Aramıza hoşgeldin şimdiden kuzum sağlıkla gelsin inşallahHanımlar merhabalar. Son adetim 18 kasım suan reglime 2 gun var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Inşallah sağlıkla ilerler ve araniza dahil olabilirim.Bu arada yarin kan vereceğim.Dualariniza talibim
Hahah bende öyle düşünüyorumBoşver unut biraz şımaralım artık bu dönemde buda hakkımız
Evet banada söylediler arkadas baktirdi hocaya çocuğu olur ama tibika taşıması gerekiyormuş benim isyerimde bir abla var annesi 5 çocuk doğurmuş hepsinde tibika yaptırmış 2 kerede hamile kalmış üstünde tanımamış düşmüş bunu eskiler çok biliyorlar dedilerGeçmiş olsun kuzum inşallah tez zamanda hayırlısı ile yeniden bebişin olur❤ ben duymuştum. Ama benim bildiğim bu muskayı sürekli olarak bebek düşüren ya da ölü bebek doğum yapanlar için veriliyor diye biliyordum.
Vallah bu teste göre hamilesin canım baya baya belli besbelli yani.Hanımlar merhabalar. Son adetim 18 kasım suan reglime 2 gun var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Inşallah sağlıkla ilerler ve araniza dahil olabilirim.Bu arada yarin kan vereceğim.Dualariniza talibim
Evet evet hatta bu masayı bildiğim kadarı ile sonra belli bir yaşa gelene kadar bebeğe takıyorlar. Ya bu çok farklı bir durum ama canım. Dinsel boyut olarak insan türünün üremesini istemeyen bir varlık anneye musallat oluyormuş vs vs. Yani senin kaçıncı denemendi?Evet banada söylediler arkadas baktirdi hocaya çocuğu olur ama tibika taşıması gerekiyormuş benim isyerimde bir abla var annesi 5 çocuk doğurmuş hepsinde tibika yaptırmış 2 kerede hamile kalmış üstünde tanımamış düşmüş bunu eskiler çok biliyorlar dediler
Amin insallah canımmAramıza hoşgeldin şimdiden kuzum sağlıkla gelsin inşallah
Vallah bu teste göre hamilesin canım baya baya belli besbelli yani.
Ne sabırlısıınn masallah sana
Geçekten çok sabırlısınben koşa koşa gittim doğum paketi aldım üstüne birde muayene oldum.
yani on muayene hakkımın birini resmen boşa harcadım
ne gördük hiç birşey
alttan bakınca keseyi gördük sadece
yok o kadar sabırlı olduğumdan değil. özel 8. haftadan önce bakmıyor. devlet 12. haftadan önce bakmıyor. özel ekstrem bir durum olursa acile gidersin diyorlar. diğer türlü en azından 8. haftayı beklemen gerekiyor mecbur. bana kalsa bende 6. haftada giderdim. şimdi sata göre 8+1'de (bence 7+3 çıkacak) gitmek durumundayımBenimde önce dişim ağrımasaydı sonra kanamam olmasaydı kesinlikle gitmeyecektim 5.5 6 hafta olana kadar nasip
Sen doktoruna sor, parasetamol tek endikasyon migren için hamilelikteKızlar migren atagim geldi geceden beri öldürdü benine yapmalıyım? İlaç kullanamıyorum hamilelik var diye
Parol attım biraz hafifledi ağrıSen doktoruna sor, parasetamol tek endikasyon migren için hamilelikte
İyi yaptınız. İnşa Allah azalırParol attım biraz hafifledi ağrıteşekkürler
Ben bu 2sinden bakiyorum hemen hemen ayni zaten neden 2sine bakiyosamHangi uygulamadan bakıyosunuz
Belirtilerin zaten cok uyuyodu hadi gozun aydin saglikla gel aramiza hemen ❤Hanımlar merhabalar. Son adetim 18 kasım suan reglime 2 gun var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Inşallah sağlıkla ilerler ve araniza dahil olabilirim.Bu arada yarin kan vereceğim.Dualariniza talibim
Hahah bende 3 4 tane var hepsine her gün bakıyorumBen bu 2sinden bakiyorum hemen hemen ayni zaten neden 2sine bakiyosam
Bendede vardi sildim birazini 2si kaldi ne biliyim ya icerigi hosuma gitmiyor yada temasi falanHahah bende 3 4 tane var hepsine her gün bakıyorum
Aynen aynen eleye eleye az Bi şey kalıyorBendede vardi sildim birazini 2si kaldi ne biliyim ya icerigi hosuma gitmiyor yada temasi falan
Bunlardanda sıkılırız arada bi yetmiyor googleden hesapliyorum degisik degisik seylerAynen aynen eleye eleye az Bi şey kalıyor
Hahaha tek ben olmadığıma sevindim. Playstordan farklı uygulama arıyorum sürekli hayır ne kadar farklı olabilir ki diğerlerindenBunlardanda sıkılırız arada bi yetmiyor googleden hesapliyorum degisik degisik seyler
2,5 yıldır deniyoruz 1 Tüp bebek 1 aşılama 3 kere doktor iğne verdi kimyasal 1 kere ama daha öncede kimyasaldaki gibi durumlar olmuştu o zaman test yapmadım hiç biri tutmadı bu kimyasalde kendiliğinden olduEvet evet hatta bu masayı bildiğim kadarı ile sonra belli bir yaşa gelene kadar bebeğe takıyorlar. Ya bu çok farklı bir durum ama canım. Dinsel boyut olarak insan türünün üremesini istemeyen bir varlık anneye musallat oluyormuş vs vs. Yani senin kaçıncı denemendi?