2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Belli değil daha canım
Ama inşallah ikiz falan değildir kafayı yerim yoksa
Kontrol normalde yarın ama pazartesi salı en yoğun günlerim
Çarşamba gidicem o yüzden bir aksilik olmazsa
Haber et bizlerede canım merak içinde bekliyor olacağız :KK76::KK48:
bende yok canim simdilik bu ayda olmayacak gibi
Hayırlısı olsun canım.bir dahaki aya inşallah 🤲🏻😊

Çok şükür evdeyim dinleniyorum 10 gün daha rapor sonra 32 hafta oluyorum kısmetse sen nasılsın kızın nasıl ne gibi aktivilete yapıyorsunuz ya fikir verin bana
çok şükür cnm
benm kızım renkli boyaları seviyor ama henüz boyayamıor elbetteki.. karalıyor
sesli olan oyuncakları seviyor
legoları seviyor
çalıştığım için birebir çokta bişey yapamıyoruz :KK43:

çok şükür cnm
benm kızım renkli boyaları seviyor ama henüz boyayamıor elbetteki.. karalıyor
sesli olan oyuncakları seviyor
legoları seviyor
çalıştığım için birebir çokta bişey yapamıyoruz :KK43:
Ayenn ya ben şimdi evdeyim değişik birşeyler yapayım diyorum legolaru sadece bozmayı seviyor boyama göstermedim su karele yuvarlak atma var onu seviyor birde kitaplardan hayvanları bulmayı seviyor bunları yaoiyoruz sadece

Ayenn ya ben şimdi evdeyim değişik birşeyler yapayım diyorum legolaru sadece bozmayı seviyor boyama göstermedim su karele yuvarlak atma var onu seviyor birde kitaplardan hayvanları bulmayı seviyor bunları yaoiyoruz sadece
oyun hamuruna başlayabilirsin cnm

Cesaret mi hangi cesaret🤣
Planlı değildi ki
İkizlerin uykuları ve yemeleri düzenli canım allahtan
Ne güzel inşallah hep böyle devam ederler valla bizim hiçbir şeyimiz düzgün değil ki daha sabah kahvaltısı yaptırmaya alıştıramadım her türlü yemeği veriyorum ama düzenli yemiyor yerken kalkıp geziyor deli ediyor beni uykularımız zaten düzensiz ya çok geç uyuyor yada sabaha kadar sürekli uyanıyor benimki de tüp bebek olmasına rağmen biz korunuyoruz valla gözümüz korktu ya tutarsa diye 😂😂

Bnmkide legolari bozmayo seviyor cani isterse birlestiriyor ama oyuncalarla cok ilgisi yok magnet yapistrmayi seviyo tencere tava kasikla caydanlikla oynuyo bebeklerine mama yediriyo hic oglan cocugu gibi degil eline bez alip biryerler siliyo vileda supurge bagimlisi galiba bnm oglanda var birsey yada genden dolayi asci olcak babasi amcasi dedesi gibi 🤣🤣

Arkadaşlar merhaba; karşı komşumuz bir çocuğa bakıyor bugün sosyalleşsinler diye çocukları biraraya getirdik. Kayınvalidem çocuğun çok sakin olduğunu her gelenin yanına yanaştığını sarıldığını falan söylemişti. Ben de bugün tamam gidelim dedim. Bugün gittik kayınvalidemin çok sessiz sakin dediği çocuğun anlatıldığından eser yoktu. Kızımın elindenntğm oyuncakları aldı alamadıkları için ağlayıp sinir krizi geçirdi kızım balonları çok seviyor 3 tane balon götürmüştük 2 sini eline aldı kuzumda bir tane balon vardı. Kızımın elindeki balonu almaya çalıştı çok hırçınlaştı şoka girdim apar topar kalktık çünkü kızım hıçkıra hıçkıra iç çeke çeke ağladı artık başıma ağrışar girdi. Şimdi beni kreş korkusu sardı dış dünyaya adapte olamama korkusu evde tek çocuk olduğu için ve her istediği genelde yapılıyor ama bugün yaşananlar beni düşündürdü sizce boşuma mi endişe ediyorum.

Arkadaşlar merhaba; karşı komşumuz bir çocuğa bakıyor bugün sosyalleşsinler diye çocukları biraraya getirdik. Kayınvalidem çocuğun çok sakin olduğunu her gelenin yanına yanaştığını sarıldığını falan söylemişti. Ben de bugün tamam gidelim dedim. Bugün gittik kayınvalidemin çok sessiz sakin dediği çocuğun anlatıldığından eser yoktu. Kızımın elindenntğm oyuncakları aldı alamadıkları için ağlayıp sinir krizi geçirdi kızım balonları çok seviyor 3 tane balon götürmüştük 2 sini eline aldı kuzumda bir tane balon vardı. Kızımın elindeki balonu almaya çalıştı çok hırçınlaştı şoka girdim apar topar kalktık çünkü kızım hıçkıra hıçkıra iç çeke çeke ağladı artık başıma ağrışar girdi. Şimdi beni kreş korkusu sardı dış dünyaya adapte olamama korkusu evde tek çocuk olduğu için ve her istediği genelde yapılıyor ama bugün yaşananlar beni düşündürdü sizce boşuma mi endişe ediyorum.
aynilarini bizde esimle yaşıyoruz gercekten cok üzülüyorum boyle bir durumla karsilasinca. ama sosyallesmesi gerektigine inanıyorum ya bazi seyleri gormezden gelecegiz bilemiyorum

X