Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım. 2 günümüz kaldı bizimde doğum günümüze, çok çabuk geçti sankigünaydın 1 yıllık Temmuz anneleri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canımgünaydın 1 yıllık Temmuz anneleri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynı gün doğmuş bizim bebelerGünaydın canım. 2 günümüz kaldı bizimde doğum günümüze, çok çabuk geçti sanki![]()
Evet, bu sene dogsalar bayramı hastanede geçirecekmişizAynı gün doğmuş bizim bebeler8 Temmuz
![]()
siz böyökkk d.günü yapcekmisinizGünaydın canım. 2 günümüz kaldı bizimde doğum günümüze, çok çabuk geçti sanki![]()
oo hamişGünaydın canım![]()
sonda kalan bebede bomba amaGünaydın kızlar
25 temmuzda benden başka doğum yapan var mı? Baya sona kalmstm![]()
Geriye bakınca evet çok hızlı geçtiGünaydın canım. 2 günümüz kaldı bizimde doğum günümüze, çok çabuk geçti sanki![]()
Oğlumu, abi yapacağım bensiz böyökkk d.günü yapcekmisiniz
oo hamiş![]()
![]()
kraliyet ailesi gibi 3 doğum günüOğlumu, abi yapacağım benbiz evde minik bir kutlama yapacağız, mum üfleyip,pasta keseceğiz sadece . Büyük doğumgünü Ankara’da ve Hatay da olacak
![]()
9 temmuzda bizim doğum gününüz ay bizim 40 gün çok zordu yaa hergun akşam 10 dan sabah 4 kadar oturdukgünaydın 1 yıllık Temmuz anneleri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasıl gidio hamilelik mincoş9 temmuzda bizim doğum gününüz ay bizim 40 gün çok zordu yaa hergun akşam 10 dan sabah 4 kadar oturdukşimdi çok şükür kocamam bir kız oldu abla olacak bakalım nasıl abla olacak
![]()
Tabi ki canım bekliyoruzkraliyet ailesi gibi 3 doğum günü
yok biz alt kesim evde mum üfliecez
o değilde ben davetlimiyim![]()
Boncuk çok kötü ilkinde hiç bilmediydim afedersin öküz gibi yerdim şimdi mide bulantisindan elim ayağım kalmıyor ayılar gibi 7 ay uyusam doğuma kalksamnasıl gidio hamilelik mincoş
Kaderdasimm nasilsinTabi ki canım bekliyoruz![]()
![]()
geçiyor bugünler en azından öyle düşün cnmBoncuk çok kötü ilkinde hiç bilmediydim afedersin öküz gibi yerdim şimdi mide bulantisindan elim ayağım kalmıyor ayılar gibi 7 ay uyusam doğuma kalksam☹
Insalalh canim hayırlısı ilegeçiyor bugünler en azından öyle düşün cnm
Canım ne yapayım, büyüğü uyuttum, küçüğe de uslu dur dedimKaderdasimm nasilsin
ne edem işte çalışıyorumInsalalh canim hayırlısı ilesen napiyorsun