2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet banada söylediler arkadas baktirdi hocaya çocuğu olur ama tibika taşıması gerekiyormuş benim isyerimde bir abla var annesi 5 çocuk doğurmuş hepsinde tibika yaptırmış 2 kerede hamile kalmış üstünde tanımamış düşmüş bunu eskiler çok biliyorlar dediler

Hanımlar merhabalar. Son adetim 18 kasım suan reglime 2 gun var. Bugün erken gebelik testi yaptım. Inşallah sağlıkla ilerler ve araniza dahil olabilirim.Bu arada yarin kan vereceğim.Dualariniza talibim
Vallah bu teste göre hamilesin canım baya baya belli besbelli yani.

Evet evet hatta bu masayı bildiğim kadarı ile sonra belli bir yaşa gelene kadar bebeğe takıyorlar. Ya bu çok farklı bir durum ama canım. Dinsel boyut olarak insan türünün üremesini istemeyen bir varlık anneye musallat oluyormuş vs vs. Yani senin kaçıncı denemendi?

Ne sabırlısıınn masallah sana
Benimde önce dişim ağrımasaydı sonra kanamam olmasaydı kesinlikle gitmeyecektim 5.5 6 hafta olana kadar nasip
yok o kadar sabırlı olduğumdan değil. özel 8. haftadan önce bakmıyor. devlet 12. haftadan önce bakmıyor. özel ekstrem bir durum olursa acile gidersin diyorlar. diğer türlü en azından 8. haftayı beklemen gerekiyor mecbur. bana kalsa bende 6. haftada giderdim. şimdi sata göre 8+1'de (bence 7+3 çıkacak) gitmek durumundayım

2,5 yıldır deniyoruz 1 Tüp bebek 1 aşılama 3 kere doktor iğne verdi kimyasal 1 kere ama daha öncede kimyasaldaki gibi durumlar olmuştu o zaman test yapmadım hiç biri tutmadı bu kimyasalde kendiliğinden oldu

Benim indirdiğim uygulama harikaaa hamilelik+ yazıyor üzerinde.

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-13-18-37-33-75_92b64b2a7aa6eb3771ed6e18d0029815.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2021-12-13-18-24-26-26_ee50e189d177d61dc60cd0db3b391b43.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…