2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
kızlar merhaba ben eşime direk söyledim ilkini değişik bir şakalı süprizli söylemiştim bunu zaten işaretlediğim için biliyorduk kan verdiğimi de biliyordu direk söyledim eşim babasına abisine söyledi bende anneme sötledim ama dedim daha kese yok iş yerine söylemedim öncekinde sorup sorup duruyorlardı bunalmıştım
nedense ben kendimi kötü hissediyorum sanki kese olmayacak gibi
bel ağrım var kasık ağrım geçti akıntım çok mide bulantısı vs yok çok şükür kokuya hassasiyet var sadece kolonya vs tıkıyor
ankarada doktor önerecek var mı kızlar

Bende şüpheli ilişkiden beri eşimin başının etini yediğimden dolayı zaten her sabah test yaptığımı biliyordu. En son pozitif çıkınca foto attım hemen. 5 kişi olmaya hazırlanmışsındır umarım diye.. Dün de kan sonucunu benimle beraber bekledi tel başında. Sonuç çıktığından beri ağzı kulaklarında. Sanki çoktan istiyormuş 3.çocuğu gibi.. Annesine söyledi hemen. Bende kendi anneme söyledim. Şimdilik bu kadar..

Maşallah kızlar, bi de kalp atışlarını duyalım hayırla her şey daha da güzelleşir insallah

Merhaba benim de sat 30 Eylül ovülasyonum 18 -19 Ekim acaba keseyi ne zaman gördünüz ne zaman görebilirim?

Merhaba benim de sat 30 Eylül ovülasyonum 18 -19 Ekim acaba keseyi ne zaman gördünüz ne zaman görebilirim?
Ben 27 Eylül 35 günde oluyordum adet 1 Kasım olmam gerekiyordu olmadim daha gitmedim doktara kan tahlili yaptırdım iki önce 1777 çıktı bugün birdaha verdim kan bakalım herşeyin hayırlısı Allah'ım ol diyenlerden olsun inşallah

Hadi kızlar daha bilgilerini yollamayalar var, listeyi düzenliyorum gönderin hadi :)

canım plansız mı oldu senin gebelik ?

sanırım öyle oldu biraz inşallah ben erken yapmışımdır
Erken yapmışsın canım bende 1 hafta varken yapmıştım göremedim hatta 5 gün varken de göremedim. Daha bu sabah çizgi çıktı. Yumurtlamadan 12 gün sonra sabah idrarıyla bakmanı öneririm silikte olsa cıkacaktır.

Sabahları az bulantı oluyor hızlı hareket ettiğimde vücut dilimi biliyorum artık ilk günden fark ettim ama daha önce boş gebelik yşadığım için gitmeye korkuyorum canım ondan sabretmeye çalışıyorum inşallah bebeğim benimledir 6 yıllk evliyim ve ilk defa bu kadar çok istiyorum
Kız iyi sabretmissin bari kan verseydin canım var mı mide bulantısı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…