2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz niye bu kadar çok uyuyoruzzz:anneadayı::KK55:
uykudan gözümü açamıyorum
eve bi gitseemmm
eve gidince de yemeği yer yemez
sofrayı toplamadan uyuyakalıyorum:KK23:

Yok o barkod olayını dedim artık barkod numarası vermiyorlar direk e nabızdan bakılıyormuş
tüplerin üstüne yapıştırıyo ya
kalanı bana vermişti. ordan baktım ben
sonra da e nabıza düştü.
halk sağlığında böyle rapor gbi daha güzel görünüyor sonuç.
beta hcg ye göre bebişin kaç haftalık olduğuna falan bakıyosun çok heycanlıydı

tüplerin üstüne yapıştırıyo ya
kalanı bana vermişti. ordan baktım ben
sonra da e nabıza düştü.
halk sağlığında böyle rapor gbi daha güzel görünüyor sonuç.
beta hcg ye göre bebişin kaç haftalık olduğuna falan bakıyosun çok heycanlıydı
Canım anlaşamadık 😂 nerdesin bilmiyorum inan ama burda artık verilmiyormuş e nabıza direk düşüyormuş asmden asmye değişiyor demek ki 🤷🏼‍♀️😬
Benim beta hcglik işim yok zaten heyecanını anlıyorum ilk bebiş sanırım 😇

Canım anlaşamadık 😂 nerdesin bilmiyorum inan ama burda artık verilmiyormuş e nabıza direk düşüyormuş asmden asmye değişiyor demek ki 🤷🏼‍♀️😬
Benim beta hcglik işim yok zaten heyecanını anlıyorum ilk bebiş sanırım 😇
evet ilk bebiş :KK70:
günler geçmiyo sanki
azıcık büyüsün bi görsem diye
ankaradayım bu arada

Merhabalar dün parça düştü bugün gittim değerim 28 düşmüş kimyasal geçirip yeniden hamile kalanlar neye dikkat ettiler 1 ay korun dedi doktor sadece
Bende kimyasal geçirdim doktor hemen deneyebilirsiniz dedi ama 1ay beklemiştik. Regenesis kullanmaya başladım folik asit balık yağı d vitamini hepsini içeriyor. Sigara içmedim yumurtlama tarihimden sonra. Başka bişeye dikkat etmedim açıkçası düzenli ilişki oldu birde. İnsan üzülüyor biliyorum ama inanın doktor sağlıksız döllenmeyi vücut büyütmeden atıyor üzülme demisti

ya kızlar bişey diycem benm sanki karnım ağrıyo.
yani tam böyle adet olacakmış gbi de değil
ama kasıklarım ağrıyo sanki hafif hafif
normal mi
sizde de oluyor mu

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun, son derece yıkıcı bir durum. benim de ilk gebeliğim kimyasaldı ve herkese duyurduğumuz için düşük olduktan sonra bebiş nasıl diye soranlar çok oldu. ocak 2017 de hamile olduğumu öğrendim sonrasında kimyasaldı ve düşük oldu. bazı doktorlar 6 ay korunmamı bazısı 3 ay korunmamı, rahmin dinlenmesi ve yeni gebeliğe hazırlanması gerektiğini vs söyledi. Ben son adet tarihimin olması açısından tekrar regl olana kadar korundum ve 40 günü geçtiğini hatırlıyorum. kocakarının biri o dönem bana düşüğün götü içinde olur kızım sen hemen hamile kalırsın hiç endişelenme demişti. adet görüp yıkandktan sonra korunmadım ve Mart 2017 de tekrar hamile kaldım. Şu an oğlum 4 yaşında sana tavsiyem son adet tarihin belli olana kadar korunman. Sonrasında inşallah bizim gibi şansınız yaver gider.
hayırlısı inşallah birde inananlar varmı bilmiyorum ama bir hoca bana tıbıka yaptırıp üstünde taşıman lazım demişti böyle bir şey duyanlar oldumu

X