2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimki de nerde zarar ziyan yer var nerde elektronik alet var hemen başında çamaşır makinesine çocuk kilidi açıyorum ama geçen gün kapatma düğmesine basmış sonra da kapağı açıp çamaşırları çıkarmış bana yardım edecekti galiba ama çamaşır makinesi daha durulamaya geçmemişti

Bu gece uyku yok bana ateş nöbeti tutuyorum her 15 dk da bir ateş ölçüyorum artık yarım saate geçtim çok şükür şimdiye kadar 38 i geçmedi ama korkuyorum 4 tane birden diş geliyor galiba onun ateşini yaşıyoruz kaç gündür ishali vardı ama ateş yoktu bugün ateşi de çıktı rota aşılarımızı ve menenjit aşımızı yaptırdık o yönden içim rahat da olsa havale geçirmesinden korkuyorum eşimin de bir zamanlar çok yüksek ateşi çıkması yüzünden tüp bebek yollarına düştük evladım da ilerde aynı şeyi yaşasın istemiyorum

Geçmiş olsun rota aşısı vurulsa da hasta olabiliyormuş iki hafta süren ateşi olmuştu oğlumun değilmiş neyse ki kanında enfeksiyon çıkmıştı biraz bence yine corona olmuştuk ama neyse. Ateş için iki ilaçla gitmeniz iyi olabilir bir calpol 4 saat sonra dolven gibi

Teşekkür ederim ishalimiz vardı 1 haftadır falan ama ateş bugün çıktı şuan 4 saatte bir calpol veriyorum ama ateş devam ederse yarın acil servise götürüm mutlaka

Bugün 1 yaş çekimi için randevu alırken karanın 1 yaş çekimini gördüm çok tatlı olmuş ama buralara uğramıyor annesi son görülme 4 ocak

Bizim de üst disler çıkıyor onun sıkıntısı da var bizde. Hayilisiyla bi büyüselerdi
Eger gümrükler boş olursa 24 saatte variyoruz ama bizim gidecegimiz tarihte kalabalik olur sanirim o yüzden 30 saati bulur diye tahmin ediyoruz. Bakalim insallah sorunsuz bir sekilde variriz

Bugün 1 yaş çekimi için randevu alırken karanın 1 yaş çekimini gördüm çok tatlı olmuş ama buralara uğramıyor annesi son görülme 4 ocak
Karan ünlü bir bebek maşallah biz de kendi aramızda doğum günü yaptık kızıma herkes yardım etti ama yine de hamile olunca aşırı yorulmuşum fark etmeden Sizin doğum gününüz ne zaman canım kutlama yapacak mısınız

Oğluş geç doğduğu için ağustos bebesi oldu daha bir ay var ama şimdiden ayarlamak istedim fotoğraf işini eşim yoğun çalışıyor.Aile içinde bir kutlama yaparız kalabalık çevremiz de yok şöyle şaşalı bir yer ayarlayayım

Selam kızlar geçen yıl bu saatlerde sabaha doğacak herhalde aşağı iniyor hazırlık yapıyor diye kalkıp duş almış çantamı kapı kenarına hazırlamıştım. 4 temmuz doğum günümğz akşam anneanneler dayılalar halalar vs arasında 20kişilk bi doğum günümüz olacak inş. Şuan 6diii var ve 7 kg emekleme yok sürünme var. Yürümeye hiç niyeti yok daha

cnm azaltmadınmı anne sütünü?
çok yıpranmışsın

Valla biz ne yersek onu yiyor ama benimki soya çekim herşeyi aynı babası
yaa maşallah kuzuya

geçmiş olsun cnm

gmz41 halk seni çağırıyor

ama foto görmedikkkkkk

maşallah.. akşama foto bekliyoruzzzzzzzzz

kocaman oldular ya

daha geçen sene burda doğumları konuşuoduk

Seaslug geldi

Merhaba canim bayadir girmiyordum şimdi girince son sayfaya bakabildim sadece mesajini gördüm. Senin ilk önce meme ve uyku iliskisini kesmen lazim bebegin artik ikisini birbirine karıştırmış. Memeyi bıraktırmak cok zor biliyorum ama sana instagramda bir kac sayfa onerebilirim istersen ordan cok yararlanirsin. Bir de e-kitap var bende bir uyku egitmeninin kitabi gecenlerde almıştım onu sana gondereyim oku uyku destekleri nasil birakilir uyku egitimi nasil verilir hepsini anlatmış. Ayrica zaten doktorlar da en erken 9.ay en gec de bir yasinda gece beslenmesini tamamen kesmeniz lazim diyor. Hem uyku kalitesi icin hem refluyu engellemek icin hem de disleri çürümesin diye. Ben de gece beslenmesini kestim mesela cok rahat ettim gece uyansa bile hic emzirmiyorum artik boyle olmasi gerekiyormus çünkü. Ve gercekten uykusu asırı düzeldi gece emmeyi kesince. Evet kolay bi surec degil ama doğru yontemleri uygularsan uyku desteklerini kesmek cok kolay aslinda bak o kitap cok isine yarar. Mail adresini yazarsan bana yollayayim sana. Uyku konusunda da destek istersen ben yardimci olurum ben de kendi basima uyku egitimi verdim Karana hatta su an tam bitmedi bile surec ama cok guzel ilerliyoruz

Maşallah Allah bağışlasın ne kadar tatli çıkmışsınız

Rica etsem bana da yollayabilir misin canim? Bizim uykularimiz da berbat malesef

Öncelikle bebeğine maşallah canım saclarina bayıldım rabbim nice yaşlarını göstersin sağlıkla Kitabın ve takip ettiğin sayfaların adı nedir banada çok lazım. Gece feryat figan uyanıp naparsam yapayım emmeden uyumayan bir bebeğim var malesef benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…