Canım doktora görün kırmızı görürsen o zaman sıkıntı 1 ama umudunu kaybetme .bence bebek hala içinde üzülmeİyi akşamlar kızlar.
Bende haberler bozuk...
Dün gece wc gittim tv kağıdına uçuk pembe bir akıntı geldi biraz... Önemsemedim yattım... Bugün sabahtan beri her wcde tv kağıdına silince gelen sütlü kahve normal kahve arası bir renk akıntım var... Çamaşırımı kirletmiyor. Ped dahi koymadım. Ama çok üzgünüm yinede.... Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Progestan içiyorum 1x200mg 100lük Coraspin 1 kez... Bir de iğne yapmam lazım iğnemde var aslında ama tam kapsamlı bir doktor kontrolünden geçmeden yapmak istemedim. Belki doz ayarlaması yapar diye... Belki de düşük yapıyorum... Bilmiyorum yaa... Üzgünüm ama...
Aminn canım inşallah. Allah razı olsun.❤Güzel haberlerle gel canım inşallah
Rabbim yardımcın olsun cnmAhh canım keşke yapabilsem bu dediklerini...8 aylık oğlum daha... 9 kilo ve emeklemiyor bile... Bir de bana o kadar düşkün ki babasının yanında bile durmuyor.. Tam pandeminin başına denk geldi doğum dolayısıyla benden başka kimseyi görmeden büyüdü gitti... Yapışık ikiz gibi geziyoruz ortalıkta.
Allah a sığındım başka yapacak birşeyim de yok.... Yarın tekrar beta baktırıcam bakalım inşallah bu yerleşmeden kaynaklı bir durumdur.
Gözünaydın tatlım darısı bizlere inşallahİyi akşamlar , ben bugün müayineye gittim :) keseyi gördüm , bebeyi gördüm çok minnoşdu ya . Kalp sesini duymadık ama hiss ettik , dak.da 108 atış. 6 haftaymış ultrasona göre. Bende programda 6+3 gözüküyordu. Gs -20 mm . Şimdilik bulantı falan hiss etmiyorum
Cnm moralini bozma inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsinKızlar ben kırmızıları gördümağustos annelerine geçiyorum artık inşallah olur. Rabbim hepinizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almasını nasip etsin. Sağlıkla kalın:)
5+2 canım ultrasona göre sat a göre 6+2Kaç haftalık canım şuan
Teşekkür ederim bilgi için perşembe günü benimde randevum var ve 6+2 olacak bir hafta daha mı beklesem acaba kalp atışı için yumurtlama dönemine göre hesap yaparsam kii öyle değerlendirmiştik öncesi hiç yok yani oda 4+2 daha erken oluyor karar veremedim5+2 canım ultrasona göre sat a göre 6+2
Maşallah.sizin bebiş bnmkindende küçükmüş.bnmki 10 buçuk aylik ama defiğiniz gibi yapışık geziyoruz bizde.Allah hepimizin yardımcısı olsunAhh canım keşke yapabilsem bu dediklerini...8 aylık oğlum daha... 9 kilo ve emeklemiyor bile... Bir de bana o kadar düşkün ki babasının yanında bile durmuyor.. Tam pandeminin başına denk geldi doğum dolayısıyla benden başka kimseyi görmeden büyüdü gitti... Yapışık ikiz gibi geziyoruz ortalıkta.
Allah a sığındım başka yapacak birşeyim de yok.... Yarın tekrar beta baktırıcam bakalım inşallah bu yerleşmeden kaynaklı bir durumdur.
İnşallah...Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sıkıntısız geçirirsin bu dönemi. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
Pıhtılaşma bende de var. Benim de iğne kullanmam gerekiyor da doktora gitmedim. Kafama göre de kullanmak istemiyorum. Yoksa evde 2 kutu oksaparım var daha..Hiç korkma yaşadıklarının aynısını ben ilk gebeligimde yaşadım, 4 haftalıkken bahsettigin gibi kanamam oldu doktor çok çok normal dedi igne ve progestan kullanıyordum zaten pıhtılaşma var bende, birde 7 haftalıkken aşırı bir kanamam olmuştu birden mutfakda yemek yaparken afedersin altıma kaçırdım sandım o derece ustum hep batmıştı hemen doktora gittik yine 1 gece hastanede yatış verdi çok şükür hiç birşey olmadı diyeceğimoki korkma normal yani
Kırmızı değil. Geceden beri 3 kez wc gittim. Gündüze göre baya azalmış... Çok çok az leke gibi.. İnşallah dediğin gibidir..Canım doktora görün kırmızı görürsen o zaman sıkıntı 1 ama umudunu kaybetme .bence bebek hala içinde üzülme
Aminn hepimizin inşallahRabbim yardımcın olsun cnm
Benimki daha da küçük olacaktı aslında.. 37+0 da acil sezeryanla oldu. Kontrole diye gittim. Sancılar 2 dk da bir tavan yapıyordu.Acil aldı dr hemen.. 2.5 kiloluk minicik bir verdiler kucağıma.. Daha da inmiyor işteMaşallah.sizin bebiş bnmkindende küçükmüş.bnmki 10 buçuk aylik ama defiğiniz gibi yapışık geziyoruz bizde.Allah hepimizin yardımcısı olsun
GünaydınnKizlar gunydin
GünaydınGünaydın hanımlar
Hadi guzel haberlerle dön burayaGünaydın kızlar. Hastaneye geldim sıramı bekliyorum.
İnşallah güzel hayırlı haberler alırsınGünaydın kızlar. Hastaneye geldim sıramı bekliyorum.