2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba canım.benimkide aynı çok etkinliğimiz olmuyor.oturup oynamak istemiyor,önüne oyuncak getiriyorum dönüp bakmıyor.oyuncak dışındaki şeyler daha çok dikkatini çekiyor.mesela kumanda,evin anahtarı..gibi şeyler.bide bu aralar hayvanlara takmış durumdayız sizdeki gibi kedi köpek kuş sesini duysun yeter.hemen balkona çıkıyor,benide sürüklüyor tabi.bizim etkinliğimiz ancak ablamız var 5 yaşında onunla oluyor ablamız oyun oynayınca ona katılıyor,o boyama yaparsa o da boyamak istiyor vs.şeylerde vakit geçiriyor sıkılıncaya kadar yada ablayla birbirlerine düşünceye kadar.o yemek işi bizde de aynı ne zaman mutfağa gitsek onu kucağıma alıncaya kadar avazı çıktığınca bağırıyor ağlıyor.kucağımda yemek yapmaya çalışıyorum bende maalesef🤦🏻‍♀️ hem ne kadar alıştırmak için uğraşsamda bazı şeylere yine kendi bildiğine gelişiyor olaylar 🤷🏻‍♀️
Sağol canım teşekkür ederim. Bu minikler bildiğini okuyacak desene 😅😅

Kızlar hepinize merhaba; bir konu hakkında bilginize ihtiyacım var. Kuzumla hiç etkinlik yapamıyoruz, oyun oynayamıyoruz, oyuncaklara olan ilgisi 5 dakika, hemen herşeyden sıkılıyor. Oyun hamuru aldım içine parmağını sokup çıkarıyor bu kadar, boya kağıdı boya kalemleri aldım hiç ilgisini çekmedi, kitapların sadece resimlerine bakıyor beş dakika falan tek istediği Bütün gün dışarda kucakta gezip kedi köpek görmek istiyor, Kucaktan inmek istemiyor bel fıtığı tanısı konduğu için çok yoruluyorum yemek yapmak bile çok zor çünkü ben yemek yaparken sürekli beni kucağına al diye ağlıyor almasam çığlık ata ata ağlamaya başlıyor artık çok yoruldum. Sizin bebekleriniz nasıl yani oyuncakla ilgileniyorlar mı etkinlik vs. Konularında nasıllar merak ediyorum. Siz nasıl alıştırdınız ?
Cnm şöyleki biz 4-5aylıkkenden beri ona babası kitap okuyordu
Bide zeka kartları vardı onlardan almştk
Siyah beyaz olanla hep sohbet ettik sanırım ondan alışık
Cok seviyor kitapları.. Bime felan hayvanlı ve 3 boyutlu cock kitapları gelmişti onlarla oyalanıor
Ama kartları daha cok seviyor üstünde hayvanlar sebzeler var..
Mesela hayvanları sayıyoruz isimleriyle sonra onlarn taklitleriji yapıyoruz
Oyuncaklarla pek arası yk hemen sıkılıor özellikle peluş tarzı oyncaklarka
Ama eğitici tlfonu var ses cıkarıyor onu cok seviyor
Boyalarını cok seviyor
Bide ben oyuncakları yarıya bölüyorum
Bir kısmını saklıorm 3 gn snra diğerlerini verio öbürlerini saklıorm
Hep görmediği için. Özlüyor
Ben kızımı bebekken anne teması diyip taşımayanlardanm, o yüzden taşnmaya pek alışık değil hatta yürümeye başladktan snra hiç sevmior
Ama sohbeti cok seviyor oturuorm kitap okuorm.. Bul taklar var ilgisini çekiyor
Sende yavaş yavaş mesela yanına otur ilgisini çek.. Hayvan taklidi yap ağladğnda hemen kucağa al
Pes etme 1 hafta böyle zorlarsan alışır
Bal0ncuk Bal0ncuk nerelerdesiniz iyi misiniz ?
Burdayımmmm 🙈
Eşim 2 haftada bir 2 gnlüpüne geliyor
Bu hafta burdaydı ondan cok bakamadm cnm

