- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunKızlar napıyosunuz nasılsınız?bebişler nasıl?uzun zaman oldu fırsat bulamıyorum buraya girmeye.çok sayfa birikmiş okuyamadım hepsini anladığım kadarıyla 2.bebeklerini bekleyen annelerimiz varShe-Raa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kzlrgn05 senin nasıl gidiyo canım cinsiyetini öğrendinizmi K Kuzusunun annesi Tuğrul kuşumuz 1yaşına girdi bile Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Yok yok yürüse en azından mızmızlanmaları biteremeklese rahatlayacam diodum emekledi burnumdan geldi
şimdi yürüse rahatlıacam diorum ama korkuorum
O kadar diyorsun yok ya ben seneye yaza kadar sildimYa zaten bebek doğduktan 3 yıl sonra rahata erirsin diyorlarbenim rahata erme senem 2026 Şubat önümüzdeki 4 yılı sildim kafamdan
Amin canım cümlemizin evladıyla beraber inşallah teşekkür ederim
Canım mide bulantıları ile uğraşıyorumKızlar napıyosunuz nasılsınız?bebişler nasıl?uzun zaman oldu fırsat bulamıyorum buraya girmeye.çok sayfa birikmiş okuyamadım hepsini anladığım kadarıyla 2.bebeklerini bekleyen annelerimiz varShe-Raa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kzlrgn05 senin nasıl gidiyo canım cinsiyetini öğrendinizmi K Kuzusunun annesi Tuğrul kuşumuz 1yaşına girdi bile Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Sen 2022 kasım ben 2023Şubat annesi olacağızYok yok yürüse en azından mızmızlanmaları biter
O kadar diyorsun yok ya ben seneye yaza kadar sildim
Canım mide bulantıları ile uğraşıyorumbi oğlum olacak sen nasılsın Kızlar nasıl
Ablam bu sene öğretmen olarak Suruç fen lisesine atandı canım o yüzden sordumSen 2022 kasım ben 2023Şubat annesi olacağız
Bu arada Urfa’yı sormuşsun profilinde ? Ben Urfa’da yaşıyorum , kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin
Hayırlı uğurlu olsun canımAblam bu sene öğretmen olarak Suruç fen lisesine atandı canım o yüzden sordumÇok memnun ama çok şükür hiçbir sorun yok
Hayırlı uğurlu olsun canımSuruç sınırda bir ilçe. Burda servis ağı çok gelişmiş. Çalıştığın yerde oturmana gerek kalmıyor. Ben de Eyyübiye’de öğretmenim, Haliliye’de oturdum bir süre, servisle gittim geldim. Evlendiğimden beri de Karaköprü’de oturuyorum . Neyse ki Hatay a gideceğiz bu sene . İnşallah puanlarımız güzel yerlere yeter
Ahh o mide bulantılarıYok yok yürüse en azından mızmızlanmaları biter
O kadar diyorsun yok ya ben seneye yaza kadar sildim
Canım mide bulantıları ile uğraşıyorumbi oğlum olacak sen nasılsın Kızlar nasıl
Ablam da merkeze yakın oturuyor öğretmen arkadaşlarıyla git gel yapıyor canım , sizin de halkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel bi okul çıkarHayırlı uğurlu olsun canımSuruç sınırda bir ilçe. Burda servis ağı çok gelişmiş. Çalıştığın yerde oturmana gerek kalmıyor. Ben de Eyyübiye’de öğretmenim, Haliliye’de oturdum bir süre, servisle gittim geldim. Evlendiğimden beri de Karaköprü’de oturuyorum . Neyse ki Hatay a gideceğiz bu sene . İnşallah puanlarımız güzel yerlere yeter
Amin canım amin inşallah yaAhh o mide bulantılarıgeçen yıl ne çekmiştim.bi an anılarım depreşti Aybükemize bir erkek kardeş geliyor ne güzel Allah ım sağlıkla vakti geldiğinde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım biz şükür iyiyiz kızlarla vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.küçük maşallah yetişmediği yer yok yürüyoruz her yere girip çıkıyo onun peşinde koşmaktan hamile kaldığım kilonunda altına düştüm.büyükte bu kadar peşinde koşmamıştım
Yürüyor canım 10 aylıkken başladı düşe kalka yürümeye şimdi paytak paytak gidiyor ama çok aceleci dışarıya çıkınca sevindirik oluyor hızlı hareket ediyor tutmasam burnunun üstüne düşecekBanada öyle geliyor
Şimdi dolap açmayı öğrendi ühüüü isyannn
Yaaa maşallah 11 diş.. Sağlıkla çıksın hepsi inşallah..
Benm kız bebeleri tembel die bi kanaatım var artk
Bende kızım emeklemiecek diodm ki ben emeklemeden yürümüşüm
Kızımda 1 aydır felan emekliyor öyle cok olmadı ki drfalarca ağzını vurup kanatmışklığıda var, öyle emekleme tecrübemiz hiç güzel başlamadı
Bende kuzunun sağlık sorunu olduğunu düşünmüorm anlattığın kadarıyla annesi..
Ama bol bol koltuk kenarında yürüme egzersizi yaptır.. Direk yürür inşallah
Maşallah o zaman tuğrul bey yürüyor demi
Sağolasın canım amin inşallah cümlemizin evladıyla beraber hayırlı ömürler versinKızlar napıyosunuz nasılsınız?bebişler nasıl?uzun zaman oldu fırsat bulamıyorum buraya girmeye.çok sayfa birikmiş okuyamadım hepsini anladığım kadarıyla 2.bebeklerini bekleyen annelerimiz varShe-Raa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kzlrgn05 senin nasıl gidiyo canım cinsiyetini öğrendinizmi K Kuzusunun annesi Tuğrul kuşumuz 1yaşına girdi bile Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Ben ikincisini böyle görünce ilkinde hiç bişey görmemişim diyorumAblam da merkeze yakın oturuyor öğretmen arkadaşlarıyla git gel yapıyor canım , sizin de halkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel bi okul çıkar
Amin canım amin inşallah yaAy ne güzel zayıflamışsın ben zayıflamadan ikinci ye hamile kaldım artık iki çocukla ben de zayıflarım heralde maşallah kuzum yürümeye de başlamış darısı bize
Amin inşallah canımSağolasın canım amin inşallah cümlemizin evladıyla beraber hayırlı ömürler versin
Bizimde aynı canım 10 aylıkken başladı şimdi koşturur gibi her yere gidiyor bende düşecek diye peşinde dolanıyorum sürekli ama yinede bi arkamı döndümmü bakıyorum yok hemen kaşla göz arasında gidecek bi yer buluyoYürüyor canım 10 aylıkken başladı düşe kalka yürümeye şimdi paytak paytak gidiyor ama çok aceleci dışarıya çıkınca sevindirik oluyor hızlı hareket ediyor tutmasam burnunun üstüne düşecek
Sağolasın canım amin inşallah cümlemizin evladıyla beraber hayırlı ömürler versin
Bizimde aynı canım 10 aylıkken başladı şimdi koşturur gibi her yere gidiyor bende düşecek diye peşinde dolanıyorum sürekli ama yinede bi arkamı döndümmü bakıyorum yok hemen kaşla göz arasında gidecek bi yer buluyo
Kuzucum ben de 6 haftalık hamileyimGünaydınlar kızlar nasılsınız bendende bir haber 6 haftalık hamileyim 2 bebiş geliyor Insalalh
Hayırlı olsun canım saglikla kucağına al inşallahGünaydınlar kızlar nasılsınız bendende bir haber 6 haftalık hamileyim 2 bebiş geliyor Insalalh