Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Kızlar ikinizi de kutluyorum çok ama çok sevindim sağlıkla gelsin prensesler 🥰😍🧿 @gunebakananne honeydukes honeydukes

Ben geçen hafta cumartesi öğrendim idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi hem de çok yoğun çıktı tahlilde 1 haftadıe antibiyotik kullanıyordum. Geçiyormuş, tekrarlayabiliyormuş hamilelikte çok olurmuş. Bol su da içiyordum bu arada ona rağmen oldu. @gunebakananne
Canım çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsin 🩷 Bende de çok yoğun vajinal enfeksiyon ve mantar var, Salı günü idrar tetkikinde de enfeksiyon çıkacak muhtemelen bunlar yüzünden. Üzülmeyelim hayati şeyler değil en kısa sürede geçer inşallah 🥰

Az önce doktordan çıktım kızlar bende meğerse idrar yoku enfeksiyonu varmış. Hiç farkında değildim. Batma tarzı ağrım var diyince doktor şüphelendi haklı çıktı şüphesinde de . Toz şeklinde bir ilaç verdi onu kullan dedi moralim bozuldu durduk yere nereden çıktı şimdi bu ilaç kullanınca geçer demi
İdrar tahlilindemi cikti canim

Aynı korkuyu ben yazmıştım hamileliğin başlarında buraya. Konuşmuştuk hatırlıyorsan canım benim de ms şüphem var neticeye bir türlü varamadı, beyinde ms plakları var. Beynime pıhtı atmış, inme geçirdim, 2 tane de beyinde damar tıkalı. Çok ciddi de bir kan pıhtılaşmam var. Şimdi tüm bunlar varken ve tüp bebek doktorum biliyorken muhakkak ol dedi. Sağlık ocağından aradılar bence olmanız lazım diye. 30 nisanda nöroloji doktorumla görüşeceğim. Hiiiiiiç olmak istemiyorum. En son 2017 de oldum sanırım ne gerek var diye düşünüyorum bir yanım da bebek için ol diyor çok çıkmazda bırakıyor şu aşı muhabbeti beni. Ha illa olunacaksa 36. haftada olurum
Bugun kontrolum vardı canımm sımdı geldim. Doktorum tetanoz asısı yaptırma gerek yok dedi. doktorum ıstemıyo dersın dedi. Evde dogurmucaksın neticede dedi. Acıkcası bu dusuncedeydım sevındım.

Kızlar doktorum bebeğin eşi aşağıda dedi. Normal doğumda bu sana sıkıntı oluşturur daha erken bunu söylemek için ama yakın takibe alacağım dedi. Hafta ilerledikçe yukarı çıkabilir ama çıkmazsa sezaryen planlanacak. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Aynısını bana da dediler canım hatta sezeryanında zor olur dedi doktorum. 20.haftada detaylıya gideceğim doçente, gideceğim doktora not yazdı haftan ilerledikçe yukarı çıkabilir ilişki ağır kaldırmak yasak dedi

Aynı korkuyu ben yazmıştım hamileliğin başlarında buraya. Konuşmuştuk hatırlıyorsan canım benim de ms şüphem var neticeye bir türlü varamadı, beyinde ms plakları var. Beynime pıhtı atmış, inme geçirdim, 2 tane de beyinde damar tıkalı. Çok ciddi de bir kan pıhtılaşmam var. Şimdi tüm bunlar varken ve tüp bebek doktorum biliyorken muhakkak ol dedi. Sağlık ocağından aradılar bence olmanız lazım diye. 30 nisanda nöroloji doktorumla görüşeceğim. Hiiiiiiç olmak istemiyorum. En son 2017 de oldum sanırım ne gerek var diye düşünüyorum bir yanım da bebek için ol diyor çok çıkmazda bırakıyor şu aşı muhabbeti beni. Ha illa olunacaksa 36. haftada olurum
Canım geçmiş olsun. Ben de geçen gebeliğimde oldum aşıyı. Sağlık ocağına gittiğimde de riski gebesin doktoruna sor dedi. Artık boğmaca karışık yapılıyormuş sanırım. Riske atmadılar yaptır derlerse yapalım ararsın dediler. Ağustosta olmuşum en son 1 doz

Bugun kontrolum vardı canımm sımdı geldim. Doktorum tetanoz asısı yaptırma gerek yok dedi. doktorum ıstemıyo dersın dedi. Evde dogurmucaksın neticede dedi. Acıkcası bu dusuncedeydım sevındım.
Çok sevindim karar verebilmene. Ben de haftaya konuşacağım

Canım geçmiş olsun. Ben de geçen gebeliğimde oldum aşıyı. Sağlık ocağına gittiğimde de riski gebesin doktoruna sor dedi. Artık boğmaca karışık yapılıyormuş sanırım. Riske atmadılar yaptır derlerse yapalım ararsın dediler. Ağustosta olmuşum en son 1 doz
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol. 1 nisan itibariyle ikisini bir yapıyorlar ama riskli gebeliklerde bence de iyi araştırmak, düşünmek gerekiyor. Ha illa ki iç rahat değilse 36. haftada yaptırıp doğumu beklemek lazım. Kafamda çok tilki dönüyor çünkü okuduğum, araştırdığım şeylerle alakalı. Bakalım bir karar vereceğim haftaya.

Bence sana gerek yok çok yakın tarihte olmuşsun. Ama danışmakta fayda var tabi doktoruna.

Sabahtan bu yana kötü ve stresli bir gün geçiriyorum çok fazla karın ağrım var. Sanırım stres kaynaklı ama aşırı stresin bebek sağlığı üzerinde pat diye kötü bir etkisi olmaz değil mi?

Böyle doktorları bulmak cok zor gerçekten benim ilk gebeliğimde doktorumda öyle demişti . Zaten anlamıyorum başka hiç bir ameliyatta aşı vurulmuyoruz doğum için istiyorlar

Salı günü gidecem en son 12+6 da gittim daha küçük dedi 16. Haftada söylerim dedi . Bakalım salı günü ne diyecek cok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır
Hayırlısı olsun bakalım İnşallah gösterir ya senin içine ne doguyor

Bu gün kendimi tutamayım alışveriş yaptım . Aslı da 30 hafta öncesi hiç bir şey almak istemiyordum ama dayanamadım

Eklentiler

• 1000207363.webp
    1000207363.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 47
Benim hamile kaldıgım ilk günden beri kız doğuyor bakalım sağlıklı olsun yeterki
Diğer gebeliğimdede erkek hissetmiştim gercekten öyleydi şimdi cennet kuşum abim olacak 😔
Canım onlar bizi karşılicak orda meleklerimiz❤️
Benim de içime kız doguyordu doğru çıktı canım İnşallah seninde kız olur ❤️

Back
X