2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim oğlumda adetten 2 gün önce 800lü bişeyler çıkmıştı... Korkma yani...

Ben öyle yaparım sanırım

1 kızım var 10 yaşında 1 oğlum var 8 aylık... Aralarında yaş farkı olsada olmasada çok farkeden birşey olmuyor.. Ayrıc ben şuna çok inanıyorum Allah taşıyamayacağı yükü yüklemezmiş kulun sırtına...

Neden bunaldın kiii

Dahiliye takibinde olman iyi olur bence. En azından 1 ke

Cok sıkıldım doktora gitmek isityorum ama erken diye gitmek istemiyorum kese görünmezse diye korkuyorum

Kızlar bugün doktora gittik şükür keseyi gördük 5 haftalıkmis henüz çok küçücük kese 😊 çok mutlu oldum 2 hafta sonra da kalp atışı için gideceğim inşallah onu da görürüz günler geçmek bilmiyor ya şu ilk zamanlar birde size bişey sorcagim ben bu forumda başka yerlerde de TSH nin gebelikte 2.5 altında olması gerektiğini bu sebeple 2.5 tan yüksek kisilere doktorun ilaç verdiğini okudum ben bunu sordum bugün doktora yoo seninki gayet normal endişe ediyosan dahiliye git dedi bana nasıl bir doktordu anlamadım zaten ağzından cimbizli alınıyor laf çok sinir oldum özelde para verip böyle muamele görmek sinir ediyor beni suratsız bir doktordu neyse zaten degistircem TSH hormonu 3.77 çıkmış bu arada dahiliyeye gideyimmi kızlar napayim
Cnm maşallah darısı bana inşallah bende duyarım inşallah ama doktorunu degistir

Buarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
Benim oğlum 4 yaşında ☺️

Kızlar bende özellikle akşamları artan yoğun sırt ağrısı var sırt kaslarım çok ağrıyor sizde varmı bu
Bende de sırt ağrısı var. Hatta bel ağrım yok gibi bişey. Ara ara da kasıklarımda ağrı batma oluyor. Bide bende acıktığımı anlamıyorum. Ama tansiyonum düşüyo sanırım. Sonradan yemek yiyip kendime gelince aa acıkmışım diyorum 😄

Kızlar gebeligimin 3.haftasindayim. doktoruma soramadım çekinmekten. Cinsel ilişki hayatınız normal devam ediyor mu. Ben öğrendiğimden beri ara verdim. Bir sakıncası var mı acaba

Parmağımda dolama gibi bişey çıktı yan derisini koparmistim iltihap oldu biraz antibiyotik krem bebeğe geçermi ya geçmez dimi eczacıya demiş eşim hamile oldugumu ama ne diyosunuz deneyimleyen varmı böyle biseyi

Buarada 2. Gebeliği olanlar ilk çocuklarınız kaç yaşında şuan ? Benim biraz morale ihtiyacım var lütfen kimse yanlış anlamasın ama eşimin görevinden dolayı doğudayim oğlum 17 aylık çok zor bi bebekligi vardı zaten yeni yeni nefes almaya başladım ben. Hem kolik hem alerjik bir bebekti o yüzden çok korkularım var nasıl olacak bakabilecek miyim diye
Benim oğlum 4.5 yaşında ama ben çok istedim araları yakın olsun birlikte büyüsünler diye ama eşim ikna olmadı. Arkadaşım bilerek sizinki gibi yakın yaptı aralarını ilki çok aksi çok yaramaz olmasına rağmen ve Allah yüzümüze baktı bu aksine çok sakin demişti. Geçen de görüştük küçüğü 2 yaşında büyük de 3.5 işte iyi ki arka arkaya olmuş akşama kadar evde kimseye ihtiyaç duymadan sıkılmadan kendileri oynuyor bişey pişirsem ikisi de yiyor çok rahatım dedi. Benim oğlum bu yaşa kadar kardeşsiz olduğu için onunla hep ben oynamak zorunda kaldım. Hala işten gelince saklambaç körebe sıcak soğuk oynuyoruz. Kardeşi olsa eminim bana oyun noktasında ihtiyaç duymazdı.

Parmağımda dolama gibi bişey çıktı yan derisini koparmistim iltihap oldu biraz antibiyotik krem bebeğe geçermi ya geçmez dimi eczacıya demiş eşim hamile oldugumu ama ne diyosunuz deneyimleyen varmı böyle biseyi
Antibiyotik krem yanında o kısma bu sarı lokumlar var ya bisküvi arasına konup yenen ondan bağlarsanız o da iltihabın hemen akmasını sağlıyor.

Düşük tehlikesini nasıl anlıyorlar mazur gör çok cahilim😔 progesteron ile alakalı değil mi canim
Hepimiz burda bilmediğimiz seyleri soruyoruz kuzum estagfurullah. Lekelenmen sancın falan varsa girme bence riske atma. Progesteronla alakalı mı bilmiyorum tam yanlıs bilgi vermiş olmayayım ama doktorun progestan desteği verdiyse bunu genelde zaten düşük ihtimali görünce veriyolar bebek tutunsun diye

Hepimiz burda bilmediğimiz seyleri soruyoruz kuzum estagfurullah. Lekelenmen sancın falan varsa girme bence riske atma. Progesteronla alakalı mı bilmiyorum tam yanlıs bilgi vermiş olmayayım ama doktorun progestan desteği verdiyse bunu genelde zaten düşük ihtimali görünce veriyolar bebek tutunsun diye
[/QUOT

Anladım canım çok teşekkürler 🙌 aynen lekelenmem var progestan verdi doktor onun dışında bir sıkıntım yok ilk kez gebelik oluştu bende zaten hiç tecrübem yok. İyi ya da kötü. Yok yok zaten riske atmadık yani öğrendiğimiz an beri ara verdik inşallah bebislerimiz sımsıkı tutunur 🙏

X