2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Maşallah canım bekliyorsun sabırla. Biz de bhcg baktirdik bir 9 gün ve 7 gün önce. Bir hafta daha bekleyelim diyoruz hem keseyi, hem kalp atışını duymak için inşallah görürüz
Beklemekten başka çözüm bulamıyorum daha önce boş gebelik yaşadım korkuyorum hepsini tek sefer de yaşamak istiyorum endişelenmemek için

Canım hayırlı olsun çok sevindim sonunda tablomuz olucak
Sat 25.09
Tahmini doğum 02.07.2021
Yaş 25 (26 yı hala kabullenemiyorum)
İlk gebelik
Şehir İstanbul
Ayy bende tam olarak kaç yaşındayım bilmiyorum. Benden büyüklere 25 dediğimde saçmalama daha ben o kadar değilim diyorlar. Bende 24 diyorum ama emin değilim.

Kızlar selam
Sağlık ocağında verilen test saat kaçta çıkıyor bilen var mı
Dün sabah kan verdim. Yarın öğleden sonra çıkar dedi ama hala çıkmadı ya.
Böyle beklemek de strese sokuyormuş insanı. Keşke gidip özelde kan verseydim. 1.5 saatte çıkardı yaa

Normalde 1 gün sonrasına cıkar canım

Arkadaşlar tekrardan merhaba,

Ben de Ankara da yaşıyorum. Doğum için iki doktor arasında kaldım. Yeşim GÜREL ve Zahide KÜÇÜK . Sizlerin bir fikri var mı acaba bu iki doktor ile ilgili ????

Bulunduğun şehrin il halk sağlığı sitesinde laboratuvar sonuçları varsa internetten de bakabilirsin
Vstsa

bu gebelik testleri sayesinde erkenden öğreniyoruz ondan sonra da vakit geçmek bilmiyor :)))

bu gebelik testleri sayesinde erkenden öğreniyoruz ondan sonra da vakit geçmek bilmiyor :)))
Çok Haklısın 7 gün önce öğrendim. Bu sefer de acaba adet olurmuyum diye koktum. Zaman geçmiyor resmen. Erkenden doktorada gitmek istemiyorum. Kese görünür ama kalp atışı hemen alınmıyor. Sonra bide onu dert edicem. En iyisi bekleyip bir kerede ikisinide görmek.

Reactions: Ebt
Kızlar merhaba. 19 Ekim'de asilamam yapildi. Beta testlerim aşağıda;
Aşılamanın 13.gunu 35
15.gunu 96
Bugun 17.gunu 276 çıktı normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…