2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba canim bayadir girmiyordum şimdi girince son sayfaya bakabildim sadece mesajini gördüm. Senin ilk önce meme ve uyku iliskisini kesmen lazim bebegin artik ikisini birbirine karıştırmış. Memeyi bıraktırmak cok zor biliyorum ama sana instagramda bir kac sayfa onerebilirim istersen ordan cok yararlanirsin. Bir de e-kitap var bende bir uyku egitmeninin kitabi gecenlerde almıştım onu sana gondereyim oku uyku destekleri nasil birakilir uyku egitimi nasil verilir hepsini anlatmış. Ayrica zaten doktorlar da en erken 9.ay en gec de bir yasinda gece beslenmesini tamamen kesmeniz lazim diyor. Hem uyku kalitesi icin hem refluyu engellemek icin hem de disleri çürümesin diye. Ben de gece beslenmesini kestim mesela cok rahat ettim gece uyansa bile hic emzirmiyorum artik boyle olmasi gerekiyormus çünkü. Ve gercekten uykusu asırı düzeldi gece emmeyi kesince. Evet kolay bi surec degil ama doğru yontemleri uygularsan uyku desteklerini kesmek cok kolay aslinda bak o kitap cok isine yarar. Mail adresini yazarsan bana yollayayim sana. Uyku konusunda da destek istersen ben yardimci olurum ben de kendi basima uyku egitimi verdim Karana hatta su an tam bitmedi bile surec ama cok guzel ilerliyoruz 🌸
Oy maşallah size deşifre etmek istememiştim fotoğraflarınızı gelmen iyi oldu 😬sizin gibi tatlı oluruz inşallah aldık randevu. 4 gün geceleri annem bakıcak meme yok yani gece beslenmesini kesmek için güzel bir dönem ama annem zorlanır mama hazırlar en iyisi ben başlıyım . Çok ihtiyacım var gerçekten bir şeyler yapmaya çenesini ayıramıyorum memeden ayırsam etini kesmiş gibi bağırıyor özelden yazıyım çok sağol

:nazar::nazar::nazar::nazar:kocaman oldular ya

daha geçen sene burda doğumları konuşuoduk :cry::cry::cry:

@Seaslug geldi :KK70:
Canım okullar tatil olunca tam zamanlı bebiş baktığım için ilk başta sürekli emzirmek kolayıma gelmişti her ağladığında dayadım ama böyle olacağını bilemedim geceleri montessori yatakta memem açık yatıyorum saat başı içip uyuyor çekmeye çalışsam ısırıyor etini kesmiş gibi ağlıyor

Öncelikle bebeğine maşallah canım saclarina bayıldım rabbim nice yaşlarını göstersin sağlıkla❤️ Kitabın ve takip ettiğin sayfaların adı nedir banada çok lazım. Gece feryat figan uyanıp naparsam yapayım emmeden uyumayan bir bebeğim var malesef benimde 😴
Mail adresini yazarsan kitabi göndereyim canim. Sayfalar da baldan_anne ve anne__saati ikisi de çok güzel sayfalar🌸
Oy maşallah size deşifre etmek istememiştim fotoğraflarınızı gelmen iyi oldu 😬sizin gibi tatlı oluruz inşallah aldık randevu. 4 gün geceleri annem bakıcak meme yok yani gece beslenmesini kesmek için güzel bir dönem ama annem zorlanır mama hazırlar en iyisi ben başlıyım . Çok ihtiyacım var gerçekten bir şeyler yapmaya çenesini ayıramıyorum memeden ayırsam etini kesmiş gibi bağırıyor özelden yazıyım çok sağol
Siz nerde yaptiracaksiniz çekimi canım nereyle anlaştınız 🤩 Emin ol uyku egitimi vermek ve gece beslenmesini kesmek hem kendin icin hem de bebegin icin yapabilecegin cok büyük bir iyilik. Ikiniz de deliksiz uyuyup uykunuzu alinca çok daha mutlu uyanacaksiniz🌸
günaydınnnnnnnnnnnnn :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ay geçen sene herkes patır patır doğuruyordu
şimdi bakıyorum 2022 temmuz anneleri doğurmya başlamış :KK36:
Ya ne ara oldu o dimi doğurduk büyüttük de simdi 1 yaş çekimi ilk doğum günü partisi falan konuşuluyor 🥺 Doğan büyüyor dedikleri doğruymuş 😄
Onların yarısından fazlası temmuz gelmeden doğurdu 🤣
Kız sen geçen sene de hem haziran hem temmuz hem ağustos gruplarini takip ediyodun 2022 annelerini de mi takip ediyosun helal olsun valla 😂😂

