2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın kızlar sata göre mi yoksa yumurtlamaya göre mi kese ve kalp atışı görünür ? Haftalığı neye göre hesaplamalıyız bunun için
Adetlerin düzenliyse sata göre hesaplayabilirsin.. Değilse yumurtlamaya göre

Günaydın kızlar. Hastaneye geldim sıramı bekliyorum.
Hadi inşallah çok güzel haberlerle dönn... Haber ver mutlaka bekliyoruzz

Doktorlar sata göre o halde keseyi görüyorlar. Bende yumurtlamaya göre diye düşünüyordum öyle olunca gerçi süreç daha uzun oluyor
Aslında tam olarak hcgye göre gel bakalım derler keseye... Hcg 2000 geçince görünür genelde kese.. Keseden 2 hafta sonrA da kalp atışı... Ve hcg genelde 5.hafta civarında o seviyelere gelir.

Günaydıııın herkese sağlıklı güzel belirtisiz gün diliyorum
Mnkpnda çok sevindim canım gözünaydın minnoşunu görebilmişsin

Vala bende gecikmem 10 gün olsun giderim dedim gittim 10. Gün 4 haftalıktı tam dedi doktor bilmiyorum ki bende yarın gitcem kalp atışı için bakalım hayırlısı olsun hakımızda

Aslında tam olarak hcgye göre gel bakalım derler keseye... Hcg 2000 geçince görünür genelde kese.. Keseden 2 hafta sonrA da kalp atışı... Ve hcg genelde 5.hafta civarında o seviyelere gelir.
Çok sağol canım verdiğin bilgiler için ❤
Ben geldim kızlar. 6+5 haftalık kese çok iyi kalp atışınıda aldık. Çok şükür hiç bir sorun yok dedi. ❤Çok heyecanlandım sanki ilk bebeğim olacak yaa
Maşallah Sağlıcakla Devamı gelir inşallah kuzum. Heyecan olmaz mı o da canın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…