Yaa canım tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah. Sağlıkla alalım doya doya sevelim inşallah.Arkadaslar merhaba doktordan cıktm simdi kalp atısını duyduk cok şükür 7+1 Cıktık ultrasonda artık bebek boyu ölçülecek galıba 1 cm cıktı :)) benım 4. Bebeğim ilk üçünü kaybettim Rabbım devamını getirir inşallah. Bütün anne adaylarına dua edıyorm Allah sizlere de nasip etsın bu güzel duyguyu çok şükür
Böyle seyleri okuyunca sanki kendim yaşamış gibi sevinmemm.. Bir tek ben mi böyleyimArkadaslar merhaba doktordan cıktm simdi kalp atısını duyduk cok şükür 7+1 Cıktık ultrasonda artık bebek boyu ölçülecek galıba 1 cm cıktı :)) benım 4. Bebeğim ilk üçünü kaybettim Rabbım devamını getirir inşallah. Bütün anne adaylarına dua edıyorm Allah sizlere de nasip etsın bu güzel duyguyu çok şükür
Canım ne güzel darısı bize inşallahArkadaslar merhaba doktordan cıktm simdi kalp atısını duyduk cok şükür 7+1 Cıktık ultrasonda artık bebek boyu ölçülecek galıba 1 cm cıktı :)) benım 4. Bebeğim ilk üçünü kaybettim Rabbım devamını getirir inşallah. Bütün anne adaylarına dua edıyorm Allah sizlere de nasip etsın bu güzel duyguyu çok şükür
AminnnYaa canım tebrik ederim. Darısı başımıza inşallah. Sağlıkla alalım doya doya sevelim inşallah.
Tüm bekleyenlere olsun inşallahBöyle seyleri okuyunca sanki kendim yaşamış gibi sevinmemm.. Bir tek ben mi böyleyimÇok şükür canım rabbim sağlıkla devam ettirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize olsun
İlki kimyasal, birinin kalbıni duyamamıstk biri de kalbı attı 9 haftasında kaybettik, kan pıhtılasması varmıs bende ileri derece de degil ama yine de etken olms. Simdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu kez Allahın izniyle inanıyorum. Rabbim kımseue vermesinCanım ne güzel darısı bize inşallahDaha önceki 3 bebeğini neden kaybetmiştin?
Gözün aydın canımArkadaslar merhaba doktordan cıktm simdi kalp atısını duyduk cok şükür 7+1 Cıktık ultrasonda artık bebek boyu ölçülecek galıba 1 cm cıktı :)) benım 4. Bebeğim ilk üçünü kaybettim Rabbım devamını getirir inşallah. Bütün anne adaylarına dua edıyorm Allah sizlere de nasip etsın bu güzel duyguyu çok şükür
Amin canım bende de var pıhtılaşma iğne kullanıyorum bende 2 kaybım var inşallah bu sefer kucagımıza alırızAminnn
Tüm bekleyenlere olsun inşallah
İlki kimyasal, birinin kalbıni duyamamıstk biri de kalbı attı 9 haftasında kaybettik, kan pıhtılasması varmıs bende ileri derece de degil ama yine de etken olms. Simdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu kez Allahın izniyle inanıyorum. Rabbim kımseue vermesin
Doğru söylüyorsun kuzum her hamilelik farklı rabbim hakkımızda hayırlısını versin , daha 6. Haftaya yeni girdim pek belirti yokAllahin izniyle birşey olmaz cnm her hamilelik bir olmaz ilk cocugumďa öyle güzel geçti ki hiç hamile olduğumu anlamadim.ama 2 çocuğum da ise 8 ay kustum yemek yiyemiyordum.baskasi yemek getirse de öyle yiyeyim diyordum .geçen sene de kimyasal gebelik yaşadım.simdi hamileyim ama korkuyorum aynısı olacak diyeama dua ediyorum Allaha hergün hakkımda olanı hayırlı eyle diye
Canım benim çok çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)Arkadaslar merhaba doktordan cıktm simdi kalp atısını duyduk cok şükür 7+1 Cıktık ultrasonda artık bebek boyu ölçülecek galıba 1 cm cıktı :)) benım 4. Bebeğim ilk üçünü kaybettim Rabbım devamını getirir inşallah. Bütün anne adaylarına dua edıyorm Allah sizlere de nasip etsın bu güzel duyguyu çok şükür
