Sen de miiiiiiGünaydınlar kızlar nasılsınız bendende bir haber 6 haftalık hamileyim 2 bebiş geliyor Insalalh
hoppaaaaaaaaaaaaaaGünaydınlar kızlar nasılsınız bendende bir haber 6 haftalık hamileyim 2 bebiş geliyor Insalalh
Bak ya Nası fena hemen peşine geliyorBen ikincisini böyle görünce ilkinde hiç bişey görmemişim diyorumben onun peşinde o benim peşimde gün boyu koşuşturmacadayız oyun oynasın diye bırakıyorum bi bakıyorum arkamdan çıkmış gelmiş işte yaptırmıyo napıcam böyle bilmiyorum yürürse kolay olacakmış gibi geliyodu ama şimdi her an her yerde olabiliyo
Ben ayırdım öyle dümdükKızlar bebeğinin odasını ayıran var mı nasıl bir süreçten geçtiniz
Ben de ağustosta yeni eve geçince ayıracağım odasını . Bakalım inşallah sorun yaşamayızBen ayırdım öyle dümdük
Hiç yumuşak geçiş falan yapmadım direkt ayırdım
Başlarda kamerayla takip ediyordum şimdi ona da gerek duymuyorum
Sen tayin bekliyordun dimiBen de ağustosta yeni eve geçince ayıracağım odasını . Bakalım inşallah sorun yaşamayız
Ben buralardayım canım ama yazmaya fırsatım olmuyor. Çalışmaya başladım 2 aydır, evden çalışıyorum bebeğe bakıcı bakıyor ama kendimi işe veremiyorum sürekli kendimi kızımın yanında buluyorum
Benm hedefim mayısta ayırmaktı ama kızım cok hasta oldu sürekli grip ve bazı nedenlerden dolayı annemde kaldım bi süre..Kızlar bebeğinin odasını ayıran var mı nasıl bir süreçten geçtiniz
Cnm azda olsa kafan dağılıordur senin adına cok sevindim.. Çalışmaya başlaman iyi olmuşBen buralardayım canım ama yazmaya fırsatım olmuyor. Çalışmaya başladım 2 aydır, evden çalışıyorum bebeğe bakıcı bakıyor ama kendimi işe veremiyorum sürekli kendimi kızımın yanında buluyorumbizim kız uyku uyumamak için uğraşıyor bu aralar, sabah 7:30 da kalktı öğleden sonra 4 gibi ancak uyutabildik. Tek uykuya mı dönmek istiyor anlamadım çok erken değil mi 1 yaşımıza girdik geçen hafta
Sen nasılsın canım bebiş nasıl keyifler nasıl
İnşallah herkes iyidir
Canım iskenderun da ben nefes alamıyorum ya, nemi çok fazlaSen tayin bekliyordun dimi
Hadi gel de beraber yanalım iskenderun alev alev
Nasıl hissediyorsun şaka maka gerginlik var mı hamilelik doğumla ilgili?
Düşüncelerini çok merak ediyorum
Ben ilk dogurdugum zamanlar bi tane daha yaparım diyordum ama şimdi assssla cesaret edemem iki çocukla hurdaya ayrıldım
Evet canım yaptık doğum günü evde aileler arası, biraz özendim vallahi masamız böyleydiBenm hedefim mayısta ayırmaktı ama kızım cok hasta oldu sürekli grip ve bazı nedenlerden dolayı annemde kaldım bi süre..
Şimdide emzik derdmz var..
Emzik ağzdan düşünce ağlıor..
Bayram tatilinde yapabilirsem emzikten kesip odasıno ayıracam
Ekstra biley yapmıacam direk odaya bay bay
Cnm azda olsa kafan dağılıordur senin adına cok sevindim.. Çalışmaya başlaman iyi olmuş
Yaaa maşallah 1 yaş oldnzmu ya
Sağlıklı nice yıllara doğm günü yaptnmı
Atlı karıncaaaaaaaEvet canım yaptık doğum günü evde aileler arası, biraz özendim vallahi masamız böyleydi
Sınıf öğretmeni miydin esin mi sen mi biriniz Sınıf ogretmeniydiniz diye hatırlıyorumCanım iskenderun da ben nefes alamıyorum ya, nemi çok fazlapuanımız Antakya ya yeterse orası olur, yoksa ilçesine gideceğiz. Ama Urfa’dan gideceğiz, orası kesin.
Oğlum çok hareketli, sürekli ilgi istiyor, onunla oynayayım istiyor. Ama bende de hamilelikten kaynaklı halsizlik var.
