- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
istiosun o zaman 2yiBkliyorum bklm kan vermedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istiosun o zaman 2yiBkliyorum bklm kan vermedim
Bn istyrdm esm istmyodu oglan kucuk hamileligin zor geciyo die ama bir kereye mahsus bi kacamak oldu varmi uok mi bilmiyom rabbim hayrlisini versn karsrszmistiosun o zaman 2yi
Sonuc cikti mi cnmMerhabalar ben burada yeniyim ilişki üzerinden 8 gün geçti bat daha 1 hafta var ama vucüdümda değişikler hissediyorum belki piskolojikte olabilir bugun bir heyecanla kan verdim ama çıkarmı bilmiyorum bir bilgisi olan varmı çıkarsada kaçın üzeri gebelik sayılıyor yardımcı olur musunuz ?
Tek iliskimi bnde supheliyim 7 gun gecti tek iliskiydi biraz dha bekleyelm bakalm cikmayabilir cnm varsa bileMerhabalar ben burada yeniyim ilişki üzerinden 8 gün geçti bat daha 1 hafta var ama vucüdümda değişikler hissediyorum belki piskolojikte olabilir bugun bir heyecanla kan verdim ama çıkarmı bilmiyorum bir bilgisi olan varmı çıkarsada kaçın üzeri gebelik sayılıyor yardımcı olur musunuz ?
hayır çıkmadı heralde yarına kaldıSonuc cikti mi cnm
hayır benim yumurtlamadan önce 2 gün ilişki yumurtalamadan sonra 2 gün ilişki olduTek iliskimi bnde supheliyim 7 gun gecti tek iliskiydi biraz dha bekleyelm bakalm cikmayabilir cnm varsa bile
Hadi inşallah cnm benim gönlüne göre olsunBn istyrdm esm istmyodu oglan kucuk hamileligin zor geciyo die ama bir kereye mahsus bi kacamak oldu varmi uok mi bilmiyom rabbim hayrlisini versn karsrszm
E nabiz indirip ordan bakabilirsnhayır çıkmadı heralde yarına kaldı
Nasip diom artik hayirlisi neyse o olsunHadi inşallah cnm benim gönlüne göre olsun
Hmm bnm tek iliski oldu oda yumurtlama gunune denk geldi senin bebegin var mi ilk mi olcakhayır benim yumurtlamadan önce 2 gün ilişki yumurtalamadan sonra 2 gün ilişki oldu
Canım içinin rahat etmesi için çocuk psikiyatrisine götürebilirsin ama daha çok küçük kendini ifade etme şekli her çocuğun farklı olabilirÇok hareketli bide yani yakınlarımında çocukları var herkez şaşırıyo hiç 15 aylık gibi davranmıyo diyolar 3 yaş üstü gibi diyolar maşallah diyolar da maşallahmı bilemiyorum algı hareketler herşey farklı gidiyoz normal rutin düzeni var acaba hareketlilikmi tetikliyo yada normalmi acaba merak ettiğim için soruyorum varmı bildiğiniz duyduğunuz yada fikirleriniz güzel anneler
cnm konuşarak o anda dikaktini dağıtradak ne biliyim müzik felan açarak yatıştırmaya çalışınKızlar benim bebek bu öfke olaylarını çok abartmaya başladı varmı bunu yaşıyan Allahım bir ergenim var hormonal herhalde diyorum bi yaşlım var ihtiyarlık heralde diyorum gerçi ikiside kendi içinde yaşıyo öfkelerini gıkı çıkmıyo ama benim ufaklığa neler oluyo oan önünden kucağına almadan geç atıyo kendini yerlere başını vuruyo kendini tokatlıyo saçlarını çekiyo elinden telefon kumanda vs kurtarıyoruz hernekadar hep kaldırsakta birşekilde ulaşıyo hemen yaygara etrafta oyuncaklarını fırlatıyo kafasını duvara vuruyo ya bu çocuk neden böyle ama hep vardı 6 aylıkken videosu var daha desteksiz oturamıyodu hattaha elinden ekmek aldık diye kendini atıp göbekten kaldırıp tepiniyodu hep öyleydi yani doktorAmı sormam lazım neyapmam lazım hep dikkatini dağıtmaya çalışıyodum o sinirlenince aa bak hadi şunu oynayalım vs yapıyodum ama yürümüyor böyle kucağıma alamıyorum o an çünki kucağımı istiyo alsam busefer amacına bu şekilde ulaşmayı öğrenicek diye korkuyorum hiç ilgilenmeme taktiğini uygulayamıyorum çünki güvenli alan diye bişey yok tehlike tamamen kendisi
Cnm nptin aldin mi sonucu hayrli haberler ver bize insMerhabalar ben burada yeniyim ilişki üzerinden 8 gün geçti bat daha 1 hafta var ama vucüdümda değişikler hissediyorum belki piskolojikte olabilir bugun bir heyecanla kan verdim ama çıkarmı bilmiyorum bir bilgisi olan varmı çıkarsada kaçın üzeri gebelik sayılıyor yardımcı olur musunuz ?
