Sat nedir :)Merhaba hayırlı olsn ınsallah yas 28 tahmini dogum tarihini bilmiyorm temmuz bası olması lazım ilk bebegım Mersin de yaşıyorum
Yaş 24 sat 23 eylül tdt 30 haziran 2. Çocuk EskişehirKızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)
20 eylülSat nedir :)
Bu kadar büyük bir sorun değil öncesinde de alabilirdin tabi ama almadın diye büyük bir sorun da teşkil etmiyor. Bundan sonra düzenli kullan yeter. Ben de kendim aldım. Daha hiç doktora gitmedim bile.FolOk kullanmadım çok endişeliyim ullanmayan var mı . 4+2 yim yarın basliycam ins ama eczaneden kendim aldım dr a mi danışacak vakit kaybetmiyor diye
Benim sat 27 eylul 1 Kasım'da olmam gerekiyordu ama olmadım şükür allahimaMaşallah canım tam ne kadarlık, benim bugün 4+3 1600 cıktı
İnşallah hayırlısı olsun daBen de haftaya çarşambaya randevu aldim kuzum, hayırla insallah kalp atışını bi duysak
Hoş geldin. Sağlıkla al kucağına inşallah.❤Geçen ay 25 düşük yaptım adet görmeden hamile kaldım dün gebelik testi yaptım pozitif
Sagol cnm hepimizde insallhHoş geldin. Sağlıkla al kucağına inşallah.❤
Onu gittigim doktor istemedi bu gün saglik ocagına verdim kan cnmBeta baktirdin mi canim
Benim de ilki kalbi durmuştu benim sat 26 eylül git ihmal etme korkma herşeyi nasip eden alan allahtır hakkimizda hayırlısıolsun inşallahPeki var mı mide bulantısı falan
Yok midem digerinde de bulanmadı anneme cektim o konuda galibaPeki var mı mide bulantısı falan
Bana tam 1 aylık dedi 4 hafta oluyor ultrason kagıdındada 4+2 görünüyor yumurtlama ve geç dönllenmedende fark edebilyor canım . Herkezin satına göre aynı olmuyorCnm nasil yani bnde sat 26 eyluldu gecen hfta carsamba doktora gittigmde 4+2 sin dedi kese gorundu o tarhten bu gune hesaplarsam bugun 5 +1 oluyor
Merhaba canım benimde sat 30 eylül aynıyız ben daha beta baktırmadım haftaya baktırmayı düşünüyorum diğer haftaya da Allah nasip ederse keseyle birlikte kalp atışını duymak istiyorum Allah'ın izniyle inşallahMerhabalar Bn de katıldım aranıza sat 30 eylül 2 gün arayla bhcg testi yaptırdım elhamdülillah artış normal. Dağa doktora gitmedim biraz erken olduğunu düşünüyorum. Hem keseyi hem kalp atışını görebilmek için . Var mı bebeğinin kalp atışını erken duyan aranızda
Hayırlı olsun canımGünaydın kızlar , kan sonucum çıktı dün tam 4+2 de 830 cıktı, benim dongum 26 gün dün sat üzerinden gecen 30. Gündü tam, şimdi diğer kan değerlerime baktircam cuma da doktora gidicem insallah
Canım ben daha beta baktırmadım ama hesaplarıma göre 4+6 oluyor kalp atışı 6 haftalıkta duyulur diye biliyorum acaba haftaya benimde duyulur mu yoksa haftaya beta baktırıp diğer haftaya kalp atışını duymaya mı gideyimBen de haftaya çarşambaya randevu aldim kuzum, hayırla insallah kalp atışını bi duysak