İkinci çocuğu birinci çocuğum için istiyorum aslında. Birbirlerine destek olsunlar, paylaşmayı öğrensinler. Kardeş güzel şey, mahrum kalmasınlar bu güzel bağdan. Ben de hazır rezilliği yaşıyorken bir tane daha yapayım , rezilliğin dibini göreyim dedimeğer erteleseydim , rahata ermişken tekrar başa sarmak istemezdim . O yüzden en doğru zaman bu zaman gibi geldi
Sorması ayıp bakıcı işi nasıl gidiyor?Ben buralardayım canım ama yazmaya fırsatım olmuyor. Çalışmaya başladım 2 aydır, evden çalışıyorum bebeğe bakıcı bakıyor ama kendimi işe veremiyorum sürekli kendimi kızımın yanında buluyorumbizim kız uyku uyumamak için uğraşıyor bu aralar, sabah 7:30 da kalktı öğleden sonra 4 gibi ancak uyutabildik. Tek uykuya mı dönmek istiyor anlamadım çok erken değil mi 1 yaşımıza girdik geçen hafta
Sen nasılsın canım bebiş nasıl keyifler nasıl
İnşallah herkes iyidir
Amin inşallah canım, teşekkür ederimSınıf öğretmeni miydin esin mi sen mi biriniz Sınıf ogretmeniydiniz diye hatırlıyorum
Apaydın köyü var orası her zaman açık
Bizim okulda da var sanırım il içi isteyecek
Hayırlısı olsun hakkınızda
Ben sıfır çocuktan birden iki çocuğu hayatıma katinca baya afalladim
Ama tek çocuğu olanlardan hep bu cümleyi duyuyorum
İkinci çocuk genelde büyük çocuk için yapılıyor
İlk yıl biraz zorlanırsın sonrası daha kolay geçer eminim
Sağlıkla gelsin minik kuş
Tam gün geliyor 9dan akşam 6’ya. İstanbuldayız, 5 bin lira veriyoruz. Bebeğin yemeklerini yapıp ben yediriyorum. uykularına ben yatırıyorum. Ben ilgilenirken kadın da makineye bulaşık atıyor falan. Bundan önce farklı bir bakıcı tecrübemiz daha oldu. O daha bilgiliydi ve daha iyi oyalıyordu çocugu ama telefon acil durumlar dışında kullanılmayacak dememe rağmen gözümün önünde çocuğun yanında instagramda geziyordu. Ben de evden gönderdim. Şimdi gelen daha bilgisiz bir teyze profili. Ben çocuk biraz daha bilinçlendiğinde bu tarz bakıcılar ile devam edemeyeceğimi, çocuğa faydaları olmayacağını biliyorum. biraz daha kaliteli eğitimli bakıcılar burada 7 bin liradan başlıyor. Tek tesellim benim de evde olmam ve her fırsatta ilgilenebiliyor olmamSorması ayıp bakıcı işi nasıl gidiyor?
Tam gün mü geliyor, ne kadar ödeme yapıyorsunuz?
Biz de bakıcı arıyoruz ama piyasayı hiç bilmiyorum iki çocukta ne kadar fark olur onu da bilmiyorum
Gece çok uyanıyorlar mıBen ayırdım öyle dümdük
Hiç yumuşak geçiş falan yapmadım direkt ayırdım
Başlarda kamerayla takip ediyordum şimdi ona da gerek duymuyorum
Ben de memeden kesmeye çalışıyorum canım yavaş yavaş kesince odayı da bi anda ayırırım diye düşünüyorumBenm hedefim mayısta ayırmaktı ama kızım cok hasta oldu sürekli grip ve bazı nedenlerden dolayı annemde kaldım bi süre..
Şimdide emzik derdmz var..
Emzik ağzdan düşünce ağlıor..
Bayram tatilinde yapabilirsem emzikten kesip odasıno ayıracam
Ekstra biley yapmıacam direk odaya bay bay
Cnm azda olsa kafan dağılıordur senin adına cok sevindim.. Çalışmaya başlaman iyi olmuş
Yaaa maşallah 1 yaş oldnzmu ya
Sağlıklı nice yıllara doğm günü yaptnmı
Allah yardımcın olsun canım ne kadar pahalı bakıcı ücreti ama bi yandan da helal olsun hak ettiği parayı veriyorsunuz burda benim dayımın eşi bakıyor tecrübeli de 9 6 gidiyor ve 2000 lira alıyorTam gün geliyor 9dan akşam 6’ya. İstanbuldayız, 5 bin lira veriyoruz. Bebeğin yemeklerini yapıp ben yediriyorum. uykularına ben yatırıyorum. Ben ilgilenirken kadın da makineye bulaşık atıyor falan. Bundan önce farklı bir bakıcı tecrübemiz daha oldu. O daha bilgiliydi ve daha iyi oyalıyordu çocugu ama telefon acil durumlar dışında kullanılmayacak dememe rağmen gözümün önünde çocuğun yanında instagramda geziyordu. Ben de evden gönderdim. Şimdi gelen daha bilgisiz bir teyze profili. Ben çocuk biraz daha bilinçlendiğinde bu tarz bakıcılar ile devam edemeyeceğimi, çocuğa faydaları olmayacağını biliyorum. biraz daha kaliteli eğitimli bakıcılar burada 7 bin liradan başlıyor. Tek tesellim benim de evde olmam ve her fırsatta ilgilenebiliyor olmam