En doğrusunu doktor söyler inşallah herşey yolunda giderYok.. Beta değerim dün daha 350 idi.
Yarın tekrar kan vericem ama ben baya ümidi kesmeye başladım.... Gerçi ağrım sızım da yok benim yaaa
Canım korkma inşallah kötü bir şey yoktur. Ağrın sızın yokmuş kanamanda normal kan gibi gelmiyorsa sorun olmaz inşallah. Rabbim büyüktür ağır kaldırma yat dinlen. Konturole gidince için ferahlar zaten. Rabbim yardımcın olsun.İyi akşamlar kızlar.
Bende haberler bozuk...
Dün gece wc gittim tv kağıdına uçuk pembe bir akıntı geldi biraz... Önemsemedim yattım... Bugün sabahtan beri her wcde tv kağıdına silince gelen sütlü kahve normal kahve arası bir renk akıntım var... Çamaşırımı kirletmiyor. Ped dahi koymadım. Ama çok üzgünüm yinede.... Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Progestan içiyorum 1x200mg 100lük Coraspin 1 kez... Bir de iğne yapmam lazım iğnemde var aslında ama tam kapsamlı bir doktor kontrolünden geçmeden yapmak istemedim. Belki doz ayarlaması yapar diye... Belki de düşük yapıyorum... Bilmiyorum yaa... Üzgünüm ama...
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sıkıntısız geçirirsin bu dönemi. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.Ahh canım keşke yapabilsem bu dediklerini...8 aylık oğlum daha... 9 kilo ve emeklemiyor bile... Bir de bana o kadar düşkün ki babasının yanında bile durmuyor.. Tam pandeminin başına denk geldi doğum dolayısıyla benden başka kimseyi görmeden büyüdü gitti... Yapışık ikiz gibi geziyoruz ortalıkta.
Allah a sığındım başka yapacak birşeyim de yok.... Yarın tekrar beta baktırıcam bakalım inşallah bu yerleşmeden kaynaklı bir durumdur.
Allaha emanet ol. Tez vakitte sağlıkla al kucağına inşallah.Kızlar ben kırmızıları gördümağustos annelerine geçiyorum artık inşallah olur. Rabbim hepinizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almasını nasip etsin. Sağlıkla kalın:)
Kızlar yarın sabah kontrolüm var bana dua edin nolur. Hem kese hem kalp atışını görelim. Rabbim büyüktür. 6+6 olucam inşallah kalp atışını alabiliriz.
Evet canim 7.56 mm yazıyorKese boyutun kacti cnm ultrasonda yaziyor mu
30 yaş , Kocaeli , 12/07/2020 tahmini doğum inşallahYaş şehir kaçıncı çocuk ve tahmini doğum tarihini de yazar mısınız
İnşallah canım benim. ❤İnşallah güzel haberler alırsın canımSağlıkla büyüsün
Bahsettiğiniz gebelik kesesimi yolk kesesimiEvet canim 7.56 mm yazıyor
Dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallahKızlar yarın sabah kontrolüm var bana dua edin nolur. Hem kese hem kalp atışını görelim. Rabbim büyüktür. 6+6 olucam inşallah kalp atışını alabiliriz.
Kaç haftalık canım şuanEvet canim 7.56 mm yazıyor
İnşallah görürsün duyarsın Allah'ım duası senin üstüne olsunKızlar yarın sabah kontrolüm var bana dua edin nolur. Hem kese hem kalp atışını görelim. Rabbim büyüktür. 6+6 olucam inşallah kalp atışını alabiliriz.
Sende Allah'a emanet ol. Sende inşallah vakti zamanında al kucağına:)Allaha emanet ol. Tez vakitte sağlıkla al kucağına inşallah.
Sende Allah'a emanet ol. Sende inşallah vakti zamanında al kucağına:)
İnşallah görürsün duyarsın Allah'ım duası senin üstüne olsun
Allah razı olsun Hepinizden. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. ❤Dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah
Hiç korkma yaşadıklarının aynısını ben ilk gebeligimde yaşadım, 4 haftalıkken bahsettigin gibi kanamam oldu doktor çok çok normal dedi igne ve progestan kullanıyordum zaten pıhtılaşma var bende, birde 7 haftalıkken aşırı bir kanamam olmuştu birden mutfakda yemek yaparken afedersin altıma kaçırdım sandım o derece ustum hep batmıştı hemen doktora gittik yine 1 gece hastanede yatış verdi çok şükür hiç birşey olmadı diyeceğimoki korkma normal yaniİyi akşamlar kızlar.
Bende haberler bozuk...
Dün gece wc gittim tv kağıdına uçuk pembe bir akıntı geldi biraz... Önemsemedim yattım... Bugün sabahtan beri her wcde tv kağıdına silince gelen sütlü kahve normal kahve arası bir renk akıntım var... Çamaşırımı kirletmiyor. Ped dahi koymadım. Ama çok üzgünüm yinede.... Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Progestan içiyorum 1x200mg 100lük Coraspin 1 kez... Bir de iğne yapmam lazım iğnemde var aslında ama tam kapsamlı bir doktor kontrolünden geçmeden yapmak istemedim. Belki doz ayarlaması yapar diye... Belki de düşük yapıyorum... Bilmiyorum yaa... Üzgünüm ama...
Hayırlı haberlerle dön inşallah canimKızlar yarın sabah kontrolüm var bana dua edin nolur. Hem kese hem kalp atışını görelim. Rabbim büyüktür. 6+6 olucam inşallah kalp atışını alabiliriz.
Amiin canım inşallah. ❤Hayırlı haberlerle dön inşallah canim