Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Kızlar doktorum bebeğin eşi aşağıda dedi. Normal doğumda bu sana sıkıntı oluşturur daha erken bunu söylemek için ama yakın takibe alacağım dedi. Hafta ilerledikçe yukarı çıkabilir ama çıkmazsa sezaryen planlanacak. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Bana da dedi canım, hatta yoğun bir kanama yaşadım bu yüzden. Oğlumda da şimdiki kadar olmasa da aşağıdaydı. 20. Haftadan sonra çıkmıştı yukarı. Geçmiş olsun 💐

Ya oioi ürünlerine koku yapıyor dediler o yüzden almadım ben ama
Ben oğlumda kullanmistim pek bı sıkinti yaşamadım sadece yağlı olduğunda temizlemesi zor oluyordu birde nolur nolmaz diye biberon aldım Dr browns kullanmıştım ondan çok memnun kaldım mamajoo urunlerindende çok memnun olan varmış 0 ay bı tane biberon ama oioi de koku yaşamadım hiç

Lioo Lioo Cinsiyet belli olduuuu %80 ihtimalle bir kızımız oluyooooor 🩷🩷🩷 erkek senesinde kız doğurmayı başarmam 🤣 herkes erkek bekliyordu hurafeler hep erkekti hepimiz çok şaşkınız güzeller güzelli bir prensesimiz oluyormuş 🧿🤍
KIZLARRR 🥹 Cinsiyet belli oldu kız geliyor inşallah 😍🩷 Lioo Lioo Ekleyebilirsin canımmm 🥹🥹🥹
Oyy çok sevindim çoğalsın kızlarımız ve kız annelerimiz🌸💞🥳
Kızlar kızlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Ne çok kız dedim😂

Az önce doktordan çıktım kızlar bende meğerse idrar yoku enfeksiyonu varmış. Hiç farkında değildim. Batma tarzı ağrım var diyince doktor şüphelendi haklı çıktı şüphesinde de . Toz şeklinde bir ilaç verdi onu kullan dedi moralim bozuldu durduk yere nereden çıktı şimdi bu ilaç kullanınca geçer demi
Grupta idrar yolu enfeksiyonu olmayan kalmadı zaten canım nerdeyse hepimiz olduk hiç dert etme

Kızları manifestliyosun bilmeden 😂😂😂 Hadi bakalım erkek senesine ufak bir değişiklik 💘
Erkek senesi lafından bi de burda üst üste erkek haberlerinden o kadar etkilenmişim ki her yerde erkek hissediyorum dedim.Kız çıkınca da baya şaşırdım.Hayır ne sandım acaba 2025 te bir tane bile kız doğmicağını falan mı😂

Az önce doktordan çıktım kızlar bende meğerse idrar yoku enfeksiyonu varmış. Hiç farkında değildim. Batma tarzı ağrım var diyince doktor şüphelendi haklı çıktı şüphesinde de . Toz şeklinde bir ilaç verdi onu kullan dedi moralim bozuldu durduk yere nereden çıktı şimdi bu ilaç kullanınca geçer demi
monurol mu verdi? Geçer o canım herkeste oluyor canını sıkma

Sabahtan bu yana kötü ve stresli bir gün geçiriyorum çok fazla karın ağrım var. Sanırım stres kaynaklı ama aşırı stresin bebek sağlığı üzerinde pat diye kötü bir etkisi olmaz değil mi?
Hayır canım emin ol bebısın cok iyi o cok korunaklı stres senı hasta edıyor karın agrında oyüzdendır.

Böyle doktorları bulmak cok zor gerçekten benim ilk gebeliğimde doktorumda öyle demişti . Zaten anlamıyorum başka hiç bir ameliyatta aşı vurulmuyoruz doğum için istiyorlar
Doktorumda diyor ki o zaman her amelıyattan ömce olunması lazım aynı rısk o amelıyatlar ıcınde gecerlı anı bır amelıyat olman gerektiginde bu aşıyı olamiyorsan suandada gerek yok diyor.

Back
X