- 24 Mayıs 2017
- 7.479
- 14.646
- 33
Hmm o zaman ordan bulucaksin bi doktor hayirlisi olsunDoğuma yakın eşimin memleketine gideceğiz. Yani biraz sıkıntılı benim bu konular. Allah yardımcı olur inşallah. Sağlıklı olsun da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm o zaman ordan bulucaksin bi doktor hayirlisi olsunDoğuma yakın eşimin memleketine gideceğiz. Yani biraz sıkıntılı benim bu konular. Allah yardımcı olur inşallah. Sağlıklı olsun da
Insallah canim hayirli haberlerle gelBende geçen ay kimyasal yaşadım.yarin kalp atışına gidicem inşallah duyarim sağlıkla inşallah
Aynen aramaya surekli yaziyorum zaten indrmistim onu diyip iptal ediyorum farkli bisey bulursan banada haber verHahaha tek ben olmadığıma sevindim. Playstordan farklı uygulama arıyorum sürekli hayır ne kadar farklı olabilir ki diğerlerinden
Çok geçmiş olsun canım inşallah bı sonraki gebelik sağlıklı olur660 lardaydı en son değerim dün baya bir parça geldi belki o yuzden dedi bu ay içinde de ara ara kanaman olur dedi
Kadınlar kulübü nün uygulamasi var indirmissiniz onu anlamadım ben Google'dan giriyorum cunkiBenim indirdiğim uygulama harikaaa hamilelik+ yazıyor üzerinde.
Benimde yarın 6.2 olacak yarın gidicem bendeKızlar normalde 7+1 de kalp atışları için doktora gidecektik ama hava koşulları kötü olduğu için öne çekmek zorunda kaldık. 6+4 tw kalp atışları duyulur mu cihazda?
Ayy inşallah ya cumartesi kalp atışlarını duyalım daa benimki geç döllenme ama yükssk ihtimal duyulmaz inş güzel haberler veririz birbirimizeeAhaha hepimiz 9 unda mi doguruyoruz
Yarın kalbi için gidicez inşallah atarımSen baktığında sağ olcak senin sağın sen at görüntü varsa elinde ben söyleyeyim sana
Son adet tarihinden sonraki 35. Gun kalp atmaya baslarmis insallah duyariz hepimizAyy inşallah ya cumartesi kalp atışlarını duyalım daa benimki geç döllenme ama yükssk ihtimal duyulmaz inş güzel haberler veririz birbirimizee
Ay ben de isterimmm benim bu 6+4 de vajinal ultrasonSen baktığında sağ olcak senin sağın sen at görüntü varsa elinde ben söyleyeyim sana
geçen ay ne çok kişi kimyasal yaşamış çok geçmiş olsunBende geçen ay kimyasal yaşadım.yarin kalp atışına gidicem inşallah duyarim sağlıkla inşallah
Saol canim ilk tecrübemi kimyasal öğrenince allak bullak oldum çok şükür hemen üstüne oldu ama 9 ay bitene kadar benim korkum bitmez herhalde sanırım her kimyasal yaşayan da benim gibidirgeçen ay ne çok kişi kimyasal yaşamış çok geçmiş olsun
kalp atışı başlamasına başlar da ultrason makinesinin kalitesine göre biz duyar mıyız o düşündürüyo işteSon adet tarihinden sonraki 35. Gun kalp atmaya baslarmis insallah duyariz hepimiz
aynısı bende de var canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallahSaol canim ilk tecrübemi kimyasal öğrenince allak bullak oldum çok şükür hemen üstüne oldu ama 9 ay bitene kadar benim korkum bitmez herhalde sanırım her kimyasal yaşayan da benim gibidir
Kesenin içinde sağ sol mu yaniAy ben de isterimmm benim bu 6+4 de vajinal ultrason
Kdnlr-Klb APK'sını aç kısmına tıkla yüklenir uygulamasıKadınlar kulübü nün uygulamasi var indirmissiniz onu anlamadım ben Google'dan giriyorum cunki
Ay yeni gördüm çok teşekkür ederim çok uğraşıyordum yoksaKdnlr-Klb APK'sını aç kısmına tıkla yüklenir uygulaması
rica ederim canımAy yeni gördüm çok teşekkür ederim çok uğraşıyordum yoksa
Tamam görünce atarsın bende çarşamba 6+6 olacağım kalp randevumuz ozamanYarın kalbi için gidicez inşallah atarım
Erkek Vajinal görüntüde kesenin bebek sağındaysa erkek karından bakılsaydı sol taraf erkekti senin vajinal olduğu için bebişin erkekAy ben de isterimmm benim bu 6+4 de vajinal ultrason
Uygulama değil de ben ana ekrana ekledim oradan Direk giriyorumKadınlar kulübü nün uygulamasi var indirmissiniz onu anlamadım ben Google'dan giriyorum cunki