Amin canım bende mesajları okuyorum güzel haberler duyunca bende hevesleniyorum bana moral oluyorBöyle seyleri okuyunca sanki kendim yaşamış gibi sevinmemm.. Bir tek ben mi böyleyimÇok şükür canım rabbim sağlıkla devam ettirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı da bize olsun
Aynen ben de canım yaAmin canım bende mesajları okuyorum güzel haberler duyunca bende hevesleniyorum bana moral oluyor
Ben ilkinde ne gelirse önüne yemiştim 21 kilo aldım lohusalık bitene kadar hepsi gitti tabi yememe dikkat ettimGünaydın kızlarsürekli kendini acıkıyor hisseden var mı ? acaba herbalife shake var güvenilir midir hamileyken bilginiz var mı? Böyle giderse hamileliğin sonunda kaç kilo alırım bilmiyorumm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaslar merhaba doktordan cıktm simdi kalp atısını duyduk cok şükür 7+1 Cıktık ultrasonda artık bebek boyu ölçülecek galıba 1 cm cıktı :)) benım 4. Bebeğim ilk üçünü kaybettim Rabbım devamını getirir inşallah. Bütün anne adaylarına dua edıyorm Allah sizlere de nasip etsın bu güzel duyguyu çok şükür
İnsallah canım herseyin hayırlısıAmin canım bende de var pıhtılaşma iğne kullanıyorum bende 2 kaybım var inşallah bu sefer kucagımıza alırız
Bende bugün gittim bendeki progmanda 6+1 orda 5+0 çıktı keseyi gördük çok güzel dedi gs 16 mm çıktı ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dediİyi akşamlar , ben bugün müayineye gittim :) keseyi gördüm , bebeyi gördüm çok minnoşdu ya . Kalp sesini duymadık ama hiss ettik , dak.da 108 atış. 6 haftaymış ultrasona göre. Bende programda 6+3 gözüküyordu. Gs -20 mm . Şimdilik bulantı falan hiss etmiyorum
Bende bir iki kez olduKızlar bende miğde bulantısı vs yok ama gaz sancısı çok çekiyorum özellikle uzanınca miğdeme kramp giriyor sürekli karnım kasılıyor geceleri alt karın kısmınada ufak tefek sızlama oluyor ama gaz ağrısından çok çekiyorum sizdede oluyormu ben ayın 23 üne kadar nasıl beklicem bilmiyorum bu korkuyla
Yumurtlama gününe göre degişiyorBende bugün gittim bendeki progmanda 6+1 orda 5+0 çıktı keseyi gördük çok güzel dedi gs 16 mm çıktı ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi
Canım bende de kahverengi pembemsi gül kurusu gibi bir renk geliyor sürekli peçete koyuyorum her seferinde de bir damla kadar lekeleniyor. İnşallah normaldir ben de çok korkuyorumİyi akşamlar kızlar.
Bende haberler bozuk...
Dün gece wc gittim tv kağıdına uçuk pembe bir akıntı geldi biraz... Önemsemedim yattım... Bugün sabahtan beri her wcde tv kağıdına silince gelen sütlü kahve normal kahve arası bir renk akıntım var... Çamaşırımı kirletmiyor. Ped dahi koymadım. Ama çok üzgünüm yinede.... Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Progestan içiyorum 1x200mg 100lük Coraspin 1 kez... Bir de iğne yapmam lazım iğnemde var aslında ama tam kapsamlı bir doktor kontrolünden geçmeden yapmak istemedim. Belki doz ayarlaması yapar diye... Belki de düşük yapıyorum... Bilmiyorum yaa... Üzgünüm ama...
Canım bende de kahverengi pembemsi gül kurusu gibi bir renk geliyor sürekli peçete koyuyorum her seferinde de bir damla kadar lekeleniyor. İnşallah normaldir ben de çok korkuyorumama ilk aylarda normal diyorlar inşallah öyledir bende kullanıyorum progestan. Ultrasonda bakıldı mi. Eğer orada herşey normalse sıkıntı yoktur