2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar napıyosunuz nasılsınız?bebişler nasıl?uzun zaman oldu fırsat bulamıyorum buraya girmeye.çok sayfa birikmiş okuyamadım hepsini anladığım kadarıyla 2.bebeklerini bekleyen annelerimiz var She-Raa hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kzlrgn05 senin nasıl gidiyo canım cinsiyetini öğrendinizmi K Kuzusunun annesi Tuğrul kuşumuz 1yaşına girdi bile Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

emeklese rahatlayacam diodum emekledi burnumdan geldi
şimdi yürüse rahatlıacam diorum ama korkuorum
Yok yok yürüse en azından mızmızlanmaları biter
Ya zaten bebek doğduktan 3 yıl sonra rahata erirsin diyorlar benim rahata erme senem 2026 Şubat önümüzdeki 4 yılı sildim kafamdan
O kadar diyorsun yok ya ben seneye yaza kadar sildim
Amin canım cümlemizin evladıyla beraber inşallah teşekkür ederim

Canım mide bulantıları ile uğraşıyorum bi oğlum olacak sen nasılsın Kızlar nasıl

Canım mide bulantıları ile uğraşıyorum bi oğlum olacak sen nasılsın Kızlar nasıl
Sen 2022 kasım ben 2023Şubat annesi olacağız
Bu arada Urfa’yı sormuşsun profilinde ? Ben Urfa’da yaşıyorum , kafana takılan bir şey varsa sorabilirsin

Ablam bu sene öğretmen olarak Suruç fen lisesine atandı canım o yüzden sordum Çok memnun ama çok şükür hiçbir sorun yok
Hayırlı uğurlu olsun canım Suruç sınırda bir ilçe. Burda servis ağı çok gelişmiş. Çalıştığın yerde oturmana gerek kalmıyor. Ben de Eyyübiye’de öğretmenim, Haliliye’de oturdum bir süre, servisle gittim geldim. Evlendiğimden beri de Karaköprü’de oturuyorum . Neyse ki Hatay a gideceğiz bu sene . İnşallah puanlarımız güzel yerlere yeter

Ahh o mide bulantıları geçen yıl ne çekmiştim.bi an anılarım depreşti Aybükemize bir erkek kardeş geliyor ne güzel Allah ım sağlıkla vakti geldiğinde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım biz şükür iyiyiz kızlarla vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.küçük maşallah yetişmediği yer yok yürüyoruz her yere girip çıkıyo onun peşinde koşmaktan hamile kaldığım kilonunda altına düştüm.büyükte bu kadar peşinde koşmamıştım

Ablam da merkeze yakın oturuyor öğretmen arkadaşlarıyla git gel yapıyor canım , sizin de halkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel bi okul çıkar
Amin canım amin inşallah ya Ay ne güzel zayıflamışsın ben zayıflamadan ikinci ye hamile kaldım artık iki çocukla ben de zayıflarım heralde maşallah kuzum yürümeye de başlamış darısı bize

Kızlar kızım 16 temmuzda 1 yaş olucak çalışmayı dusunuyorum artik iş bakıcam hala emiyor emme işini nasıl yapicam sağmam mi lazim yavaş bırakmam mi lazim bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum 1 2 ay içinde çalışmayı dusunuyorum emerek uyuyor canı istediginde meme diyor bazende ben veriyorum o demeden

Yürüyor canım 10 aylıkken başladı düşe kalka yürümeye şimdi paytak paytak gidiyor ama çok aceleci dışarıya çıkınca sevindirik oluyor hızlı hareket ediyor tutmasam burnunun üstüne düşecek

Sağolasın canım amin inşallah cümlemizin evladıyla beraber hayırlı ömürler versin

Ben ikincisini böyle görünce ilkinde hiç bişey görmemişim diyorum ben onun peşinde o benim peşimde gün boyu koşuşturmacadayız oyun oynasın diye bırakıyorum bi bakıyorum arkamdan çıkmış gelmiş işte yaptırmıyo napıcam böyle bilmiyorum yürürse kolay olacakmış gibi geliyodu ama şimdi her an her yerde olabiliyo

Bizimde aynı canım 10 aylıkken başladı şimdi koşturur gibi her yere gidiyor bende düşecek diye peşinde dolanıyorum sürekli ama yinede bi arkamı döndümmü bakıyorum yok hemen kaşla göz arasında gidecek bi yer buluyo

Sağolasın canım amin inşallah cümlemizin evladıyla beraber hayırlı ömürler versin

maşallah minnoşlara
ne yedirip içiriyorsunuzda öyle oldular

Bende kısaca anlatayım bebeğinin sadece 2 tane dişi var gerisi gelmedi neden acaba şuan sadece sıralıyor emeklememiz hiç yok biraz da zayıf aman napayım sağlıklı olsunda fit bir kızım olacak diyete hiç ihtiyaç duymayacak sanirim Birde ben çalışıyorum bebeğime annem bakiyor şimdi kuzenleri geldi ayy annnesine Yaklaştırmıyor kimseyi onlar sarılınca ortalık karıştır kasları catiyor bağırıyor elleriyle ittiriyor sen nerden biliyorsun dimi kıskanması ama çok tatlı oldu yaa isdeyken çok özlüyor sürekli videolarını izliyorum evlat güzel birşeymiş beee coo sukur rabbim isteyen herkese nasıl etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…