2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bn yumurta hicbir sekilde yiyemiyorum doktor kekte pogacada ye dedi peynir cay ceviz bal tereyagi zeytin badem recel domates salatalik yiyom yani farkli birsey yok ara ara pogaca pisi vs birseyler ypyom oyle

Kızlar moralim çok bozuldu, sabah test yaptım negatif çıktı bata 7 gün var erken mı davrandım acaba :KK43:
Hıç bozma moralini bdb bata 2 gün kala erken gebelik testi yaptim negatif çiktı demekki hamile değilim dedim.bayağıda üzuldük.sonra bat geçti yapmiycam dedim sonrasinda 5-6gun gecti normal test yaptim ve çift çizgiyi gördük.biraz daha bekle bence sende.Allah gönlüne göre versin...

Kızlar bu arada folikasit kullanımına başladiniz mı?basladiysanız hangisini kullanıyorsunuz?ben bugun baslasam diye düşünüyorum ilk gebeligimden kalan folbiol var ondan alcam.bnm doktorum folikasit ve vitamin i ayni anda vermiyor.ilk 3 ay folikasit sonra o nu kesip vitamin başlıyor.dr gidene kadar kullanayim bari.ilk 3 ay cok önemli folikasit

Kızlar bu arada folikasit kullanımına başladiniz mı?basladiysanız hangisini kullanıyorsunuz?ben bugun baslasam diye düşünüyorum ilk gebeligimden kalan folbiol var ondan alcam.bnm doktorum folikasit ve vitamin i ayni anda vermiyor.ilk 3 ay folikasit sonra o nu kesip vitamin başlıyor.dr gidene kadar kullanayim bari.ilk 3 ay cok önemli folikasit
Ben başlamıştık kuzum , folbiol kullanıyorum aile hekimimde, kadın doğuma gidene kadar sadece folik asit kullan dedi
Günaydın kızlar bugün bel agrım var benim gibi bel ağrısı yaşayanlar var mi bi de sanki ağzımın icinde kötü bi tat var sürekli

Ben başlamıştık kuzum , folbiol kullanıyorum aile hekimimde, kadın doğuma gidene kadar sadece folik asit kullan dedi
Günaydın kızlar bugün bel agrım var benim gibi bel ağrısı yaşayanlar var mi bi de sanki ağzımın icinde kötü bi tat var sürekli
Günaydın canım. Ağzımda kötü tat var bazı şeyler acayip acı geliyor. Dün mide bulantım tavandı. İlk uyandığımda da midem kötü oluyor. Düzgün yiyemiyorum.

Bnmde belim çok acıyor sırtıma flnda vuruyor,agızdaki kotu tat la ilgili daha fazla su icmemiz gerek sanırim.

Nasil bilgiler cnm
Son adet günü, yaş, kaçıncı çocuk, şehir ve tahmini doğum tarhi
Günaydın canım. Ağzımda kötü tat var bazı şeyler acayip acı geliyor. Dün mide bulantım tavandı. İlk uyandığımda da midem kötü oluyor. Düzgün yiyemiyorum.
Bana da öyle kuzum sanki bazı yiyeceklerin hic tadı yok, geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz ya
Bnmde belim çok acıyor sırtıma flnda vuruyor,agızdaki kotu tat la ilgili daha fazla su icmemiz gerek sanırim.
Bugün benim de sırtıma vurdu canım

Cnm folibol kullanıyorum bide devamit verdi

X