2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hayırlı bayramlar🥰
Bana ishal yapıcı acil bir şeyler lazım kızlar. Sabahtan beri sürekli kayısı, armut kabak ve zeytinyağı yedirdim yine de yapmadı . Yastık görünce de çıldırıyor etini kesmiş gibi bağırıyor. Ben beceremedim bu uyutma işini
Kayısı diecektm bende..😔😔😔

cnm azaltmadınmı anne sütünü?
çok yıpranmışsın :KK43:

yaa maşallah kuzuya

geçmiş olsun cnm :KK43:

@gmz41 halk seni çağırıyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ama foto görmedikkkkkk :KK43:

maşallah.. akşama foto bekliyoruzzzzzzzzz
Sağolasın canım acillik olduk en sonunda bağırsak enfeksiyonu varmış meğer ishal ateş diş derken en son kusma başladı acile gittik yavrum ağrı kesici olmasa kıvranıyor

Selam teyzeler 🎈

Havuza kızımı geçirmeye korkuorm enfeksiyon için amaaaa sonunda ilk deniz maceramızı yaşadık :KK70:
İlk başta ağlasakta daha snra dalgalarla ve kumlarla oynamayı sevdik

Sizlerde nasıl gidiyor
Bizde havuza hiç girmedik ama denize bayıldık. Zaten suyu çok severdi valla denizden çıkmak istemedi. :halay:

1 yaş doğumgünü kutlayanlar masaları atsanız da kopya çeksem :halay:
Bu bizim pastamızdı.Şöyle öneride bulunmak isterim.Üzerindeni her hayvan figürünün şeker hamuruyla yapımı için 100 lira dediler.Biz de oyuncak aldık.Onu kullandılar.Aklınızda bulunsun👍

Eklentiler

• 11313911-CA32-4F51-8BBE-D861493093F5.jpeg
    11313911-CA32-4F51-8BBE-D861493093F5.jpeg
    134,7 KB · Görüntüleme: 77
Sağolasın canım acillik olduk en sonunda bağırsak enfeksiyonu varmış meğer ishal ateş diş derken en son kusma başladı acile gittik yavrum ağrı kesici olmasa kıvranıyor
Geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifa versin 🤲🏻
Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok çoğu bebiş girdi 1 yaşına nasıl gidiyor hayat 🥰
Atak haftasındayız canım 28 günden ibaretmiş ve bitmesine bi 10 11 gün var mahvoldum🤦🏻‍♀️ ayın 9 u doğum günümüzdü ama kurban bayramının 1.gününe geldiği için ayın 22sinde parti yapmaya karar verdim ve bu fırtınalı süreçte o partiyi nasıl yapıcam bilmiyorum😵‍💫
Selam teyzeler 🎈

Havuza kızımı geçirmeye korkuorm enfeksiyon için amaaaa sonunda ilk deniz maceramızı yaşadık :KK70:
İlk başta ağlasakta daha snra dalgalarla ve kumlarla oynamayı sevdik

Sizlerde nasıl gidiyor
Biz 3 defa gittik denize ve çok sevdik baya eğleniyor çıkmak istemiyor 😅kumda oynamayıda sevdi ama ne zaman kuma otursak bi tadına bakıyor :KK70:

1 yaş doğumgünü kutlayanlar masaları atsanız da kopya çeksem :halay:
Biz kızıma doğdğndan beri papatyamız diyoruz.. O yüzden minnoşumun pastası papatyalı olcak
Yanına birkaç çeşit tuzlu pasta :)
Büyük bişey yapmıacam ben kendimiz evde üfliecez anı kalsn die cnm
19unda die foto yk :)

Bu bizim pastamızdı.Şöyle öneride bulunmak isterim.Üzerindeni her hayvan figürünün şeker hamuruyla yapımı için 100 lira dediler.Biz de oyuncak aldık.Onu kullandılar.Aklınızda bulunsun👍
Yaaa ne kdar cici olmuş 🙈♥️
Nice mutlu yılları olsun

Atak haftasındayız canım 28 günden ibaretmiş ve bitmesine bi 10 11 gün var mahvoldum🤦🏻‍♀️ ayın 9 u doğum günümüzdü ama kurban bayramının 1.gününe geldiği için ayın 22sinde parti yapmaya karar verdim ve bu fırtınalı süreçte o partiyi nasıl yapıcam bilmiyorum😵‍💫

Biz 3 defa gittik denize ve çok sevdik baya eğleniyor çıkmak istemiyor 😅kumda oynamayıda sevdi ama ne zaman kuma otursak bi tadına bakıyor :KK70:
Hahaha aynı biz :KK70:
İlk başta baya korktm
Snra saldım afiet olsn kızım dedm ne yapaym yani :KK70:
Anlık reflekslere yetişemiorm :KK70:

Biz kızıma doğdğndan beri papatyamız diyoruz.. O yüzden minnoşumun pastası papatyalı olcak
Yanına birkaç çeşit tuzlu pasta :)
Büyük bişey yapmıacam ben kendimiz evde üfliecez anı kalsn die cnm
19unda die foto yk :)

Yaaa ne kdar cici olmuş 🙈♥️
Nice mutlu yılları olsun

Hahaha aynı biz :KK70:
İlk başta baya korktm
Snra saldım afiet olsn kızım dedm ne yapaym yani :KK70:
Anlık reflekslere yetişemiorm :KK70:
Aynen canım yetişebildiğime müdahale ediyorum yetişemediğimde yemiş oluyo zaten ne yapayım onada ihtiyacı vardır illaki öyle teselli ediyorum kendimi 🤭😄😄

Sağolasın canım biraz daha iyi şuan çok şükür ama iyice huyu değişti

X