2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bende özellikle akşamları artan yoğun sırt ağrısı var sırt kaslarım çok ağrıyor sizde varmı bu
Benimde çok ağrıyor... Mesela şuan... Gerçi benimki 9 kilo bebe sallamaktan olabilir
Kızlar gebeligimin 3.haftasindayim. doktoruma soramadım çekinmekten. Cinsel ilişki hayatınız normal devam ediyor mu. Ben öğrendiğimden beri ara verdim. Bir sakıncası var mı acaba
Doktoruna her soruyu sorabilmelisin ama... Genelde ilk 3 ay olmasın diyorlar
Gebelikte antibiyotik kullanımına yarar zarar ilişkisine göre karar verilir... Ulaşabilirseniz doktorunuza sorsanız daha iyi olur...

Ne iş yapacaksınız?

Kizlar merhaaba bende insallah 4 bucuk 5 haftalık hamileyim.ama kese gozukuyor icinde bebek yok sizce erkenmi sizin nezaman gözüktü
Ben oğlumda 5 haftalıkken gittim kese var düzgün ama daha bebek görünmüyor haftaya bi daha gel demişti. Diğer hafta gittiğimde göründü. Şuan 4. Haftayım 6 haftalık olmadan da dr a gitmeyi düşünmüyorum bu sebepten.

Kızlar gebeligimin 3.haftasindayim. doktoruma soramadım çekinmekten. Cinsel ilişki hayatınız normal devam ediyor mu. Ben öğrendiğimden beri ara verdim. Bir sakıncası var mı acaba
Dr unuzun direkt size şunlar yasak şunlar serbest diye söylemesi gerekirdi aslında. Düşük tehlikeniz kanamanız yoksa serbest.

Kızlar karnı belirginleşenler varmı aranızda benim çıktı ve olan göbeğimde çok toplandı sertleşti artık kendimi tam bir hamile gibi hissetmeye başladım

Bende de aynı durum cnm kusma hiç yok değişik bir durum midem bulanıyor çok şükür ki beni çok rahatsız etmiyor bide şiddetli baş ağrılarım var

Kızlar iyi akşamlar yazamadım bir türlü bu gün kontrolüm vardı çok şükür kalp atışını duyduk her şey yolunda dedi doktor içime su serpildi darısı hepinizin başına inşallah
Yaa çok sevindim darısı bizim başımıza ❤

Bende de aynı durum cnm kusma hiç yok değişik bir durum midem bulanıyor çok şükür ki beni çok rahatsız etmiyor bide şiddetli baş ağrılarım var
Öyle böyle geçicek bu zamanlar inşallah. Zor ama sonu güzel.❤

Dr unuzun direkt size şunlar yasak şunlar serbest diye söylemesi gerekirdi aslında. Düşük tehlikeniz kanamanız yoksa serbest.
Yok soylemedi. Bazı şeylerden ötürü sıkıntı yaşadık gitmiycem bı daha ona yeni doktor arıyorum. Zaten kendimizce önlem aldık soramadım ama öğrendiğimizden beri perhizdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…