- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Bugun tam 6+1 oldumKaç haftaliksin, inşallah duyarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun tam 6+1 oldumKaç haftaliksin, inşallah duyarsın
Maşallah rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah . Bizlerde duyarız kalp atışını benim ilk gebeligim sağlıksızdı kalp atışü yoktu korkuyorum bunda benimde yarın insallah duyarız bizde kalp atışınıBen geldim kızlar. 6+5 haftalık kese çok iyi kalp atışınıda aldık. Çok şükür hiç bir sorun yok dedi. ❤Çok heyecanlandım sanki ilk bebeğim olacak yaa
Gozun aydin cnm darsi bzlern basnaBen geldim kızlar. 6+5 haftalık kese çok iyi kalp atışınıda aldık. Çok şükür hiç bir sorun yok dedi. ❤Çok heyecanlandım sanki ilk bebeğim olacak yaa
ah ne güzel haber :) ben de yarın gidicem 14.00 da randevum darısı başımaaaa :)Ben geldim kızlar. 6+5 haftalık kese çok iyi kalp atışınıda aldık. Çok şükür hiç bir sorun yok dedi. ❤Çok heyecanlandım sanki ilk bebeğim olacak yaa
İnsandan insana değişebiliyor tabi ama ben 6. Haftamda yada 6+1 de duymuştum bence seninde duyulucaktır canımBugun tam 6+1 oldum
Hadi ins karamsarim korkuyormİnsandan insana değişebiliyor tabi ama ben 6. Haftamda yada 6+1 de duymuştum bence seninde duyulucaktır canım
Sağlıkla gelsin gönlüne göre versin rabbim.Ben çok net bir şekilde kız diyorum
İnşallah sıkıntısız duyarsın canım. Benim 23 eylül sat. hepimizin güzel haberleri peş peşe gelecek inşallahMaşallah rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah . Bizlerde duyarız kalp atışını benim ilk gebeligim sağlıksızdı kalp atışü yoktu korkuyorum bunda benimde yarın insallah duyarız bizde kalp atışını
Senin sat ne zamandı canım
Ben ilk bebeğimde erkek olma ihtimalini düşünmüyordum bile. Erkek olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım. Şimdi ikisi de olur diyorum sağlıklı olsun iinşaallah yeterKızlar cinsiyet için içinizden ne hissediyorsunuz. Annenin hissettiği çıkar derler.
Hahah. İnsan ilkinde ne hissedeceğini bilemiyor.Ben ilk bebeğimde erkek olma ihtimalini düşünmüyordum bile. Erkek olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım. Şimdi ikisi de olur diyorum sağlıklı olsun iinşaallah yeter
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsinBen geldim kızlar. 6+5 haftalık kese çok iyi kalp atışınıda aldık. Çok şükür hiç bir sorun yok dedi. ❤Çok heyecanlandım sanki ilk bebeğim olacak yaa
Aminn canım benim.❤ hepimiz için inşallahGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin
Kız hissediyorum canım bende kesemin şeklide yuvarlaktı ondan da kız gibi geliyorKızlar cinsiyet için içinizden ne hissediyorsunuz. Annenin hissettiği çıkar derler.
Bnde kiz hissedyrum ama rabbim saglikla hayrlisini versinKız hissediyorum canım bende kesemin şeklide yuvarlaktı ondan da kız gibi geliyor
Amin canım Sen tekrar doktora ne zaman gidecektin?Bnde kiz hissedyrum ama rabbim saglikla hayrlisini versin
Yarin gitcem cnmAmin canım Sen tekrar doktora ne zaman gidecektin?
Sen kac oldun cnmah ne güzel haber :) ben de yarın gidicem 14.00 da randevum darısı başımaaaa :)