Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin canım , çocuk sayısından çok o daha önemliSagolun kizlar ben de şaşırdım valla
Varsa nasibi dünyaya gelecek ne diyelim
Bana yardımcı olacak kimse de yok bu süreçte korkmuyorum desem yalan olur
She-Raa senin minnoş nasıl 3.trimestera girdin artık
merhaba cbm nasılsınMerhabalar hatunlar
Bizim bebeler de büyüdü valla tam bebek düşünülecek zaman aslında şu sıralarAllah sağlıklı hayırlı evlat etsin canım , çocuk sayısından çok o daha önemlisen üstesinden gelirsin inşallah. Benim oğlan mutfağı döküp saçmakla meşgul, bir kenarda kaldı oyuncaklar. İlgi alanı tencere tabaklar her sabah eline bir bez alıp her yeri siliyor yavrum, önce parkeler, sonra beyaz eşyalar, mutfak dolapları falan., bu sırayla gidiyor
Kızım da 29 haftalık oldu teyzesi, ben de kilo almaya başladım sanki. Dışardan belli oluyor artık hamile olduğum. Ağırlaştım da biraz. Bir an önce zaman geçsin de yavrularımızı sağ Salim alalım kucağımıza inşallah
Sıra sende Baloncum en kısa zamanda senin de güzel haberini alalım inşallahgelsin hamileler
işte o sorunu kaldır ve artık çalışmaBizim bebeler de büyüdü valla tam bebek düşünülecek zaman aslında şu sıralar
Ama bilmiyorum bana yardım edecek kimse yok anne kv falan
Bakıcımız ikizlerle meşgul 3.bebe doğunca ne olur nasıl olur bilmiyorum
E çalışıyoruz da zaten
Çalışmasam cidden bakarım ya valla güveniyorum kendime
Tek sorun çalışıyor olmam
inşallah beybitommmSıra sende Baloncum en kısa zamanda senin de güzel haberini alalım inşallah
Keşke zengin olsam da bunları düşünmesemişte o sorunu kaldır ve artık çalışma
inşallah beybitommm
Maşallah canım ya hayırlı olsun ikizler uslu mu bari nasıl cesaret ettin ben iki gecedir uykusuzum cinnet geçiriyorum şuan ikinciye hiç cesaretim yok valla o da Tuğrul gibi olursa beni direk tımarhaneye yatırırlar herhaldeBen varım olur mu
Cesaret mi hangi cesaretMaşallah canım ya hayırlı olsun ikizler uslu mu bari nasıl cesaret ettin ben iki gecedir uykusuzum cinnet geçiriyorum şuan ikinciye hiç cesaretim yok valla o da Tuğrul gibi olursa beni direk tımarhaneye yatırırlar herhalde
iyiyim çok şükür. 1.ler büyüdü ikinci haberler gelmiş hayırlısıyla gelsinler nasipte varmış demekkimerhaba cbm nasılsın
valla ikinciler pıtır pıtır dökülüyoriyiyim çok şükür. 1.ler büyüdü ikinci haberler gelmiş hayırlısıyla gelsinler nasipte varmış demekki
Günaydın. Nasılsın???günaydınnnnnnnnn
günaydın nabıon kızGünaydın. Nasılsın???
Kızları almaya geldim okula. Bücürükte yanımdagünaydın nabıon kız
Kontrolün ne zaman canım?belli olmadı mı henüz tek mi çift mi diyeKız deme deme ödüm kopuyor tekrar ikiz olacak diye zaten
Belli değil daha canımKontrolün ne zaman canım?belli olmadı mı henüz tek mi çift mi diye
bende yok canim simdilik bu ayda olmayacak gibi