Cnm şöyleki biz 4-5aylıkkenden beri ona babası kitap okuyordu
Bide zeka kartları vardı onlardan almştk
Siyah beyaz olanla hep sohbet ettik sanırım ondan alışık
Cok seviyor kitapları.. Bime felan hayvanlı ve 3 boyutlu cock kitapları gelmişti onlarla oyalanıor
Ama kartları daha cok seviyor üstünde hayvanlar sebzeler var..
Mesela hayvanları sayıyoruz isimleriyle sonra onlarn taklitleriji yapıyoruz
Oyuncaklarla pek arası yk hemen sıkılıor özellikle peluş tarzı oyncaklarka
Ama eğitici tlfonu var ses cıkarıyor onu cok seviyor
Boyalarını cok seviyor
Bide ben oyuncakları yarıya bölüyorum
Bir kısmını saklıorm 3 gn snra diğerlerini verio öbürlerini saklıorm
Hep görmediği için. Özlüyor
Ben kızımı bebekken anne teması diyip taşımayanlardanm, o yüzden taşnmaya pek alışık değil hatta yürümeye başladktan snra hiç sevmior
Ama sohbeti cok seviyor oturuorm kitap okuorm.. Bul taklar var ilgisini çekiyor
Sende yavaş yavaş mesela yanına otur ilgisini çek.. Hayvan taklidi yap ağladğnda hemen kucağa al
Pes etme 1 hafta böyle zorlarsan alışır

Burdayımmmm 🙈
Eşim 2 haftada bir 2 gnlüpüne geliyor
Bu hafta burdaydı ondan cok bakamadm cnm
Canım çok teşekkür ederim dediklerini yapıcam inşallah bizim kız da sever, çabuk pes ettim galiba bizimki inatçı çıktı ❤️❤️

Canım çok teşekkür ederim dediklerini yapıcam inşallah bizim kız da sever, çabuk pes ettim galiba bizimki inatçı çıktı ❤️❤️
Şu aralar hareketlenmeleri çoğaldığı için senin içinde yorucu olacaktır haklısın
Ama yaparsın ♥️
Hiç olmadı eline tencere tava ver oynasn :KK70:

Nasılsınız kızlar , ben de bebişlerim de iyiyiz çok şükür 32 haftalık oldum bile 😂 ay resmen her şeyi en baştan yaşıyorum
Şükür iyiyiz canım,sizinde iyi olduğunuza sevindim 🥰 maşallah sana bişey kalmamış artık.hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 senin 2.erkekti dimi isim ne düşünüyorsunuz?

Şükür iyiyiz canım,sizinde iyi olduğunuza sevindim 🥰 maşallah sana bişey kalmamış artık.hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 senin 2.erkekti dimi isim ne düşünüyorsunuz?
Aslan olacak kısmetse canım 😍 Amin inşallah rabbim isteyenlere de nasip etsin

Nasılsınız kızlar , ben de bebişlerim de iyiyiz çok şükür 32 haftalık oldum bile 😂 ay resmen her şeyi en baştan yaşıyorum
çantan hazırmı :KK36:
Kizlar iii geceler bebislerinize nerden hangi mrka ayakkabi aldiniz
ben vicco düşünüordum snra bizim burda bebeklere özel ayakabı diken bi yer var ordan aldım :KK36:
tek ayakabı kullanmak doğrumu bilmiyorum ama henüz bitane aldım onunla hep
ama kışın başkasına geçecem

Kizlar iii geceler bebislerinize nerden hangi mrka ayakkabi aldiniz
Ben yerel bir bebek ayakkabisi magazasindan aldım. Bebeğin ayağıni ölçüp en uygun olanını tavsiye ediyor. Markadan ziyade iç dış her yerinin deri olması, bebeğin ayağının şeklini alabilmesi önemli. İlk adımlarda bileğini güzel kavraması gerekiyor. Bu yüzden deneyerek almanı tavsiye ederim. Mesela viccolar bana çok sert geliyor.

X