kızlar merhaba ben eşime direk söyledim ilkini değişik bir şakalı süprizli söylemiştim bunu zaten işaretlediğim için biliyorduk kan verdiğimi de biliyordu direk söyledim eşim babasına abisine söyledi bende anneme sötledim ama dedim daha kese yok iş yerine söylemedim öncekinde sorup sorup duruyorlardı bunalmıştım
nedense ben kendimi kötü hissediyorum sanki kese olmayacak gibi
bel ağrım var kasık ağrım geçti akıntım çok mide bulantısı vs yok çok şükür kokuya hassasiyet var sadece kolonya vs tıkıyor
ankarada doktor önerecek var mı kızlar
Maşallah kızlar, bi de kalp atışlarını duyalım hayırla her şey daha da güzelleşir insallahBende şüpheli ilişkiden beri eşimin başının etini yediğimden dolayı zaten her sabah test yaptığımı biliyordu. En son pozitif çıkınca foto attım hemen. 5 kişi olmaya hazırlanmışsındır umarım diye.. Dün de kan sonucunu benimle beraber bekledi tel başında. Sonuç çıktığından beri ağzı kulaklarında. Sanki çoktan istiyormuş 3.çocuğu gibi.. Annesine söyledi hemen. Bende kendi anneme söyledim. Şimdilik bu kadar..
Canım erken yapmışsın bence biraz bekleKızlar moralim çok bozuldu, sabah test yaptım negatif çıktı bata 7 gün var erken mı davrandım acaba
Maşallah hayırla sağlıkla gelsin.❤
Çok çok inanılmaz mutlu oldum rabbim hayırlı evlat etsin inşallah. Sağlıkla sorunsuz kucağına al inşallah canım benim ❤
sanırım öyle oldu biraz inşallah ben erken yapmışımdırCanım erken yapmışsın bence biraz bekle
Âmin inşallah çok Teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok çok inanılmaz mutlu oldum rabbim hayırlı evlat etsin inşallah. Sağlıkla sorunsuz kucağına al inşallah canım benim ❤
Âmin inşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤Maşallah hayırla sağlıkla gelsin.❤
Erken yapmak güzel ama sonrası bir ton stres gün kese kalp atışı niye midem bulanmiyor derken stressanırım öyle oldu biraz inşallah ben erken yapmışımdır
Hayırlı olsun canımÂmin inşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤
Hayırlı olsun canım
Merhaba benim de sat 30 Eylül ovülasyonum 18 -19 Ekim acaba keseyi ne zaman gördünüz ne zaman görebilirim?yaş 32 2. çocuk ilk çocuğum 33 aylık 2.5 yaşında bu 2. gebeliğim son adet tarihim 29 eylül 2020 fakat geç döllenme olduğunu kese görnmediğini söyledi salı günü doktor. tahmini doğum tarihi 6 temmuz
hiç bilgim yok canım bende ankarada yaşıyorum sevtap hocaya ve nesrin fenere gitmiştim şimdi ikisinede gitmek istemiyorum
Ben 27 Eylül 35 günde oluyordum adet 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim daha gitmedim doktara kan tahlili yaptırdım iki önce 1777 çıktı bugün birdaha verdim kan bakalım herşeyin hayırlısı Allah'ım ol diyenlerden olsun inşallahMerhaba benim de sat 30 Eylül ovülasyonum 18 -19 Ekim acaba keseyi ne zaman gördünüz ne zaman görebilirim?
Canım 5 haftalıkken görünüyor benim sat da 30 eylül ama yumurtlama 10 ekim di daha doktora gitmedim haftaya kan vermeye gideceğim Allah nasip ederseMerhaba benim de sat 30 Eylül ovülasyonum 18 -19 Ekim acaba keseyi ne zaman gördünüz ne zaman görebilirim?
Canım yaş kaç listeye ekliyorum bir de hangi sehirSat 9 Ekim tdh 25.07.2021 ilk gebelik
canım plansız mı oldu senin gebelik ?Bende şüpheli ilişkiden beri eşimin başının etini yediğimden dolayı zaten her sabah test yaptığımı biliyordu. En son pozitif çıkınca foto attım hemen. 5 kişi olmaya hazırlanmışsındır umarım diye.. Dün de kan sonucunu benimle beraber bekledi tel başında. Sonuç çıktığından beri ağzı kulaklarında. Sanki çoktan istiyormuş 3.çocuğu gibi.. Annesine söyledi hemen. Bende kendi anneme söyledim. Şimdilik bu kadar..
Erken yapmışsın canım bende 1 hafta varken yapmıştım göremedim hatta 5 gün varken de göremedim. Daha bu sabah çizgi çıktı. Yumurtlamadan 12 gün sonra sabah idrarıyla bakmanı öneririm silikte olsa cıkacaktır.sanırım öyle oldu biraz inşallah ben erken yapmışımdır
Kız iyi sabretmissin bari kan verseydin canım var mı mide bulantısı falanCanım 5 haftalıkken görünüyor benim sat da 30 eylül ama yumurtlama 10 ekim di daha doktora gitmedim haftaya kan vermeye gideceğim Allah nasip ederse
Kız iyi sabretmissin bari kan verseydin canım var mı mide bulantısı falan