Tatlım giremedim ne zamandır. Bebişin boyu kilosu biraz geriden geliyor. %5 persentile düşmüş. O kadar çılgın bi tipti zaten az yiyor yediğini de hemen yakıyor. Bazen ikinciyi yapasım geliyor sonra bi aynaya bakıyorum diyorum ki boşver kızım öyle bir haldeyim@WomenClub
@Kuzusunun annesi
@DefneninAnnesi07
@Mincir38
@Lavyer2012
@Ilknurck
@Beyrun
@senasu1
@BirVarmisimBirYokmusum
@portakalllcicegii
@zeLina
@Aykiz_
snapsnap
@seamoms
@narin333
@yldzkbra
kızlar nerdesiniz yahu
bebişler ne alemde
Canım bazen çocuklar Farklı bir şeyin eksikliğinde böyle tepkiler verebiliyor. Belki başbaşa daha çok vakit geçirmek beraber uyumuyorsanız beraber uyumak gibi bağ arttırıcı şeyler yaparsanız tepkisi azalır. Sinirlendiğinde de dikkat dağıtmak yerine yanında durup istiyorsa kucağa almak istemiyorsa kendi haline bırakmak yanında durmak sakin bir yüz ifadesiyle seni seviyorum yanındayım demek duygusunu yaşamasına izin vermek gerektiğini söylüyorlar. Onun dışında da daha çok oyun göz göze bakmalı paylaşımlar yapmak öfkeyi azaltabilir deniyor.Kızlar benim bebek bu öfke olaylarını çok abartmaya başladı varmı bunu yaşıyan Allahım bir ergenim var hormonal herhalde diyorum bi yaşlım var ihtiyarlık heralde diyorum gerçi ikiside kendi içinde yaşıyo öfkelerini gıkı çıkmıyo ama benim ufaklığa neler oluyo oan önünden kucağına almadan geç atıyo kendini yerlere başını vuruyo kendini tokatlıyo saçlarını çekiyo elinden telefon kumanda vs kurtarıyoruz hernekadar hep kaldırsakta birşekilde ulaşıyo hemen yaygara etrafta oyuncaklarını fırlatıyo kafasını duvara vuruyo ya bu çocuk neden böyle ama hep vardı 6 aylıkken videosu var daha desteksiz oturamıyodu hattaha elinden ekmek aldık diye kendini atıp göbekten kaldırıp tepiniyodu hep öyleydi yani doktorAmı sormam lazım neyapmam lazım hep dikkatini dağıtmaya çalışıyodum o sinirlenince aa bak hadi şunu oynayalım vs yapıyodum ama yürümüyor böyle kucağıma alamıyorum o an çünki kucağımı istiyo alsam busefer amacına bu şekilde ulaşmayı öğrenicek diye korkuyorum hiç ilgilenmeme taktiğini uygulayamıyorum çünki güvenli alan diye bişey yok tehlike tamamen kendisi
Sonra aynaya bakna kızzzzTatlım giremedim ne zamandır. Bebişin boyu kilosu biraz geriden geliyor. %5 persentile düşmüş. O kadar çılgın bi tipti zaten az yiyor yediğini de hemen yakıyor. Bazen ikinciyi yapasım geliyor sonra bi aynaya bakıyorum diyorum ki boşver kızım öyle bir haldeyim
Aman yok valla yaşım 32 eşim de 39 bize yetti Allah ona sağlık versin. Kuzeni var 10 ay var aralarında onla kardeş gibi büyüsünler diyorum. İsteyenlere başarılar diliyorum :)Sonra aynaya bakna kızzzz
Yap birlikte büyüsün
Ee ben 33Aman yok valla yaşım 32 eşim de 39 bize yetti Allah ona sağlık versin. Kuzeni var 10 ay var aralarında onla kardeş gibi büyüsünler diyorum. İsteyenlere başarılar diliyorum :)