2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hoşgeldin beybitoooşşşş

Yaaa hep son girişine bakıodm nerde bu kız
Neden gitti
Acaba ters giden bişi oldu
Birimi kırdı die
Hoşgeldin gamze.. Özledik
Nasılsın ♥️

Hadi inşallah en az sorunla atlatın cnm

M Mincir38 cnm sen naslsn
İyiyim canım sen nasilsin iş ev Bebek hamilelik yuvarlanıp gidiyoruz 16 haftalık olduk ne ara olduk hiç bilmiyorum ikincilerde zamanı bilemiyormussun onu anladım

Ayyy bnde ozledm tatlim iiiim sen nasilsn oglanla bogusuyoruz valla
Maşallah cnm
Bdaga gitme kızzz

cok şükür daha iyi gibiyiz
Cok şükür cnm
Merhaba canlar. Doktora gittik bugün. Oğluşuma kız kardeş geliyor 💃🤩 sağlıkla hayırla gelsin inşallah 🙏🏻🤗
Gözün aydn cınımmmmmm
İyiyim canım sen nasilsin iş ev Bebek hamilelik yuvarlanıp gidiyoruz 16 haftalık olduk ne ara olduk hiç bilmiyorum ikincilerde zamanı bilemiyormussun onu anladım
Ben ckk korkuırm hamilelikten :KK43:

İnşallah cnm..
Gerçekren tüp gözümde büyüyor
Evet dondurulmş var ama gebeliiim o kdar kötüydü ki o ilaçları kullanmak o stresi yaşamak felan ürkütüyor
Hatta bazen hamile gördüğümde midem frlan kalkıo.. Daha o psik. Atamafığımı düşünüorm ama bir yandan da cok istiyorm
İnşallah doğal olur

Cok pratik öneririm

Geçmiş olsn sevdağpp
Benmde boğazm fena
Uyandmki yanıoooo

Evet bende bu marka aldm boyaları
Şimdilik keçeli aldm cok güzel
Ekstra ne ilacı kullandin kan sulandırıcı filanmi eğer öyle değilse her hamilelik farklı İnanki ilk hamileliğimde felaket bulantı yaşadım, kanamam olmuştu ikincide hiç birsey yasamadm. Aynı insanız ama her hamilelik farklı oluyor inşallah seninde ikinci çok çok kolay geçer. Tüp süreci yipratici ama şöyle düşün bu ikinci olcak rahimin bir kez kabul etti bu sefer kabul etmesi daha kolay olacak bana doktorum öyle demişti. 🤗

Yok daha mantıklı ses çıkarmalar başlamadi. Bı ara anne diyordu onuda bıraktı çok çok nadir diyor arada yine baba diyor. ama hep erkek bebekler geç konuşur dedikleri için üstünde durmuyorum
aynen canim her cocuk farkli oluyor zaten ufaklar daha annem benim kiza doktoru uzun kesmisti gobek bağını o yuzden hic susmuyor bu kiz diyor. ilk dogdugunda da demisti annem dedigide cikti

Gitmicem sen neden korkuyon ki hamilelikten
berbat bi hamilelik geçirdim
hastanelerde yattım ondan sanırım

bende ya deli cesaretim gitti benim kizim 6 aylik olunca denicem dedim 6 aylik oldu cesaretim kirildi gitti simdide cok korkuyorum
kız nie senin hamilelik çok sevecen geçmiştri

Ekstra ne ilacı kullandin kan sulandırıcı filanmi eğer öyle değilse her hamilelik farklı İnanki ilk hamileliğimde felaket bulantı yaşadım, kanamam olmuştu ikincide hiç birsey yasamadm. Aynı insanız ama her hamilelik farklı oluyor inşallah seninde ikinci çok çok kolay geçer. Tüp süreci yipratici ama şöyle düşün bu ikinci olcak rahimin bir kez kabul etti bu sefer kabul etmesi daha kolay olacak bana doktorum öyle demişti. 🤗
hamilelikten snrada progestan kan sulandırıcı vs vs kullanmaya devam etti
hep kanamam vs oldu
hastanede yattım 2 kere
bi bebeğin kaldi durdu gibi gibi gibi
yani gözümden gitmiyor

Merhaba arkadaşlar ben de 5 Temmuz 2021 annesiyim sizi hep okudum ama yeni hesap açma imkanım oldu :)
hoşgeldiniz aramıza

berbat bi hamilelik geçirdim
hastanelerde yattım ondan sanırım

kız nie senin hamilelik çok sevecen geçmiştri

hamilelikten snrada progestan kan sulandırıcı vs vs kullanmaya devam etti
hep kanamam vs oldu
hastanede yattım 2 kere
bi bebeğin kaldi durdu gibi gibi gibi
yani gözümden gitmiyor

hoşgeldiniz aramıza
evet canim ama dogum sonrasi berbatti benim 17 18 dikis le yattim 50 gun sezeryan olanlar bile coktan toplanmisti

X