Günaydınlar, yaş 33 son adet tarihim 7 Ekim.Tahmini doğum tarihi 14 Temmuz ve Ankara’da yaşıyorumKızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)
Kuzum 10 gün içinde tekrar gitme hakkım var hastaneye o yüzden haftaya gideyim keseyi görürüm kalp atışını duymazsam tekrar giderim diye düşündümCanım ben daha beta baktırmadım ama hesaplarıma göre 4+6 oluyor kalp atışı 6 haftalıkta duyulur diye biliyorum acaba haftaya benimde duyulur mu yoksa haftaya beta baktırıp diğer haftaya kalp atışını duymaya mı gideyim
Maşallah canım bekliyorsun sabırla. Biz de bhcg baktirdik bir 9 gün ve 7 gün önce. Bir hafta daha bekleyelim diyoruz hem keseyi, hem kalp atışını duymak için inşallah görürüzMerhaba canım benimde sat 30 eylül aynıyız ben daha beta baktırmadım haftaya baktırmayı düşünüyorum diğer haftaya da Allah nasip ederse keseyle birlikte kalp atışını duymak istiyorum Allah'ın izniyle inşallah
Yaş 34 sat 3 ekim ankarada yaşıyorum ilk bebek inşKızlar hepinizden bekliyorum, son adet tarihi, tahmini doğum , yaş , kaçıncı çocuk ve şehir
Canim ankarada hangi hastaneye gidiyorsun ben buraya yeni geldim pek bilmiyorumGünaydınlar, yaş 33 son adet tarihim 7 Ekim.Tahmini doğum tarihi 14 Temmuz ve Ankara’da yaşıyorumBugün kan vereceğim bana dua edin
Kızlar hepinizden bekliyorum, son adet tarihi, tahmini doğum , yaş , kaçıncı çocuk ve şehir
Herhangi bir hastaneye gitmiyorum şimdilik, hemşire olduğum için kendi hastanemde kan verdim. Gebeliğim kesinleşince medical park a giderim. Kızıma hamileyken de orada takipliydim. Çok memnun kalmıştım.Canim ankarada hangi hastaneye gidiyorsun ben buraya yeni geldim pek bilmiyorum
MerhabalarKızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)
Rabbim kucağını boş bırakmasın kuzum, moralini bozma insallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olurKimyasal gebelikmiş arkadaşlarDeğerim çok düşük çıktı. Maalesef hamile değilim
AminRabbim kucağını boş bırakmasın kuzum, moralini bozma insallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur
Rabbim yardım eder inşallah Kuzum:))) peki yanlış anlamazsan birşey soracağım, sat çok yakın tarih değil mi 7 gün öncesinden bahsediyorsun nasıl öğrendin?Slm hnmlar bnmde bir kızım var 11 aylik olcak.şuanda yine hamileyim.isteyerek kaldim.ikisi birden buyur gider diye.bendeki tam deli cesareti cunku eşim tek cocuk kayinvalidem ve kayinpederim yaşlıve hastalar bnm annemler yurtdışinda ve annemin kalp rahatsızligindan dolayi gelemiyorlar.yani kısacası tek başınayım.eşim ara ara yardim eder ama gece vs hayatta uyanmaz.ay skmdi yazarken acıdim kendime :)neyse Allah hayırlısını nasip etsin inşallah... bu arada SAT 28.10.2020
Bursanin neresi canım bende bursadayim aynı yaştayız ve benimde 2. Çocuk olacakYaş 27
2.çocuk
Sat 11 eylül ama geç döllenme olduğu için tahmini doğum tarihi 3 temmuz
Bursa
Yaş 31 sat 30 eylül ilk olacak temmuz tdt net olarak BilmiyorumKızlar hepinizden bekliyorum, son adet tarihi, tahmini doğum , yaş , kaçıncı çocuk ve şehir