2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)
Yaş 24 sat 23 eylül tdt 30 haziran 2. Çocuk Eskişehir

FolOk kullanmadım çok endişeliyim ullanmayan var mı . 4+2 yim yarın basliycam ins ama eczaneden kendim aldım dr a mi danışacak vakit kaybetmiyor diye

FolOk kullanmadım çok endişeliyim ullanmayan var mı . 4+2 yim yarın basliycam ins ama eczaneden kendim aldım dr a mi danışacak vakit kaybetmiyor diye
Bu kadar büyük bir sorun değil öncesinde de alabilirdin tabi ama almadın diye büyük bir sorun da teşkil etmiyor. Bundan sonra düzenli kullan yeter. Ben de kendim aldım. Daha hiç doktora gitmedim bile.

Geçen ay 25 düşük yaptım adet görmeden hamile kaldım dün gebelik testi yaptım pozitif

Ovulasyon testi yapıp hamile kalan arkadaşlar test hangi durumdayken deneme yaptınız

Cnm nasil yani bnde sat 26 eyluldu gecen hfta carsamba doktora gittigmde 4+2 sin dedi kese gorundu o tarhten bu gune hesaplarsam bugun 5 +1 oluyor
Bana tam 1 aylık dedi 4 hafta oluyor ultrason kagıdındada 4+2 görünüyor yumurtlama ve geç dönllenmedende fark edebilyor canım . Herkezin satına göre aynı olmuyor

Merhaba canım benimde sat 30 eylül aynıyız ben daha beta baktırmadım haftaya baktırmayı düşünüyorum diğer haftaya da Allah nasip ederse keseyle birlikte kalp atışını duymak istiyorum Allah'ın izniyle inşallah

Ben de haftaya çarşambaya randevu aldim kuzum, hayırla insallah kalp atışını bi duysak
Canım ben daha beta baktırmadım ama hesaplarıma göre 4+6 oluyor kalp atışı 6 haftalıkta duyulur diye biliyorum acaba haftaya benimde duyulur mu yoksa haftaya beta baktırıp diğer haftaya kalp atışını duymaya mı gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…