2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
demekki hepsi aynı bizimkide hep ayakta kalmak istiyor ama bendekide sabır yani bi yerde patlıyor

günaydın güzel anneler

minnoşlar nasıllar... tutunarak adımlar başladımı
bizimki koltuk kenarında başladı emeklemiyordu
onun ardından emeklemeyede başladı

ters yaşıyoruz bu hayatı
Benimki 1 aydır falan o şekilde sıralıyor. Ellerinden tutup yürütmeye çalışıyoruz ama çok heyecanlı, zıplamaya başlıyor yaylı gibi zaten hoplayip, zıplayıp duruyor. Müzik duydumu sallanmaya başlıyor salıncakta bile düzgünce sallanmiyor, hep bir aksiyon peşinde

oyyyy yer teyzesi
bundan snra bunları tutmak zor olacak
neyse kalan kilolarımızı veririz

Selamlar kızlar nasılsınız bizde de hiç emekleme yok sıralamayıda az az ama tam duramıyor iki alt dışımız cıktı üstler hiç cikmadi ek gida çok kötü hoc sevmiyor agzinda bekletiyor saatlerce bir yemek yedirmek yaklaşık 1 saatimizi alıyor allah yardımcımız olsun

Genelde dişi cikmayan ya da az çıkanlar emekleyip sıralıyor masallah. Bizde 9 tane diş var hala emekleme yok, siralama yok. Kollarinin altindan turup yuruttugumuzde bir sure sonra yere oturuyor ancak döne döne ilerliyor o da arada bir. Yürümenin dişle bir ilgisi var mi ki çok alakasiz gibi ama

9 dismi masalalhh nekadar çok çıkmış bizim 2 alt dışımız cıktı gerisi gelmedi emeklemiyoruzda siralamiyoruzda

iyiyiz cnm sen
bizimde öyle alt dişimiz var
üstler çıkmadı daha
ama ek gıdayla aramız iyi çok şükür

maşallah... keşke bizimde 9 dişimiz çıksa
alt 2 cıktı durduk
üstler delirtiyor ama patlamıyor
az kaldı aklımı kaçıracam

Diş döneminde bebişler iştahsız ve huzursuz olduklarından genelde kilo alımları duruyor, huyları değişiyor. Belki alakası olabilir halsiz olduklarından. Maşallah bu arada bizim daha hiç yok dişimiz.

oyyyy yer teyzesi
bundan snra bunları tutmak zor olacak
neyse kalan kilolarımızı veririz
Bir taraftan yürüsün istiyorum. Sıcakta bacaklari açık yerlerde sürünüyor. Diğer taraftan o yürüyünce hiç oturamiyacagim diye düşünüyorum. 2-3 kilo kadar kaldı bende de ama gitmiyor artık. Vücudumda alıştı koşturmaya, uykusuzluğa

Ay herkes neler olduğunu yazmış ben de yazayım
Bizde 4 üstte 3 altta 7 diş çıktı.8 aylıktan beri emekliyoruz.Bir aydır falan da sıralıyor.Kendi kendine 3 4 adım da atıyor ama sonra düşüyor.Pek cesareti yok sanırım.Kendi kendine bir şeyler mırıldanıyor ama henüz çok anlamlı kelime yok.İştah bi var bi yok.Uykular hala bozuk.Aşırı hareketli nasıl yorulup uyumuyor hayretle izliyorum

Yorgunluktan uyuyamiyordur. Benimki de dışarı falan çıkıp çok yoruldugunda uyuyamiyor. Dönüyor,ayaklarını falan vurup duruyor yatağa, sabaha kadar mız mızlaniyor

8 dişi var emeklemiyor bile kolundan tutunca adım da atmıyor

maşallah disleri cikanlar da emekleyip yürüyor cikmayanlardan da emekleyemeyen var karakter meselesi o zaman benim kızım tembel olacak galiba
Bugün zorla koltuga tutturup ayağa kaldirdim 2dk dayanamiyor oturuveriyor bir de kızıyor bana el kol hareketleri falan resmen tafralara başladı

Canım inan 1 haftadır ağzına birşey sokmuyor emmiyor bile neredeyse. 2 gündür bende hiçbirley pişirmiyorum. Dişten kaynaklı bir dönem diye düşünüyorum yapıp döküp sinir harbi geçireceğime yapamyım dedim. Ama 2. Çocuk olmasına rağmen geve yatarken vicdan azabı çekiyorum haksızlık mı ettim acaba yapsam yer miydi acaba ben mi beceremedim acaba diye

Benim kızımın da 4 üstte 2 altta 6 dişi var. Emekleme sıralama yok day dursun diye koyuyorum hemen kendini arkaya atıyor. Çene bol ama anne baba dede mama meme ver gel al bunlar net şekilde söylüyor. Abisini çok kıskanıyor. Devir hakkaten değişmiş büyük küçüğü kıskanacağına küçük büyüğü kıskanıyor. Çok cadı bu kız çook oğlum gayet sakin usluydu.

Hiç dişimiz yok 4. Aydan beri salya akması var. 6.aya girmesine bir hafta kala emekledi 9.ayında yürüdü şuan duvara tırmanıyor kaç defa düştü saymadım aklım çıkıyor bence en güzel zamanında yürümesi hiç acelesi yok böyle çok Zor emin olun her an tetikte olmak zor

Kesinlikle sinir harbi her öğün ayrı bir olay bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…