- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce yazmıştım sana aynıyız diye. Ama farketmedin herldeSen kac oldun cnm
Unutmus olbilirm cnm cok dalgnim bu ara k.bkmaDaha önce yazmıştım sana aynıyız diye. Ama farketmedin herlde
Ozele mi yoksa devlet hastanesine mi gtcen cnm bn az once doktorumla konustumda duyulabilir dedi ins duyrz bizdeDaha önce yazmıştım sana aynıyız diye. Ama farketmedin herlde
Ellanin güvenilir olmadığını okumuştum canım ama kısmet doktora bu durumu söyledin mi ilaç aldığınıForumdaki ilk mesajimmm. Herkese merhabalar kardeşlerim ablalarım bacılarım. 25 yaşındayım 3+3 hamileyim. Ilk bebeğim daha 1.5 aylık evliyim. Planlanli olmayan bir bebek. 18 ekimde ella içmiştim. Gebelik olmayacağına emindim. adetim 7 gün geçince test yaptim silik cizgi cıktı. Ardından beta bakildi 44,66 ve dün sabah 380 çıktı. Az once de doktorumla görüştüm cuma ya da cmt gel keseye bakalim dedi. Cooookk karışık duygulardayimmm. Ilk ogrendigimde bos bos duvarlara baktim cok agladim korktum vs. Simdi de kendime şaşırıyorum bisey olacak diye korkmamaa..
Ilişkiden sonra 15. saatte aldım hatta ama nasip böyleymişş.. doktoruma gecen hafta persembe gunu gittim ilk soyledim boyle boyle diye. Beta takip edilmeli dedi. Sali aksam 44tu persembe sabah 66 pazartesi sabah 380. Az önce konuştuğumda da her sey yolunda dedi. Gerek var mi yarin betaya bakmaya dedim hayır yok cmt gelin keseye bakalim dedi. Ama ben yine de evimin karşısındaki saglik ocaginda baktirsam mI yarın da diyorum. Siz ne düşünüyorsunuzMnkpnda Canım çok sevindim darısı bize olsun inşallah :) Ilk kontrolde doktor kan değerlerine falan bakıyor mu ?
Ellanin güvenilir olmadığını okumuştum canım ama kısmet doktora bu durumu söyledin mi ilaç aldığını
Ella kullandığınız icin bence takip etmenizde fayda varIlişkiden sonra 15. saatte aldım hatta ama nasip böyleymişş.. doktoruma gecen hafta persembe gunu gittim ilk soyledim boyle boyle diye. Beta takip edilmeli dedi. Sali aksam 44tu persembe sabah 66 pazartesi sabah 380. Az önce konuştuğumda da her sey yolunda dedi. Gerek var mi yarin betaya bakmaya dedim hayır yok cmt gelin keseye bakalim dedi. Ama ben yine de evimin karşısındaki saglik ocaginda baktirsam mI yarın da diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Canım kan ve idrar aldılar evet. Aslında buna biraz sinirliyim. 150 doktorumun kendi ücreti 141 de kan ce idrar tuttu. Ne bu yani anlamadım. Eşimi içeri almadılar ve pandemiden dolayı sanırım randevu çok hızlıydı konuştuk ve hemen çıktım. Herkes şehir hastanesinden çok memnun bende acaba kontrollere de oraya mı gitsem diyorum. Bu kadar para saçmak çok saçma geliyorCanım çok sevindim darısı bize olsun inşallah :) Ilk kontrolde doktor kan değerlerine falan bakıyor mu ?
Canım bu konuda net bir bilgi yok ama sanırım. Çünkü her türlü kız yada erkek olan çıkıyor. Benüm kızımın keseside yuvarlaktı bu tamamen fasulye gibi ama yuvarlak olup oğlu olan fasulye gibi olup kızı olan çok var.Kız hissediyorum canım bende kesemin şeklide yuvarlaktı ondan da kız gibi geliyor
Annmde bnmkini kiz olarak gormus nasip herseyKızlar hiç rüya gören varmı. Ben gördüm ama acaba bilinç altından mı kaynaklı. Bir kızım var bir de oğlum olsun çok isterim. Ama hep hayırlısını sağlıklısını isteyerek dua ettim. Rüyamda çok karışık şeyler görüyorum geçen gün biri senin bebeğin erkek dedi rüyamda ve sanki bana da öyle geliyor ama bu istediğim için de olabilir diye çok takmamaya çalışıyorum.
Ah ben benn. Biran önce cinsiyet belli olsada doya doya alsak. Şaun için kendimi tutuyorum ama sonrası beni kimse tutamazKizlar bebegim icin alisvers sitelerine bktgimda cok mutlu oluyrum hmn gidip hepsinden aliveresim geliyo
Yaa ayy çok tatlıı. Ben kızımda sürekli kız bebeğim olduğunu gördüm eşim bir kere kız bebeği parka götürdüğünü gördü. Bana rüyamda kızının ismi büşra eda dendi. Ama ben koymadım. Öğrendiğimizde hiç şaşırmamıştık.Annmde bnmkini kiz olarak gormus nasip hersey
Canım hepimizin değerleri farklı farklı ama % 60 lık bir yükselme normal karşılanıyor. Sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla al kucağına.kızlar merhaba ben dün sağlık ocagında kan testi yaptırdım 2 günde 2031 den 3593 yükselmiş tam iki katı değil sorun olur mu
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce gece rüyamda gelinlik giyiyordu bi tanıdığım bi sonraki gecede kız bebek gördüm rüyamda Zeynep diye seviyordum onu.Kızlar hiç rüya gören varmı. Ben gördüm ama acaba bilinç altından mı kaynaklı. Bir kızım var bir de oğlum olsun çok isterim. Ama hep hayırlısını sağlıklısını isteyerek dua ettim. Rüyamda çok karışık şeyler görüyorum geçen gün biri senin bebeğin erkek dedi rüyamda ve sanki bana da öyle geliyor ama bu istediğim için de olabilir diye çok takmamaya çalışıyorum.
Yaa ayy çok tatlıı. Ben kızımda sürekli kız bebeğim olduğunu gördüm eşim bir kere kız bebeği parka götürdüğünü gördü. Bana rüyamda kızının ismi büşra eda dendi. Ama ben koymadım. Öğrendiğimizde hiç şaşırmamıştık.
amin canım inşallah hepimiz sağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsinCanım hepimizin değerleri farklı farklı ama % 60 lık bir yükselme normal karşılanıyor. Sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla al kucağına.
birde kan da ferritin 6 çıktı en düşük 13 çıkmalıymış acaba bebege bir zarark var mıdırCanım hepimizin değerleri farklı farklı ama % 60 lık bir yükselme normal karşılanıyor. Sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla al kucağına.