2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
siz böyökkk d.günü yapcekmisiniz

oo hamiş :KK70: :KK70:
Böyyokkk yapmicem canım evi süslücem kizceyi süslücem, birazcık da kendim suslencem💃💃 belki bir kaç arkadaş çağırırim ufak tefek ikramlıklarla bir pasta tamamdır. Aileler yanımızda değil zaten. Annemlerin orda da yaparım ufak çaplı bir şey.
Geriye bakınca evet çok hızlı geçti
Ama gazlı kolik günlerde asla buyumeyecekler diyordum🤣
Sanki o günler hiç yaşanmamış gibi demi🤣

Böyyokkk yapmicem canım evi süslücem kizceyi süslücem, birazcık da kendim suslencem💃💃 belki bir kaç arkadaş çağırırim ufak tefek ikramlıklarla bir pasta tamamdır. Aileler yanımızda değil zaten. Annemlerin orda da yaparım ufak çaplı bir şey.

nice mutlu seneleri olsun inşallah

Gerçekten öyle
Yaşarken asla bitmeyecek gibi geliyordu
Neydi o öyle🤣
Benimkilerin kendine gelmesi 7 ayı buldu
7 ay resmen yaşamamışım gibi🤣

nice mutlu seneleri olsun inşallah
Amin,hepsi çok mutlu, sağlıklı olsunlar inşallah 🤲
Gerçekten öyle
Yaşarken asla bitmeyecek gibi geliyordu
Neydi o öyle🤣
Benimkilerin kendine gelmesi 7 ayı buldu
7 ay resmen yaşamamışım gibi🤣
🤣🤣 İnsan ömrünün geri kalanını öyle geçirecek gibi hissediyor. Sonra unutuyorsun ama merak etme😄

İnşallah bebis gazsız sakin olur ablasıyla da çok iyi anlaşırlar 🤲
Ama ben aynı şeyleri yaşamayı göze alamam sanırım
3 kardeş olsunlar isterim ama el kadar bebeden korkuyorum açıkçası 🤣
Ben de 3 kardeş olsunlar isterim ama tam istediğim vakit kayınvalidemin sözü aklıma geliyor
‘Çok olup çoban olacağına, az olsun paşa olsun ‘ der hep 🤗

Çok teşekkür ederim canim . Diğer tarafa da yazdım yine burdan bıkac kişi sormuştu beni nasılsın falan diye aradan zaman geçince bildirimlerden kayboldu cevap yazamadım bulamadım düşünen dua eden aklına gelen herkese çok teşekkür ederim. Bu grubun yeri bende çok ayrı. Evet tekrar Rabbim nasip etti çok şükür . İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımza alıp büyütmek de nasip olur. Sizde yavrularınızi sağlıkla buyutursunuz inş . 🤗😍tekrar çok teşekkürler
Canım tebrik ederim cok sevindim🥰 Sağlıkla kucağına al inşallah🙏🏻🙏🏻❤️

Ben de 3 kardeş olsunlar isterim ama tam istediğim vakit kayınvalidemin sözü aklıma geliyor
‘Çok olup çoban olacağına, az olsun paşa olsun ‘ der hep 🤗
Kv güzel demiş de
Biz az olduk rezil olduk tabiri caizse
2 kardeşiz annem rahatsız
Bebelere bakmayı geçtim zaten öyle bi beklentim asla olmadı iyiyken bile
Bir kez kucağına alıp doya doya sevemedi bile
Kardesim de anneme bakıyor
Doğumda yapayalnız kaldım
O zaman dedim bir kardeşim daha olsa diye
Allah korusun birine bir şey olursa diğeri yalnız kalacak diye 3.cocugu istiyorum aslında
Ama yapmicam tabi orası ayrı 🤣

X