- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
Oy maşallah size deşifre etmek istememiştim fotoğraflarınızı gelmen iyi oldu sizin gibi tatlı oluruz inşallah aldık randevu. 4 gün geceleri annem bakıcak meme yok yani gece beslenmesini kesmek için güzel bir dönem ama annem zorlanır mama hazırlar en iyisi ben başlıyım . Çok ihtiyacım var gerçekten bir şeyler yapmaya çenesini ayıramıyorum memeden ayırsam etini kesmiş gibi bağırıyor özelden yazıyım çok sağolMerhaba canim bayadir girmiyordum şimdi girince son sayfaya bakabildim sadece mesajini gördüm. Senin ilk önce meme ve uyku iliskisini kesmen lazim bebegin artik ikisini birbirine karıştırmış. Memeyi bıraktırmak cok zor biliyorum ama sana instagramda bir kac sayfa onerebilirim istersen ordan cok yararlanirsin. Bir de e-kitap var bende bir uyku egitmeninin kitabi gecenlerde almıştım onu sana gondereyim oku uyku destekleri nasil birakilir uyku egitimi nasil verilir hepsini anlatmış. Ayrica zaten doktorlar da en erken 9.ay en gec de bir yasinda gece beslenmesini tamamen kesmeniz lazim diyor. Hem uyku kalitesi icin hem refluyu engellemek icin hem de disleri çürümesin diye. Ben de gece beslenmesini kestim mesela cok rahat ettim gece uyansa bile hic emzirmiyorum artik boyle olmasi gerekiyormus çünkü. Ve gercekten uykusu asırı düzeldi gece emmeyi kesince. Evet kolay bi surec degil ama doğru yontemleri uygularsan uyku desteklerini kesmek cok kolay aslinda bak o kitap cok isine yarar. Mail adresini yazarsan bana yollayayim sana. Uyku konusunda da destek istersen ben yardimci olurum ben de kendi basima uyku egitimi verdim Karana hatta su an tam bitmedi bile surec ama cok guzel ilerliyoruz