2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben herkese söyledim söylemezsem dilim Şişer eşime sürpriz yaparak söyledim tabi herkes çok şaşırdı kimse beklemiyodu yeni evlendiğimiz için
Iyi yapmışsınız valla herkes kendini nasi mutlu hissedecekse onu yapsın :) Yeni evlisiniz ya tepkiler nasıl oldu

Iyi yapmışsınız valla herkes kendini nasi mutlu hissedecekse onu yapsın :) Yeni evlisiniz ya tepkiler nasıl oldu
Annem şaka yaptığımı sandı baya bi süre inanmadı kayınvalidem çok sevindi arkadaşlarım ne acelen vardı felan dediler ama herkes sevindi tabi. Bi ikizim var o bekar hala en büyük şoku da o yaşadı

Biraz sohbet edelim kızlar neler hissediyorsunuz , eşinize nasıl söylediniz kimlere söylediniz hamileliginizi :)
Bende henüz bitek esime söyledim. Annemin hisleri cok kuvvetlidir, hafta sonu annemlere gidecez insallah anlamaz.
Daha keseyi bile görmeden kimseye söyleyip stres olmak istemiyorum.

Kızlar moralim çok bozuldu, sabah test yaptım negatif çıktı bata 7 gün var erken mı davrandım acaba

Annem şaka yaptığımı sandı baya bi süre inanmadı kayınvalidem çok sevindi arkadaşlarım ne acelen vardı felan dediler ama herkes sevindi tabi. Bi ikizim var o bekar hala en büyük şoku da o yaşadı
Ee artik sana yardımcı olur :)

Bende henüz bitek esime söyledim. Annemin hisleri cok kuvvetlidir, hafta sonu annemlere gidecez insallah anlamaz.
Daha keseyi bile görmeden kimseye söyleyip stres olmak istemiyorum.
Haklisin canım ben de kalpatışını duyunca ailelere soyliycem
Kızlar moralim çok bozuldu, sabah test yaptım negatif çıktı bata 7 gün var erken mı davrandım acaba
En erken 4 gün önce yapmak mantıklı daha çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…