- 15 Nisan 2019
- 125
- 194
Adetlerin düzenliyse sata göre hesaplayabilirsin.. Değilse yumurtlamaya göreGünaydınkızlar sata göre mi yoksa yumurtlamaya göre mi kese ve kalp atışı görünür ? Haftalığı neye göre hesaplamalıyız bunun için
Hadi inşallah çok güzel haberlerle dönn... Haber ver mutlaka bekliyoruzzGünaydın kızlar. Hastaneye geldim sıramı bekliyorum.
Adetlerin düzenliyse sata göre hesaplayabilirsin.. Değilse yumurtlamaya göre
Gunydin guzel haberlerinii bekliyruz cnmGünaydın kızlar. Hastaneye geldim sıramı bekliyorum.
Aslında tam olarak hcgye göre gel bakalım derler keseye... Hcg 2000 geçince görünür genelde kese.. Keseden 2 hafta sonrA da kalp atışı... Ve hcg genelde 5.hafta civarında o seviyelere gelir.Doktorlar sata göre o halde keseyi görüyorlar. Bende yumurtlamaya göre diye düşünüyordum öyle olunca gerçi süreç daha uzun oluyor
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumGünaydın kızlar. Hastaneye geldim sıramı bekliyorum.
Kaç haftaliksin, inşallah duyarsınKizlar yarin doktora gdcem ins kalp atslarini duyarm
Hadi Hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar. Hastaneye geldim sıramı bekliyorum.
Amin inşallah...Kizlar yarin doktora gdcem ins kalp atslarini duyarm
Çok güzelll.. Çok sevindim. Darısı bekleyen herkesin başına inşallahBen geldim kızlar. 6+5 haftalık kese çok iyi kalp atışınıda aldık. Çok şükür hiç bir sorun yok dedi. ❤Çok heyecanlandım sanki ilk bebeğim olacak yaa
Bende öyle düşünüyorumNeyi farkettim biliyor musunuz?
Başkalarına verecek bi sürü akıl buluyorum da iş kendime gelince nutkum tutuluyor sanki. Ne düşüneceğimi bilemiyorum
Darısı bizlere tatlimBen geldim kızlar. 6+5 haftalık kese çok iyi kalp atışınıda aldık. Çok şükür hiç bir sorun yok dedi. ❤Çok heyecanlandım sanki ilk bebeğim olacak yaa
Inşallah bakalimKizlar yarin doktora gdcem ins kalp atslarini duyarm
Vala bende gecikmem 10 gün olsun giderim dedim gittim 10. Gün 4 haftalıktı tam dedi doktor bilmiyorum ki bende yarın gitcem kalp atışı için bakalım hayırlısı olsun hakımızdaTeşekkür ederim bilgi için perşembe günü benimde randevum var ve 6+2 olacak bir hafta daha mı beklesem acaba kalp atışı için yumurtlama dönemine göre hesap yaparsam kii öyle değerlendirmiştik öncesi hiç yok yani oda 4+2 daha erken oluyor karar veremedim
Ben çok net bir şekilde kız diyorumKızlar cinsiyet için içinizden ne hissediyorsunuz. Annenin hissettiği çıkar derler.
Çok sağol canım verdiğin bilgiler için ❤Aslında tam olarak hcgye göre gel bakalım derler keseye... Hcg 2000 geçince görünür genelde kese.. Keseden 2 hafta sonrA da kalp atışı... Ve hcg genelde 5.hafta civarında o seviyelere gelir.
MaşallahBen geldim kızlar. 6+5 haftalık kese çok iyi kalp atışınıda aldık. Çok şükür hiç bir sorun yok dedi. ❤Çok heyecanlandım sanki ilk bebeğim olacak yaa