Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım. 2 günümüz kaldı bizimde doğum günümüze, çok çabuk geçti sankigünaydın 1 yıllık Temmuz anneleri
Günaydın canımgünaydın 1 yıllık Temmuz anneleri
Aynı gün doğmuş bizim bebeler 8 TemmuzGünaydın canım. 2 günümüz kaldı bizimde doğum günümüze, çok çabuk geçti sanki
Evet, bu sene dogsalar bayramı hastanede geçirecekmişizAynı gün doğmuş bizim bebeler 8 Temmuz
siz böyökkk d.günü yapcekmisinizGünaydın canım. 2 günümüz kaldı bizimde doğum günümüze, çok çabuk geçti sanki
oo hamişGünaydın canım
sonda kalan bebede bomba amaGünaydın kızlar
25 temmuzda benden başka doğum yapan var mı? Baya sona kalmstm
Geriye bakınca evet çok hızlı geçtiGünaydın canım. 2 günümüz kaldı bizimde doğum günümüze, çok çabuk geçti sanki
Oğlumu, abi yapacağım ben biz evde minik bir kutlama yapacağız, mum üfleyip,pasta keseceğiz sadece . Büyük doğumgünü Ankara’da ve Hatay da olacaksiz böyökkk d.günü yapcekmisiniz
oo hamiş
kraliyet ailesi gibi 3 doğum günüOğlumu, abi yapacağım ben biz evde minik bir kutlama yapacağız, mum üfleyip,pasta keseceğiz sadece . Büyük doğumgünü Ankara’da ve Hatay da olacak
9 temmuzda bizim doğum gününüz ay bizim 40 gün çok zordu yaa hergun akşam 10 dan sabah 4 kadar oturduk şimdi çok şükür kocamam bir kız oldu abla olacak bakalım nasıl abla olacakgünaydın 1 yıllık Temmuz anneleri
nasıl gidio hamilelik mincoş9 temmuzda bizim doğum gününüz ay bizim 40 gün çok zordu yaa hergun akşam 10 dan sabah 4 kadar oturduk şimdi çok şükür kocamam bir kız oldu abla olacak bakalım nasıl abla olacak
Tabi ki canım bekliyoruzkraliyet ailesi gibi 3 doğum günü
yok biz alt kesim evde mum üfliecez
o değilde ben davetlimiyim
Boncuk çok kötü ilkinde hiç bilmediydim afedersin öküz gibi yerdim şimdi mide bulantisindan elim ayağım kalmıyor ayılar gibi 7 ay uyusam doğuma kalksam ☹nasıl gidio hamilelik mincoş
Kaderdasimm nasilsinTabi ki canım bekliyoruz
geçiyor bugünler en azından öyle düşün cnmBoncuk çok kötü ilkinde hiç bilmediydim afedersin öküz gibi yerdim şimdi mide bulantisindan elim ayağım kalmıyor ayılar gibi 7 ay uyusam doğuma kalksam ☹
Insalalh canim hayırlısı ile sen napiyorsungeçiyor bugünler en azından öyle düşün cnm
Canım ne yapayım, büyüğü uyuttum, küçüğe de uslu dur dedim midem almak bullak, aşırı yorgunluk var. Birazdan ben de uyuyacağım inşallah .Kaderdasimm nasilsin
ne edem işte çalışıyorumInsalalh canim hayırlısı ile sen napiyorsun