Mail adresini yazarsan kitabi göndereyim canim. Sayfalar da baldan_anne ve anne__saati ikisi de çok güzel sayfalar🌸

Siz nerde yaptiracaksiniz çekimi canım nereyle anlaştınız 🤩 Emin ol uyku egitimi vermek ve gece beslenmesini kesmek hem kendin icin hem de bebegin icin yapabilecegin cok büyük bir iyilik. Ikiniz de deliksiz uyuyup uykunuzu alinca çok daha mutlu uyanacaksiniz🌸

Ya ne ara oldu o dimi doğurduk büyüttük de simdi 1 yaş çekimi ilk doğum günü partisi falan konuşuluyor 🥺 Doğan büyüyor dedikleri doğruymuş 😄

Kız sen geçen sene de hem haziran hem temmuz hem ağustos gruplarini takip ediyodun 2022 annelerini de mi takip ediyosun helal olsun valla 😂😂
Hem ikizlere hem burdaki genelik topiklerine yetişebiliyorum🤣

Vallahi helal olsun ben bi tane oğlana yetişemiyorum 😂
Yetişiliyor canım
Bazı şeylerden feragat ediyorsun ama bir şekilde oluyor
İşin sırrı planlı olmak
İkizler uyanıkken genelde birbirleriyle oynuyorlar
Ben o arada temizlik işini hallediyorum
Onlar yemek yerken ben de bizim yemeği yapiyorum
Uykularında da spor duş kişisel bakim işini hallediyorum
Gün içinde bize oynayacak, çıkıp dolaşacak vakit de kalıyor ikizlerle
Ama biri arayıp sana geliyorum dediği zaman veya aniden bir yere gitmemiz gerektiği zaman her şey birbirine giriyor
Önceden haberim olursa bunları da planlıyorum 24 saat tıkır tıkır işliyor

Yetişiliyor canım
İşin sırrı planlı olmak
Ama biri arayıp sana geliyorum dediği zaman veya aniden bir yere gitmemiz gerektiği zaman her şey birbirine giriyor
Yaa onlar birbiriyle oynamaya başladı mı😍 benimki ablasıyla sürekli kavga edip duruyor🤣

Yetişiliyor canım
İşin sırrı planlı olmak
Maşallah 🤩 Ben de bunlarin hepsini yapabiliyorum ama tek çocukla işte 😁 İkinci çocuk hic düşünmüyorum bile 🙄

Yaa onlar birbiriyle oynamaya başladı mı😍 benimki ablasıyla sürekli kavga edip duruyor🤣
İkisi arasında 1 yas bile olsa ihtiyaçları istekleri farklı olur surtusmeler de olur😊
Benimkiler ayni şeyleri yapmayı seviyorlar
Geçen bi tanesi çöp karıştırırken diğeri geldi
Çöpün başında olan cıs cıs diyor 🤣

İkisi arasında 1 yas bile olsa ihtiyaçları istekleri farklı olur surtusmeler de olur😊
Benimkiler ayni şeyleri yapmayı seviyorlar
Geçen bi tanesi çöp karıştırırken diğeri geldi
Çöpün başında olan cıs cıs diyor 🤣
🤣🤣
2 buçuk yaş var. Şimdilik herseyleri farklı tek ortak noktaları, aynı oyuncağı isteyip kavga etmek🤣🤣

Canım okullar tatil olunca tam zamanlı bebiş baktığım için ilk başta sürekli emzirmek kolayıma gelmişti her ağladığında dayadım ama böyle olacağını bilemedim geceleri montessori yatakta memem açık yatıyorum saat başı içip uyuyor çekmeye çalışsam ısırıyor etini kesmiş gibi ağlıyor
Benm oğlum da memeye çok düşkündü. Biberona alistirdim. Gece uyandığında su veriyorum yumuşak uçlu biberonla. Bir iki çekip uyuyakaliyor. Denediniz mi su vermeyi?

X