2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Dünde sordum cevap alamadım kimseden 🙄, acile gitsem bugün kan alirmilar acaba benden kızlar ? Pandemi surecindeyiz ya o biraz kafamı karıştırıyor belki almazlar diye
Alırlar bence canım. Ben hep acilden yaptırdım. Rica ettim. Doktorum iki günde bir istedi riskli diye. İstersen özel hastanenin labaratuvarindan da yaptirabilirsin

Bu sabah yaptım bende idrar testi kızlar. 2 bebeğim olacak inşallah, henüz 17 aylık oğlum,daha çok erken beklenmedik bir gebelikti. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah. Testi yapar yapmaz anında koyulaştı yeni değil sanırım. Sizin test çizgileri bukadar koyu iken beta degerleriniz kaçtı kızlar ? SAT 9 ekim
Ay seninde bebişin küçukmüş,ben sali baktırcam bhcg ye
Dünde sordum cevap alamadım kimseden 🙄, acile gitsem bugün kan alirmilar acaba benden kızlar ? Pandemi surecindeyiz ya o biraz kafamı karıştırıyor belki almazlar diye
Hangi şehirde olduguna bağlı.ama özeller kesinlikke bakmıyor,baksalarda ücretli bakarlar.devlet hastanesi aciline bhcg için gidersen sanırim bu covit ten mütevellit kovalarlar seni..yakınlarınizda poliklinik yada özel lab.varsa en oyisi orda yaptırabiiirsin bence

Kısmet bakalım... Aslında benim korkum tekrar dış gebelik yaşamak.

Benimki de planlı değildi. Ama işte insan hemen bağlanıveriyor

Sağol. İnşallah hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun.

Ya benim kanamam lekelenmem akıntım ağrım sızım bişeyim yok aslında.sadece ara ara adet olacakmışım gibi sızı olup geçiyor. Yani beta baktırmasam herşey yolunda diye düşünürdüm yani o kadar... Acaba normale döner mi ki beta... Onu da düşünmüyor değilim.
Kuzum betanabaktır bence , benim regle 4 kala 48 di , regl günü 215 ,3 gün sonra 850, ertesi gün 1500 du sen tam ne kadarlık oldun
Canım bence acile gitme özelde kan ver

Kızlar biraz kafamiz dağilsin.Bebişlerin cinsiyetleri için takvimlere baktiniz mı?bnm ilk bsbişimde çin taktivimi tufmustu.şimdi
rus takvimi kız
Çin takvimi erkek çıkıyor hadi hayirlısı bakalim,sizlerde bakinda bakalim kim hangi takvim tutacak :)

Kızlar biraz kafamiz dağilsin.Bebişlerin cinsiyetleri için takvimlere baktiniz mı?bnm ilk bsbişimde çin taktivimi tufmustu.şimdi
rus takvimi kız
Çin takvimi erkek çıkıyor hadi hayirlısı bakalim,sizlerde bakinda bakalim kim hangi takvim tutacak :)
Ben kız hissediyorum :) Ama Cin takvimi ve rus takvimi erkek diyor bi de göbeğin büyümesi de cinsiyeti belli eder diyolar:)

rus takvimi kız
Canım cin takviminde adetin baslangıc gününü mü baz alıyorsun yoksa ilişki gününe göre mi? Cünkü adetimin baslangıcı 29 eylül ama ilişkinin yumurtlaamanın olduğu dönem ekim ikisinde farklı cıkıyor🙈

Ay seninde bebişin küçukmüş,ben sali baktırcam bhcg ye

Hangi şehirde olduguna bağlı.ama özeller kesinlikke bakmıyor,baksalarda ücretli bakarlar.devlet hastanesi aciline bhcg için gidersen sanırim bu covit ten mütevellit kovalarlar seni..yakınlarınizda poliklinik yada özel lab.varsa en oyisi orda yaptırabiiirsin bence
Merhaba sen eskişehirdeymişsin acaba hangi doktora gidiyorsun

rus takvimi kız
Daha bakmadım cnm bakınca yazarim

rus takvimi kız
Benim kızımda çin takviminde tutmuştu. Bunda çin erkek rus kız gösteriyor. Rabbim sağlıklısını versin tabi ki ama farklı olsa güzel olur. İkisini de tatmış oluruz. Gerçi ben zaten çok çocuk istediğim için kızı erkeği pek fark etmiyor.😁

X