2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
maşallah desteksizmi adım atıyor cnm

8 dişi var emeklemiyor bile kolundan tutunca adım da atmıyor
maşallah dişler baya baya artmış temmuz bebelerinde
cnm bol bol egzersiz yaptır
o oturunca geri kaldır

yaa maşallahhhhhhh dile vurmuş

Kızlar hala regl olmayan var mı ? Ben olmadım da
ben aralıktan beri oluyorum
Kızlar gece çok sıcak olmaya başladı ne giydiriyorsunuz bebislere
çıtçıtlı badi.. üstüne müslin örtü :)

Bir yere tutunarak baya gidiyor.Desteksiz de 3 4 adım ama çok hızlı olduğundan lap diye üstüme atıyor kendini

Kocaman bir masallah diyorum

Kızlar gece çok sıcak olmaya başladı ne giydiriyorsunuz bebislere
Cocuk odasi gece 28-29 derece oluyor sabah karsi 27.5 derece falan ben sadece kisa kollu citcitli body ile yatiriyorum üstünü ortsem de aciyor ustune dolanip uyandiriyor zaten. Bir de kizim pek sicaga gelemiyor her yeri isilik oldu gunduz de askili bluz ile duruyor altinda sadece bezle

Ay özlemişim ben buraya girmeyi herkez negüzel anlatmış bebişleri bizde 31 mayısta 1 yaşımıza girdik 11 aylık olduğunda yürümeye başladı şimdi koşuyo top oynamayı çok seviyo hattaha bence sırf top oynayabilmek için yürüdü maymun kızım baya evde ayakla paslaşıyoruz baybay yapıyo alkış yapıyo her gidenin arkasından ağlıyo atta gidicekmiş uyur gezer galiba kapılara yetişebiliyo gece uykusunda bizim odamıza geldi aklım çıktı doktora gitmem gerekiyo sanırım ciddi bir problem olucak gibi geliyo altta 4 üstte 2 dişimiz var yanlar çok kaşınıyo bugün yarın gelir ben minikken önce anne desin diye çok uğraşmıştım nereye koyduysan ordadır şarkısını dinletiyodum çocuk o şarkıdan korkuyormuş meğer sonuç abla diyo baba diyo ilk abla dedi zaten mama diyo meme diyo susayınca dudak büzüp tükürük saçıyo heralde su demeye çalışıyo anane diyo gözümün içine baka baka anane diyo hani anne deyince yüzünüçeviriyo hergün kavga ediyoz onla anne diyorum kaşlarını çatıp ısrarla baba yada anane diye bağırıyo çok cevap vermeye başladı daha konuşmadan çok inatcı ısırma huyu vardı şükürki aştık gibi babannesi rahatsız ya hep kavga editolar onunlada sanki ikiz büyütür gibi bi haldeyim atma mamayı bak yerim diyo babannesi ve gerçekten çocuğun elinden alıp yiyo küsüyo falan o ona kızıyo minik ona bağırıyo çok kızınca gidip ısırıyodu kadını biara çok şükür atlattık gibi ama parka bayılıyo bugün ilk defa kendi kaymayı öğrendi hoşuma gitti diye fazla kaydırdım ve eve gidene kadar ağladı allahtan babası uzun bacaklı ayaklarını kaykay yaptı ona oynattı geçen hava denize gittik biz hava 32 dereceydi kumdan korktu sonra alıştı denizdende gidiyoz diye ağladı suya bauılıyo her duş sonrası kıyamet kopartıyo çıkmıcak giyinmicek bağlanmıcak bugün bişeyleri kaçırmayı öğrendi bide bi kendine bi bana yedirmeyi öğrendi ilk kez kaydıraktan kaydı ve perde arkasına saklanmayı öğrendi güzel şeyler ama muhtemelen birazdan kalkar sabah 8 e kadar öğrendiklerinin acısını tek tek çıkarır benden sağlık olarak vücudunda sanki su toplayan noktalar çıktı kolu be bacağındakiler patlayınca yara gibi olmuştu egzama dedi doktor alerjiye yeşil kod açtı ayın 13 üne randevu aldık bugün 1 yaş alısı vurulacaktı vurmadılar alerji testinden sonra dediler yumurtaya ve bazı şeylere alerjisi olan bebeklere o aşıdan vurulmuyomuş çünki 9 kilo yuz ama gelişimi güzel dedi bıngıldağı kapanmış doktorun o dinlediği şeyi kopardık ultrason cihazının ucunu kopardık döndük hastaneden ekranın olduğu masada düşecektide doktor tuttu bizim kız hayvan delisi aynı biz çok seviyo kedi köpek kuşları ilgi istesin ilgilenmeyince hayır olan herşeyi yapıyo güle güle yazarken uyandı oynamaya başladı ekrandan takip ediyorumda şimdi gidicem yanına allaha emanet olun artık sık sık girmeye çalışıcam bu güzel anneleri ve bebişleri öpüyorum kocaman

maşallah cnm... erken gelen bebişlerimiz erken gelmelerine rağmen solladılar valla anne karnında sonradan gelenleri
bizde yaşımızı beklielim usulca bunlar olsun die
biz daha yeni emekliyoruz

maşallah cnm... erken gelen bebişlerimiz erken gelmelerine rağmen solladılar valla anne karnında sonradan gelenleri
bizde yaşımızı beklielim usulca bunlar olsun die
biz daha yeni emekliyoruz
Hepsi farklı farklı işte ama keşkem biraz daha beklesemiydi diyorum evin içinde sürekli çocuk arıyorum heryer tehlike bizimki biranda emekledi biranda yürüdü seninkide öyle olur ayy kokla benim yerime bebişini annesi

İnşallah cnm benm
Allah hepimizinkilere sağlık versin zamanla heriey olur

İyi pazarlar anneler. kızım gece uyandığında meme veriyorum ama 4 gecedir agzina deger degmez her seferinde öğürdü. Bir sure emmeyi reddedip sonra sonuna kadar iciyor neyseki ama öğürme nedeni ne olabilir diş cikmasiyla ilgili midir böyle bir sey yasayan var mi?

Zaten hiçbir sey yediremiyorum bu aralar zayıflamış hatta cok uzuldum. Memeyi de azaltti gece de boyle yapinca moralim cok bozuldu ya emmeyi birakirsa diye cok korkuyorum.siz gunde kac defa emziriyorsunuz?

Azi dişleri iyice cikti ama etrafi kanlı duruyor gecen gun dis etlerini kaşırken kanatmis agzi kan icindeydi

Ah kıyamam benimki de bazen öğürüyor canım acaba saç falan mı gitti ondan mı yapıyor anlamadım gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…