- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
Beklemekten başka çözüm bulamıyorum daha önce boş gebelik yaşadım korkuyorum hepsini tek sefer de yaşamak istiyorum endişelenmemek içinMaşallah canım bekliyorsun sabırla. Biz de bhcg baktirdik bir 9 gün ve 7 gün önce. Bir hafta daha bekleyelim diyoruz hem keseyi, hem kalp atışını duymak için inşallah görürüz
Canım hayırlı olsun çok sevindim sonunda tablomuz olucakKızlar hepinizden bekliyorum, son adet tarihi, tahmini doğum , yaş , kaçıncı çocuk ve şehir
Ayy bende tam olarak kaç yaşındayım bilmiyorum. Benden büyüklere 25 dediğimde saçmalama daha ben o kadar değilim diyorlar. Bende 24 diyorum ama emin değilim.Canım hayırlı olsun çok sevindim sonunda tablomuz olucak
Sat 25.09
Tahmini doğum 02.07.2021
Yaş 25 (26 yı hala kabullenemiyorum)
İlk gebelik
Şehir İstanbul
Normalde 1 gün sonrasına cıkar canımKızlar selam
Sağlık ocağında verilen test saat kaçta çıkıyor bilen var mı
Dün sabah kan verdim. Yarın öğleden sonra çıkar dedi ama hala çıkmadı ya.
Böyle beklemek de strese sokuyormuş insanı. Keşke gidip özelde kan verseydim. 1.5 saatte çıkardı yaa
VstsaKızlar selam
Sağlık ocağında verilen test saat kaçta çıkıyor bilen var mı
Dün sabah kan verdim. Yarın öğleden sonra çıkar dedi ama hala çıkmadı ya.
Böyle beklemek de strese sokuyormuş insanı. Keşke gidip özelde kan verseydim. 1.5 saatte çıkardı yaa
Nilüfer sen? Çocuğun kaç aylık bir de? ^-^Bursanin neresi canım bende bursadayim aynı yaştayız ve benimde 2. Çocuk olacak
Çok Haklısın 7 gün önce öğrendim. Bu sefer de acaba adet olurmuyum diye koktum. Zaman geçmiyor resmen. Erkenden doktorada gitmek istemiyorum. Kese görünür ama kalp atışı hemen alınmıyor. Sonra bide onu dert edicem. En iyisi bekleyip bir kerede ikisinide görmek.bu gebelik testleri sayesinde erkenden öğreniyoruz ondan sonra da vakit geçmek bilmiyor :)))
Bence gayet normal kuzum ama yine de bundan sonra takip etmelisinKızlar merhaba. 19 Ekim'de asilamam yapildi. Beta testlerim aşağıda;
Aşılamanın 13.gunu 35
15.gunu 96
Bugun 17.gunu 276 çıktı normal mi
TeşekkürlerBence gayet normal kuzum ama yine de bundan sonra takip etmelisin
Bence iki güne bir verin iki gün bekleyip 3. Gün de olur , artışı görmüş olursunuzTeşekkürlerher iki günde bir mi gitmeliyim yoksa bir hafta sonra falan mi
Peki çok teşekkürlerBence iki güne bir verin iki gün bekleyip 3. Gün de olur , artışı görmüş olursunuz
Orhangazi canım uzağız bayağı, 4 yaşında kuzum seninNilüfer sen? Çocuğun kaç aylık bir de? ^-^
33 aylık ^-^Orhangazi canım uzağız bayağı, 4 yaşında kuzum senin
Bende akşamları hafif bulantı oluyor ama kusma yok, bir de uykum var sürekli:))Kızlar belirtileri başlayan var mı aranızda