Yok kız benden beklemeyin hiç boşa yarışmacı arkadaslara basarılar ben bir taneye zor bakıyorumsenden de bekliyoruz bir haber
Kızlar, can kaybımız yok çok şükür. Hatay’daki hastaneler yıkılıp, kalanlar da hizmet veremediği için Ankara’ya annemlere gidiyoruz . Doğum Ankara’da olacak Allah izin verirse inşallahshe ra ile gece mesajllasmistik bugun hastaneye yatisi olacakti yarin dogumu olacakti haber alan var mi nasillarmis
ay Elhamdulillah sana nasil ulasirim diye ugrasiyorum aksamdan beri cok sukurKızlar, can kaybımız yok çok şükür. Hatay’daki hastaneler yıkılıp, kalanlar da hizmet veremediği için Ankara’ya annemlere gidiyoruz . Doğum Ankara’da olacak Allah izin verirse inşallah
Bu gözler neler gördü canım. Allahım kimsenin başına vermesin böyle bir afetiay Elhamdulillah sana nasil ulasirim diye ugrasiyorum aksamdan beri cok sukur
amin canim amin cok zorBu gözler neler gördü canım. Allahım kimsenin başına vermesin böyle bir afeti
Cok sükür canim cok sevindim iyi olmana. Rabbim bir daha yasatmasin insallah bebegini de sagsalim alirsin kucagina…Kızlar, can kaybımız yok çok şükür. Hatay’daki hastaneler yıkılıp, kalanlar da hizmet veremediği için Ankara’ya annemlere gidiyoruz . Doğum Ankara’da olacak Allah izin verirse inşallah
Allah razı olsun canım, amin inşallahCok sükür canim cok sevindim iyi olmana. Rabbim bir daha yasatmasin insallah bebegini de sagsalim alirsin kucagina…
Çok geçmiş olsun canım. Umarım sağlıkla alırsın bebeğini de kucağına.Kızlar, can kaybımız yok çok şükür. Hatay’daki hastaneler yıkılıp, kalanlar da hizmet veremediği için Ankara’ya annemlere gidiyoruz . Doğum Ankara’da olacak Allah izin verirse inşallah
Aminn insallahDeprem bölgesinde olan bütün arkadaşlara çok büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede iyi olduklarını da yazarlar bizedualarımiz sizinle