2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim esim de sınıf öğretmeni, eş durumundan Arsuz'a çıktı tayini
Iskenderun'da oturuyoruz gidiş geliş yapıyor
Benim de kadrom Ovakent'te
Başta çok uzak gelmişti ama gidiş geliş yapılmayacak yer değilmiş zamanla anladım
Kardeşimin de üniversite durumu var burayı istiyor
Eğer olursa kardeşimle gider geliriz yerleşke Serinyol'da zaten
Geçen de demiştim yine diyorum, Allah düşmanıma ikiz versin
Kimden beddua aldım bilmiyorum ama inan hiçbir şey düşünecek kafa yoracak halde değilim
İkisi de laftan anlamıyor ama bir iş karistirilacagi zaman kafa kafaya verip yapıyorlar
Çöpten avuç avuç çay yemiş biri mesela ben diğerinin altını alırken
Sürekli oyuncak kavgası var
Bebek biraz hareketlenip peşinde koşturmak gerekeceği zaman oğlun hiç değilse laftan anlar
Her şeyi geçtim kendi yemeğini kendi yiyebilecek durumda olur

Benimkiler maşallah diyeyim gece uyanmiyorlar hiç
Gece beslenmesini doktorun onayıyla 8.ayda kesmiştim ikisinde de
O zamandan beri gece deliksiz uyuyorlar

Allah yardımcın olsun canım ne kadar pahalı bakıcı ücreti ama bi yandan da helal olsun hak ettiği parayı veriyorsunuz burda benim dayımın eşi bakıyor tecrübeli de 9 6 gidiyor ve 2000 lira alıyor
İşe başlamadan önce iki üç ay bakıcı aradık canım bu 5 binlik en ucuz olanı inan ki, şu an 7 bin ile kapı açıyorlar İstanbul’da bakıcılar. Ve bunlar Türk olanlar. Yabancı olanlar çok daha pahalı. Ve sürekli iş değiştirerek ücretlerini artırıyorlar. Çok zor artık İstanbul’da yaşamak

Kreş de var aklımda yani bakıcı bulamazsak mecburen kreşe vercem
Bazen o daha mı iyi olur diyorum
Evimizin yakınlarında birçok Kreş de var ama uyku duzenlerinden dolayi önceliğim bakıcı tabi

Kreş de var aklımda yani bakıcı bulamazsak mecburen kreşe vercem
Bazen o daha mı iyi olur diyorum
Evimizin yakınlarında birçok Kreş de var ama uyku duzenlerinden dolayi önceliğim bakıcı tabi
Yurtdışında bu yaş grupları kreşe gidiyormuş genelde ama buradaki kreşlerde bir kişiye düşen bebek sayısı fazla olduğu için çok önerilmedi bana, zaten geçen gün haberlerde 2 yaşındaki bebegin 17 aylık bebeği baya dövdüğünü gördüm kreşte,başlarında öğretmen yok, rezil bi durum, kreş saklamaya çalışmîş durumu falan
Ben 3 yaşı bekleyeceğim kreş için, eğer bakıcılardan yorulup bıkarsam da istifa edip iki sene evde bakıcam kendim. Sonra tekrar işe dönücem.
Düzgün biri olursa bakıcı denenmeli bence.. bazıları gerçekten işin hakkını veriyor. inşallah düzgün insanlar çıkar karşımıza

Benimkiler maşallah diyeyim gece uyanmiyorlar hiç
Gece beslenmesini doktorun onayıyla 8.ayda kesmiştim ikisinde de
O zamandan beri gece deliksiz uyuyorlar
Maşallah canım darısı Aybükeye Belki odayı ayırınca o da uyanmaz dkfkkg tek temennim
Memur olarak İstanbul’a gelme şansım vardı tercih yapmadım sırf hayat pahalılığından orda geçinmek çok zor

Emiyor mu bebeğimiz çalışmayı dusunuyorum her fırsatta yanında olamıcam sağsam mi kessem mi bilemiyorum ama kesme taraftarı değilim nasıl idare edebilirim

Emiyor mu bebeğimiz çalışmayı dusunuyorum her fırsatta yanında olamıcam sağsam mi kessem mi bilemiyorum ama kesme taraftarı değilim nasıl idare edebilirim
Benim bebegim 6. Aydan sonra memeyi reddetti ben aylarca sagarak verdim ama sütüm bitti en sonunda. Eğer emiyorsa kesmeyin bence gün içinde sağıp buz kasetleri ile soğuk tutabilirsiniz , sagdiginizi ertesi gün gün icinde icer akşam gelince yine emer

Aynı şeyleri düşünmüşüz aslında artık baya baya düzene bindi uykusu yemesi tam rahata kavusuyordukki başa geri saracağız Insalalh ben sadece biraz daha emsin diyordum oda coo fazla memeye düşkün olmadii icin yapmaya karar verdik kardeş güzel yaa aralarında 1.5 yaa olacak inşallah güzelce anlaşırlar kardeş arkadaş olurlar bizde ne oluruz artık bilmiyoruz

Düzgünü geçtim birini bulamadık hiç
Ben açıkçası tanıdık olsun da istiyorum
Benim tanimama gerek de yok aslında tanıdığım birileri referans olsa yeter

Düzgünü geçtim birini bulamadık hiç
Ben açıkçası tanıdık olsun da istiyorum
Benim tanimama gerek de yok aslında tanıdığım birileri referans olsa yeter
Evet bir tanidik referans olursa birden ortada bırakıp gitme durumu da olmaz. Ama tanıdıklara da biraz söz geçirmek zor olabilir alınmasın darılmasın diye..

Canım neyse ki biraz büyüdüler. 6-7 ay sonra laftan da anlarlar inşallah İkiz gerçekten çok zor, Allah yardımcın olsun canım. Büyüdükleri zaman tüm bu zorlukları unutacağız eminim. Biz arsuz ve İskenderun’u hiç düşünmedik. Nem fazla olunca nefes alamıyorum ben, sanırım ondan dolayı. Gönlümde Antakya var. Hayırlısı olsun bakalım.

Evet canim gördüm seninde bebişim hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alalım insalalh

Çok sağolun kızlar
Benim oğlan bu aralar yine huysuz, diş çıkartıyor. Memeye düşkün , ama fazla sütüm yok. Keyfi emiyor. Emdiği yere kadar da emsin. 1,5 yaş ara çok güzel . Sanki aynı gün doğmuşlar gibi olacak ama sonrası güzel , tam rahata erecekken 3.yü düşünür müyüz bilmiyorum

merhaba cnm iyiyiz sen nasılsın

çok güzel bir haber Masalsss tebrik ederiz cnm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…