2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hepimizin doğum erken olabilir. Ben kızımı martın 21 de bekliyordum 2 sinde doğdu. Nasip tabi ama buda haziranda olacak gibi. Önemli olan doğum değil bence. İlerleyen süreçte birbirimize yakın olduğumuz için hamileliğimiz hakkında bilgi destek almak. Mesela çoğumuz daha kese görmedik. Kalp atışı almadık. En ufak bilgi bile bir birimize yardım etmek için çok iyi.
Tabiki öyle bende muhabbet olsun diye giriyorum birbirimizden fikir alıyoruz siz gördünüz mü bebisi ben cumartesi keseyi görmeye gitcem inşallah görürüz bugün beta HCG 3000 lerdeydi cumartesi görünmesi lazım 6000 7000 lerde olur cumartesi

Tabiki öyle bende muhabbet olsun diye giriyorum birbirimizden fikir alıyoruz siz gördünüz mü bebisi ben cumartesi keseyi görmeye gitcem inşallah görürüz bugün beta HCG 3000 lerdeydi cumartesi görünmesi lazım 6000 7000 lerde olur cumartesi
Ben daha gitmedim. Eşimin izin ayarlaması lazım.kontrollere hiç tek gitmedim onunla gitmek istiyorum. Oda bu hafta değil diğer hafta olsun diyor bakalım.

Yaaa benim de bat yarın çok az kahve rengi iki nokta gördüm, inşallah adet olmayız. Hem sol hem sağ kasığım çok ağrıdı o da geçti , senin ağrın var mı?
Evet oluyor ilk hamilelikte de ağrım oldu öyle ama kahverengi lekelenme olmamıştı o yüzden korktum testim pozitif çıktı çok net

Benim de 12 sinde bitiyor 5+5 olucam inşallah sağlıklıdırlar. Benim eşim covit pozitif bende de belirtiler var etkilenmez umarım
Allah acil şifalar versin inşallah hiçbirşey olmaz kötü düşünmeyelim bizm de durum belirsiz allah yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız insallah

Hani iki kat diyolar ya tm iki kat degil
%60 70 yeterli diye biliyorum ben. Bence sen gönlünü ferah tut. Stres yapma ki bebeğinde sakin sakin büyüsün içinde.. 😊
Kızlar doktorda eşler giremiyormus sanırım içeri öyle mi 🥺
Devlette almayabilirler. Ama özelde öyle olduğunu sanmıyorum.. Yeni covid önlemi almadılarsa tabi. 🤔

Haaa bu arada kızlar özellikle ilk bebeği olacaklar mesajı yazdğım saate iyi bakın ve kendinizi buna hazırlayın... Oğlum 8 aylık oldu ama hala bazı geceler çok zorluyor beni. Bu gece olduğu gibi. Tam 00.30 da uyandı. Ve 10 dk önce ancak uyutabildim. 😴😴 Kızdım söylendim bıraktım kucağıma aldım yatırdım kaldırdım şimdi uyuyor o kadar masum ki ve ben son 3 saattir ona kızdığım için şuan kendime kızıyorum. Anne deliliği işte.. 😢

Merhaba değerli anne adayları,

Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek isteyenler SAT-TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ-YAŞ-ÇOCUK SAYISI-ŞEHİR bilgilerini yazdığı zaman listeye eklenecektir.

Saygılarımla
ÜYE ADISATDOĞUM TARİHİYAŞÇOCUK SAYISIŞEHİR
@nervouscookie11 Eylül03.07.202127ikinci çocukbursa
@duyguyigitemre20 Eylültemmuz başı28ilk çocukmersin
Mnkpnda Mnkpnda 23 Eylül30.06.202124ikinci çocukeskişehir
H htccc4410 23 Eylül01.07.202125ilk çocukmalatya
@MelodiXX25 Eylül02.07.202125ilk gebelikistanbul
@herkesgitsinsenkal27 Eylül04.07.202128ilk çocukyurt dışı
@Tatlibebish28 Eylül05.07.202134ikinci çocukeskişehir
@firdevsmelisa29 Eylül04.07.202126ikinci çocukdiyarbakır
@gsm_lee29 Eylül06.07.202132ikinci çocukankara
@Tek duam274630 EylülTemmuz başı31ilk çocukizmir
@Masalsss3 Ekim10.07.202134ilk çocukankara
@Sine3 Ekim10.07.202135ikinci çocukistanbul
kzlrgn05 kzlrgn05 3 Ekim10.07.202124ilk çocukkayseri
@Womenclubbb9 Ekim25.07.2021ilk çocuk
@mutlugul24 Eylul01.07.202131Ikıncı cocukistanbul
O ozmircalkap Temmuz başı38üçüncü cocukistanbul
Şat 5 ekim temmuz 15 3 çocuk. Istanbul

Slm kızlar bende araniza yeni katıldım.haziran diye biliyordum ama temmuz ayına geliyor.en son beta 234 cıktı.benim gibi olan var mı
Çok güzel sonucun canım Allah tamamına erdirsin. Önemli olan ikiye katlanması canım kaç çıktığı hiç önemli degil ,😍 büyük ihtimal doktorun 2gun sonra kanı tekrarlamani isticek

X