Ben herkese söyledim söylemezsem dilim ŞişerBiraz sohbet edelim kızlar neler hissediyorsunuz , eşinize nasıl söylediniz kimlere söylediniz hamileliginizi :)
Iyi yapmışsınız valla herkes kendini nasi mutlu hissedecekse onu yapsın :) Yeni evlisiniz ya tepkiler nasıl olduBen herkese söyledim söylemezsem dilim Şişereşime sürpriz yaparak söyledim tabi herkes çok şaşırdı kimse beklemiyodu yeni evlendiğimiz için
Annem şaka yaptığımı sandı baya bi süre inanmadı kayınvalidem çok sevindi arkadaşlarım ne acelen vardı felan dediler ama herkes sevindi tabi. Bi ikizim var o bekar hala en büyük şoku da o yaşadıIyi yapmışsınız valla herkes kendini nasi mutlu hissedecekse onu yapsın :) Yeni evlisiniz ya tepkiler nasıl oldu
Bende henüz bitek esime söyledim. Annemin hisleri cok kuvvetlidir, hafta sonu annemlere gidecez insallah anlamaz.Biraz sohbet edelim kızlar neler hissediyorsunuz , eşinize nasıl söylediniz kimlere söylediniz hamileliginizi :)
Ee artik sana yardımcı olur :)Annem şaka yaptığımı sandı baya bi süre inanmadı kayınvalidem çok sevindi arkadaşlarım ne acelen vardı felan dediler ama herkes sevindi tabi. Bi ikizim var o bekar hala en büyük şoku da o yaşadı
bence de erken regl gününü beklemelisin. bebek doğmadan strese girme :)Kızlar moralim çok bozuldu, sabah test yaptım negatif çıktı bata 7 gün var erken mı davrandım acaba
Haklisin canım ben de kalpatışını duyunca ailelere soyliycemBende henüz bitek esime söyledim. Annemin hisleri cok kuvvetlidir, hafta sonu annemlere gidecez insallah anlamaz.
Daha keseyi bile görmeden kimseye söyleyip stres olmak istemiyorum.
En erken 4 gün önce yapmak mantıklı daha çok erkenKızlar moralim çok bozuldu, sabah test yaptım negatif çıktı bata 7 gün var erken mı davrandım acaba
O zaman pazar günü ya da pazartesi tekrarlayayımHaklisin canım ben de kalpatışını duyunca ailelere soyliycem
En erken 4 gün önce yapmak mantıklı daha çok erken
Bence de canım acele etmeO zaman pazar günü ya da pazartesi tekrarlayayım
ay ne bileyim ya dokunsalar ağlayacağım o durumdayım şuanda oğlumda çok erken öğrenmiştim şuan biraz da sabırsızlanıyorumbence de erken regl gününü beklemelisin. bebek doğmadan strese girme :)
oğlumda çok erken öğrendim birde şuan insulin direncim var oğlumda önce yoktu o etken olur diye korkuyorum o yüzden biraz da sabırsızımBence de canım acele etme
Ne çıktı pekiBen bugün emin olmak için yeniden test yaptım ama Fotoğraf yükleyemiyorum
Pazar günü erken gebelik testlerinden yap canım o zamanoğlumda çok erken öğrendim birde şuan insulin direncim var oğlumda önce yoktu o etken olur diye korkuyorum o yüzden biraz da sabırsızım
Çift çıktı canım daha önce silik çıkmıştıNe çıktı peki
yaaaa çok sevindimmmmm canım benim hayırlı olsun :)) darisi keseye inşallah. Bat geçti mıÇift çıktı canım daha önce silik çıkmıştı
öyle yapacağım inşallah :))Pazar günü erken gebelik testlerinden yap canım o zaman
Ne çıktı peki
Ne çıktı peki
Evet 28 ekimdi batyaaaa çok sevindimmmmm canım benim hayırlı olsun :)) darisi keseye inşallah. Bat geçti mı