2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
selam teyzoşlar

dün bir delilik yaparak kızımı emzikten kesmeye karar verdik
aslında emziğe bağımlı bir bebe değildi ama dişlerini onunla kaşımayı keşfettiğinden beri bağımlılığa doğru gittiğini farkettiğimde.. herşeyi farketmiş olmak için çok geç farketmiş olduğumu farkettim
ne cümle ama ya
evet tüm bu saçmalıkları yazmamın sebebi ilk emzik bırakma gününden çıkmış olmam

Eee ilk gün nasıl oldu gene senin bir şekilde önüne geçebileceğin birşey var ya ben napayım parmak emiyor bir el parmakta bir el saçta öyle uyuyor bir iki kez parmağı çorapla bezle sardım allah ortalık hop kalktı hop indi

Canım benim kizim 3 buçuk yaşında hâlâ bir parmak ağızda diğeriyle saçını oynayarak uyuyor. 2 yaşına kadar engellemek doğru değilmis diye dokunmadım ama hâlâ birakamadi.

ilk gün kötüydü ama sandığım kadar abartı olmadı
ben ev felan başıma yıkılacak sandım
istikrarlı devam ediyorum vermiecem
bugün azalma yok.. hala ağlıyor

Çok teşekkür ederim canim . Diğer tarafa da yazdım yine burdan bıkac kişi sormuştu beni nasılsın falan diye aradan zaman geçince bildirimlerden kayboldu cevap yazamadım bulamadım düşünen dua eden aklına gelen herkese çok teşekkür ederim. Bu grubun yeri bende çok ayrı. Evet tekrar Rabbim nasip etti çok şükür . İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımza alıp büyütmek de nasip olur. Sizde yavrularınızi sağlıkla buyutursunuz inş . tekrar çok teşekkürler

maşallah minnoşlara
ne yedirip içiriyorsunuzda öyle oldular
Ablası 13 aylıkken yürümüştü bu baya erkenci çıktı canım
Günaydınlar kızlar nasılsınız bendende bir haber 6 haftalık hamileyim 2 bebiş geliyor Insalalh

Ne güzel bir haber canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bak ya Nası fena hemen peşine geliyor odası ayrı mı canım ablasıyla bir mi kalıyor
Hiç sorma yok canım ayırmadım zaten ablasının odası küçük onun yatağını koyacak yer yok.bizim yatak odasında kurulu küçük bi yatağı var orada yatıyor.birde geceleri uyanıp emdiği için benimde daha kolayıma geliyor oradan alıp emzirip yatırmak.Allah nasip ederse yaz sonu kendi evime geçicem orada ayrı bi oda yapmayı düşünüyorum.o zamana kadarda gece emmeleri azalırsa daha rahat odasında yatar inşallah
Bizimki emziği 7.ayda kendiliğinden bıraktı canım ben ısrarla vermek istesemde almadı
Şükür iyiyiz canım sen nasılsın?
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yazmıştım ama cevap vermemiştin.iyi olduğuna tekrar bebiş bekliyor olmana çok sevindim bizleri unutma arada yaz tabi

Keşke benmkide bıraksaydı
Bağmlıda değildi ama dişlerden snra battık
Bırakalı 2. Gn bakalm neler olcak

Keşke benmkide bıraksaydı
Bağmlıda değildi ama dişlerden snra battık
Bırakalı 2. Gn bakalm neler olcak
Sakın kararından dönme canım bırakalı 2gün olmuş ağlasada verme.ben büyük kız için çok uğraştım 2 yaşına yakın emdi.ben vermiyodum eşim ağlıyo diye çıkarıp veriyodu çok kavgamız oldu ondan dolayı.bu seferde çocukta gereksiz bi ağlama alışkanlığı başladı.kararlı olunca bi süre sonra onlarda unutup gidiyor.

