2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)
Günaydınlar, yaş 33 son adet tarihim 7 Ekim.Tahmini doğum tarihi 14 Temmuz ve Ankara’da yaşıyorum☺️Bugün kan vereceğim bana dua edin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Canım ben daha beta baktırmadım ama hesaplarıma göre 4+6 oluyor kalp atışı 6 haftalıkta duyulur diye biliyorum acaba haftaya benimde duyulur mu yoksa haftaya beta baktırıp diğer haftaya kalp atışını duymaya mı gideyim 🤔
Kuzum 10 gün içinde tekrar gitme hakkım var hastaneye o yüzden haftaya gideyim keseyi görürüm kalp atışını duymazsam tekrar giderim diye düşündüm

Merhaba canım benimde sat 30 eylül aynıyız ben daha beta baktırmadım haftaya baktırmayı düşünüyorum diğer haftaya da Allah nasip ederse keseyle birlikte kalp atışını duymak istiyorum Allah'ın izniyle inşallah 😊😊
Maşallah canım bekliyorsun sabırla. Biz de bhcg baktirdik bir 9 gün ve 7 gün önce. Bir hafta daha bekleyelim diyoruz hem keseyi, hem kalp atışını duymak için inşallah görürüz

Kızlar hepinizden bekliyorum, son adet tarihi, tahmini doğum , yaş , kaçıncı çocuk ve şehir

Kızlar hepinizden bekliyorum, son adet tarihi, tahmini doğum , yaş , kaçıncı çocuk ve şehir

Herkese merhaba,
Sat 3 ekim, tahmini doğum tarihi 10 temmuz, 35 yaş, 2. çocuk
İstanbulda yaşıyorum

Hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı hepimiz :KK68:

Canim ankarada hangi hastaneye gidiyorsun ben buraya yeni geldim pek bilmiyorum
Herhangi bir hastaneye gitmiyorum şimdilik, hemşire olduğum için kendi hastanemde kan verdim. Gebeliğim kesinleşince medical park a giderim. Kızıma hamileyken de orada takipliydim. Çok memnun kalmıştım.

Kızlar herkese iyi akşamlar, konuyu devaldim:) Katılmak isteyenler sırasıyla Yaş, son adet tarihi, tahmini doğum tarihi , kaçıncı çocuk ve şehir bilgisi yazarsa güzel bir liste yapayim:)
Merhabalar
Yaş 34
28 Eylül 2020
05.07.2021
2.çocuk
Eskişehir
Teşekkürler.
Bu arada bnm gibi bebeği küçuk olup hamile kalan var mı?dertleşmek için soruyorum :).bnm bebişim daha 11 aylik olmadı :)

Slm hnmlar bnmde bir kızım var 11 aylik olcak.şuanda yine hamileyim.isteyerek kaldim.ikisi birden buyur gider diye.bendeki tam deli cesareti cunku eşim tek cocuk kayinvalidem ve kayinpederim yaşlıve hastalar bnm annemler yurtdışinda ve annemin kalp rahatsızligindan dolayi gelemiyorlar.yani kısacası tek başınayım.eşim ara ara yardim eder ama gece vs hayatta uyanmaz.ay skmdi yazarken acıdim kendime :)neyse Allah hayırlısını nasip etsin inşallah... bu arada SAT 28.10.2020
Rabbim yardım eder inşallah Kuzum:))) peki yanlış anlamazsan birşey soracağım, sat çok yakın tarih değil mi 7 gün öncesinden bahsediyorsun nasıl öğrendin?

Kızlar bu arada benim bata 8 gün var elim teste gidip duruyor ama tutuyorum kendimi, belirti olarakta şuan sadece akıntım, bel ağrım, hafif karin kramplarim ve gaz çok oluyor. Bu olursa ikinci çocuğum olacak ama sanki ilk hamileligi yaşamamışım gibi heyecanlıyım

X