Selam kızlar. Deprem olunca aklima ilk siz geldiniz. çok üzgünüm. Allahım bütün depremzedelere yardım etsin. Kurtarılmayı bekleyenler sağ salim çıkarılsın inşallah Nosking
iyi misiniz kizlar?
Selam kızlar. Deprem olunca aklima ilk siz geldiniz. çok üzgünüm. Allahım bütün depremzedelere yardım etsin. Kurtarılmayı bekleyenler sağ salim çıkarılsın inşallah
Hatayda , gaziantepte , kahramanmarasta ve etkilenen diger yerlerde olan tüm arkadaşlarımız umarım hepiniz , ailenizle birlikte ve iyisinizdir Allah yardımcınız olsun
Selam kızlar. Deprem olunca aklima ilk siz geldiniz. çok üzgünüm. Allahım bütün depremzedelere yardım etsin. Kurtarılmayı bekleyenler sağ salim çıkarılsın inşallah
Kızlar, can kaybımız yok çok şükür. Hatay’daki hastaneler yıkılıp, kalanlar da hizmet veremediği için Ankara’ya annemlere gidiyoruz . Doğum Ankara’da olacak Allah izin verirse inşallah
Kızlar, can kaybımız yok çok şükür. Hatay’daki hastaneler yıkılıp, kalanlar da hizmet veremediği için Ankara’ya annemlere gidiyoruz . Doğum Ankara’da olacak Allah izin verirse inşallah