2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım doktora görün kırmızı görürsen o zaman sıkıntı 1 ama umudunu kaybetme .bence bebek hala içinde üzülme

Rabbim yardımcın olsun cnm

Gözünaydın tatlım darısı bizlere inşallah

5+2 canım ultrasona göre sat a göre 6+2
Teşekkür ederim bilgi için perşembe günü benimde randevum var ve 6+2 olacak bir hafta daha mı beklesem acaba kalp atışı için yumurtlama dönemine göre hesap yaparsam kii öyle değerlendirmiştik öncesi hiç yok yani oda 4+2 daha erken oluyor karar veremedim

Maşallah.sizin bebiş bnmkindende küçükmüş.bnmki 10 buçuk aylik ama defiğiniz gibi yapışık geziyoruz bizde.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sıkıntısız geçirirsin bu dönemi. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
İnşallah... Aslında hiç mi hiç düşünmüyordum ben 3.çocuk. Ama insan bir anda bağlanıveriyor hiç görmediği içinde büyümeye çalışan cana...

Pıhtılaşma bende de var. Benim de iğne kullanmam gerekiyor da doktora gitmedim. Kafama göre de kullanmak istemiyorum. Yoksa evde 2 kutu oksaparım var daha..

Canım doktora görün kırmızı görürsen o zaman sıkıntı 1 ama umudunu kaybetme .bence bebek hala içinde üzülme
Kırmızı değil. Geceden beri 3 kez wc gittim. Gündüze göre baya azalmış... Çok çok az leke gibi.. İnşallah dediğin gibidir..

Rabbim yardımcın olsun cnm
Aminn hepimizin inşallah

Maşallah.sizin bebiş bnmkindende küçükmüş.bnmki 10 buçuk aylik ama defiğiniz gibi yapışık geziyoruz bizde.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimki daha da küçük olacaktı aslında.. 37+0 da acil sezeryanla oldu. Kontrole diye gittim. Sancılar 2 dk da bir tavan yapıyordu.Acil aldı dr hemen.. 2.5 kiloluk minicik bir verdiler kucağıma.. Daha da inmiyor işte

Günaydın kızlar sata göre mi yoksa yumurtlamaya göre mi kese ve kalp atışı görünür ? Haftalığı neye göre hesaplamalıyız bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…