Ayy çok korkuyorum insallah bırakır ama zor görünüyor
Uyku zamanının dışında acıkınca da emiyor benimki. O parmak ağizina girdi mi sinirlerim oynuyor resmen. Anlatıyorum artık büyüdün diye ama umrunda değil. Şuanda yanımda bir taraftan parmak emiyor bir taraftan benim saçımı oynuyor. Uyuyacak böyle.

Cok şükür canım inan cok sevindim adina
Amin insallah cümlemize canim, rica ederim

Şükür iyiyiz canım sen nasılsın?
Ben de iyiyim canim çok şükür. Benim oglan cok yoruyor beni hem gündüz hem gece. 11 aylik olduk daha gecen hafta cikardi ilk dislerini. Baya zorlandı geceleri. Gece uykusu ne zaman düzene girecek bilmiyorum bir ay kaldi yasina girmesine. Dis agrisi olmasa da illa kalkacak iki üc kere bu zamana kadar sadece bir gece araliksiz uyudu o kadar şaşırmıştım ki sabah uyandigimda. Coook güzel bi geceydi tekrar ne zaman nasib olacak acaba bilmiyorum.

Iki hafta sonra türkiyeye tatile gelecegiz arabayla nasil gececek o kadar yol suan onu düsünüyorum.
Allah yardimcimiz olsun valla anneligin bu kadar zor, meşakkatli olacagini tahmin etmemistim

Bende büyükte bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum canım gerekli gereksiz bağırıyo.kulaklarım çınlıyo resmen.birde yürüyoruz biz bazen düşüyoruz tabi haliyle ben onun peşinde o benim peşimde mahvoluyorum gün boyu.inan geceleri kaç defa kalkıyorum hatırlamıyorum bile ama aralıksız uyuduğu hiç olmadı.aralıksız uykuya hasret kaldık resmen bizimde yeni üst 2 diş çıkıyo alt 2diş vardı 3 aydır.bu ara onun huysuzluğuda var.işte böyle böyle büyüyoruz napalım.inşallah yolda uyurda rahat gelirsiniz yoksa bitmez o yol sana.kaç saate türkiyede olacaksınız?

yk cnm 2. günüde geride bıraktık vermiyorum
bakalım umarım artık bugün hafif geçiririz

yk cnm 2. günüde geride bıraktık vermiyorum
bakalım umarım artık bugün hafif geçiririz
Ben de emzik emsin diye çok uğraştım ama doğduğundan beri almadı ağzına. Zorla verdiğimde de her defasında fiyyuuuu diye fırlattı attı ağzından

Ben de emzik emsin diye çok uğraştım ama doğduğundan beri almadı ağzına. Zorla verdiğimde de her defasında fiyyuuuu diye fırlattı attı ağzından
benmki sadece ama sadece uyurken alıodu
snra diş kaşıyıcı olarak kullandı ve alıştı o yüzden hopp dedm ne oluorus sakin ol ve o emziği hemen yere bırak

Aynisi acıkınca ağlamaz parmağını emerr ben napmam gerekiyor yaa bazen sakince kenara çekilipde emiyor ama öyle 7 /24 saat değil uykuya dalınca emiyor sonra bırakıyor sonra acikiyor sanirim bir daha alıyor sonra ben süt veriyorum

İmdaaat diye bağırasım var ben çok yoruldum kızlar ne zor anne olmak. Memem açık yatıyorum içip içip uyuyor uyanıyor emiyor oynuyor uçları yara oldu. Yanından kalkınca ağlıyor hop ayakta salla uyku boyunca. Oynarken yanında istiyor ev işi yapamıyorum. Mutfak sürekli dağılıyor yemek ara öğün. Eşim de çok geç geliyor eve yemek yiyip yatıyor. İki dakika bebeğe bak desem telefon baktırıyor. İkinci çocuk istiyor bir de sanki çok oynuyormuş gibi. Tabi nasıl büyüdüğünü anlamadı ki. Bebişi de uyuturken o kadar çok yoruluyorum ki oyun zamanı asık suratlı oluyorum keyfine varamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…