde.
Mutlaka haber olur mu canım. Benimde ayın 30 ndaHaftaya pazartesi tatlım.
Duyulur diye umit ediyorum. Ben de 6+4 te gidicemKızlar normalde 7+1 de kalp atışları için doktora gidecektik ama hava koşulları kötü olduğu için öne çekmek zorunda kaldık. 6+4 tw kalp atışları duyulur mu cihazda?
Yaaaaa bizim seninle aynı gidiyormuşDuyulur diye umit ediyorum. Ben de 6+4 te gidicem
18 inde dimi randevun. Ben sabah 10 da gidicem.Yaaaaa bizim seninle aynı gidiyormuş❤❤❤ inşallah duyulur. Yol uzak boş yere gidip gelmek istemiyorum
Daha almadım kararsız kaldım ama sanırım 18 inde olacak bende sabah gideceğim.18 inde dimi randevun. Ben sabah 10 da gidicem.
Muayene icin uzaksa dogumda nasi olcak ne kadar uzak ki hastaneDaha almadım kararsız kaldım ama sanırım 18 inde olacak bende sabah gideceğim.
Bana göre sağ mi doktora göre sağ mi bana onu da anlatınCanım karından görüntüde bebek soldaysa erkek sağdaysa kız vajinelde tam tersiymiş
18 inde dimi randevun. Ben sabah 10 da gidicem.
Aa benimde 18 i. 6+4 oluyorum o günDaha almadım kararsız kaldım ama sanırım 18 inde olacak bende sabah gideceğim.
Doğuma yakın eşimin memleketine gideceğiz. Yani biraz sıkıntılı benim bu konular. Allah yardımcı olur inşallah. Sağlıklı olsun daMuayene icin uzaksa dogumda nasi olcak ne kadar uzak ki hastane
Bende geçen ay kimyasal yaşadım.yarin kalp atışına gidicem inşallah duyarim sağlıkla inşallahAynı şeyi yaşamışız ben de geçen ay kimyasal yaşadım. Keseyi görmeden ve kalp atışını duymadan tamam hamileyim diyemiyorum
Kaç hafta olacak canım kalp atışını gittiğinizde?Bende geçen ay kimyasal yaşadım.yarin kalp atışına gidicem inşallah duyarim sağlıkla inşallah
Sen baktığında sağ olcak senin sağın sen at görüntü varsa elinde ben söyleyeyim sanaBana göre sağ mi doktora göre sağ mi bana onu da anlatın
Ahaha hepimiz 9 unda mi doguruyoruzAaa benimde 18 i 6-+4 oluyorum o gün