2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
aynilarini bizde esimle yaşıyoruz gercekten cok üzülüyorum boyle bir durumla karsilasinca. ama sosyallesmesi gerektigine inanıyorum ya bazi seyleri gormezden gelecegiz bilemiyorum
O kadar üzüldüm ki kızımı öyle görünce bu sefer kafamda kurmaya başladım kreşte de böyle olursa akran zorbalığına uğrarsa falan diye bütün gün başıma ağrı girdi. Çok haklısınız sosyalleşmeleri lazım böylece kendi koruma mekanizmaları da gelişecek. Ama işteana yüreği taş değsin istemiyor

cok dogru ama kendilerini korumayida ogrenmeliler anne babaya bagimli olmamalilar

Bebekler birbirine alıştığı için güzel gidiyor canım ama oğlum kolik ve laktoz alerjisi var o zorluyor sen nasılsın
çabucak geçer inşallah cnm
bende iyiyim işte yoğun bir gündü yılı kapattık çok şükür iş yerinde

ikinci çocukta bide tecrübe oluyor.. ilkteki panikler olmuor diye tahmin ediyorum
ve bazı insanlar bunu cahilliğe bağlasada.. ben cahillik değil acemilik olarak görüyorum ilkleri

Merhaba kızlar

sağlıklı mutlu başarılı bir sene olsun inşallah

2. bebeğini isteyen varsa yada artık 3te diyim

nasip olsun inşallah

ben 2yi yapsam bile bu gruptan ayrılamam sanırım ilk göz ağrım grubum

acemiliğim ama güzel günlerm ayrıyeten ama asla cahilliğim değil

Şifremi kaybetmiştim giremiyordum , yeni buldum baloncuğum neler neler olmuş burda.. bebe sayıları artmış. Ben çok beceriksizim, hiçbir işe yetişemiyorum. Helal olsun kızlar size
Valla gebe kalan hatta doğuran arkadaşlarmz var
Bende beceriksizim yapamıorum ikiyi
gerçi ben biride tüp bebeyle yapmştım

Arkadaşlar merhaba. Bebeklerle nasıl vakit geçiriyorsunuz ? Biz sanki kaliteli vakit geçiremiyormuşuz gibi geliyor. Kitap oluyoruz 3 sayfa sora bırakıp gidiyor. Oyun oynamaya başlıyoruz bırakıp gidiyor. Duyusal aktivite falan yapmıyoruz. Yemek temizlik fırsat bulursak çünkü mutfağa gittiğimizde sürekli ağlıyor sürekli beni çıkarmaya çalışıyor. Bana aktivite tavsiye öneri ne verirsiniz ? Bir de ben şen şakrak bir insan değilim mesela kayınvalidemleyken sürekli kahkahalar atardı saçma sapan tonlamalrdaki sözlere bizim böyle olmuyor acaba diyorum benimle sıkılıyor mu? Akşam akşam eşim gelince daha mutlu gibi sanki o da naptın sen ya diyor değişik tonlama ile kızıma kahkahalara boğuluyor ben deyince hiç gülmüyor. Kayınvalidem de geçen gün ay sanki mutsuz diyor. Siz ne düşünüyorsunuz ? Siz de durumlar ne ?

2022 temmuz annesi isesin bu aylarda genelde bebeklerde bişeyi yaptıktan sonra sıkılma var
duyusal aktiviteler her yönden cok yararlı ama
genelde su ile ilgili şeyleri çok seviyorlar.. ve sesli müzik aletleri..
benm kızım sık hastalanan bir bebek olduğu için geçen sene.. cesaret edemiorum
ama oyun hamuruna başladık hoşuna gidiyor
oltayla balık yakalama mesela
selefonunu cok seviyor

Yani şu an evde heryer heryerde legoları istiyor 5 dk bile bakmadan puzzle, önceden gülerek kitaplar okurduk şimdi iki sayfa sonra bıkıyor kalem istiyor hep kısa süreli odaklanma. Sesli oyuncakları ile de oynamıyor, oyun hamurunu yiyor kucağıma alıp geziyorum böylece kafamı dinliyorum ama içimi rahatlattınız en azından gelişimsel süreçmiş yaşadığımız çok teşekkürler

Merhaba;
Teşekkürler siz nasılsınız? Bebişi kreşe vermeyi düşünüyor musunuz?
Ben annesinden yana şanslı olanlardanım birazcık.. Annem bakıor kızıma o yüzden düşünmüyorum :)
Ama annem olmasaydı bakıcı yerine kreş düşünürdüm kesinlikle

Artık sende sıra baloncuk
Bencede az kaldı geri sayım başladı
9-10 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…