zaten gece beslemesi bu aylarda kesiliyor cnm normal buİyi pazarlar anneler. kızım gece uyandığında meme veriyorum ama 4 gecedir agzina deger degmez her seferinde öğürdü. Bir sure emmeyi reddedip sonra sonuna kadar iciyor neyseki ama öğürme nedeni ne olabilir diş cikmasiyla ilgili midir böyle bir sey yasayan var mi?
Zaten hiçbir sey yediremiyorum bu aralar zayıflamış hatta cok uzuldum. Memeyi de azaltti gece de boyle yapinca moralim cok bozuldu ya emmeyi birakirsa diye cok korkuyorum.siz gunde kac defa emziriyorsunuz?
Azi dişleri iyice cikti ama etrafi kanlı duruyor gecen gun dis etlerini kaşırken kanatmis agzi kan icindeydi
Ben gece beslenmesini 8.ayda kestim doktor onayıyla gerek yok artık dediİyi pazarlar anneler. kızım gece uyandığında meme veriyorum ama 4 gecedir agzina deger degmez her seferinde öğürdü. Bir sure emmeyi reddedip sonra sonuna kadar iciyor neyseki ama öğürme nedeni ne olabilir diş cikmasiyla ilgili midir böyle bir sey yasayan var mi?
Zaten hiçbir sey yediremiyorum bu aralar zayıflamış hatta cok uzuldum. Memeyi de azaltti gece de boyle yapinca moralim cok bozuldu ya emmeyi birakirsa diye cok korkuyorum.siz gunde kac defa emziriyorsunuz?
Azi dişleri iyice cikti ama etrafi kanlı duruyor gecen gun dis etlerini kaşırken kanatmis agzi kan icindeydi
normal süt vermeye başladınmı ya cnmKızlar bebişlere en son akşam yemeğini kaç gibi yedirip gece uykusuna kaçta yatırıp sabah kaçta ilk beslenmesini yaptırıyorsunuz ben 19:00 gibi akşam yemeği yedirip sonra 21:00 da 120-150-180 ml arası süt içiriyodum sabahta 08:00 180 ml süt içiriyodum ama gece sütünü bıraktı galiba yine sabahlarıda 120 ml zor içiriyorum akşam yemeğinin saatini dahamı ileri almalıyım acaba çok erken yemiş olucak çünki
Yok canım muhallebilerine kullanıyorum sadece normal sütü devam sütü veriyorum klasik oda 3 numaraya geçtik onu beğenmedi sanırımnormal süt vermeye başladınmı ya cnm
anne sütümü
ben 9gibi yediriyorum sonra 5-6 allah ne verdiyse istiyor
Ah kıyamambenimki de bazen öğürüyor canım acaba saç falan mı gitti ondan mı yapıyor anlamadım gitti ya
Ben de sutum azalmasin diye istedikce emzireyim dedim en son doktora sordugumda istediği her zaman ver demişti ama gece emmek icin mi uyaniyor yoksa sadece beni mi ariyor bilmiyorumzaten gece beslemesi bu aylarda kesiliyor cnm normal bu
ben kızımın gece beslemesini 9. ayda kesmiştim ama emzirmiyordum ben emmedi kızım
fakat emzirenler içinde artık bu zamanda gece beslemesi kesiliyor
Ağzına deyince öğüruyor sonra icmeye devam ediyor cok ilginç. En son 7.ayda kontrole gitmistik sonra gerek duymadim doktora da soramadim o nedenle. Peki gece emzirmeyince uyanirsa tekrar uyutuyor musun yoksa su falan veriyor musun? Bir de sutunde azalma oldu mu gece beslenmeyi kesince?Ben gece beslenmesini 8.ayda kestim doktor onayıyla gerek yok artık dedi
Zaten 8-9 aylik dönemde gece ekstra kalori aldıkları için gündüz beslenmeleri olumsuz etkileniyormus
Ben olsam geceleri hiç ısrar etmezdim etsin diye öğurüyorsa
Ama tüm gün böyleyse bi doktora danışın bence
Yoo hiçbir şey vermiyorum hiç karışmıyorum hattaGece yine öğürdü bu sefer sabah kalkinca emerken de öğürdü neyseki icmeye devam ediyor anlayamadim
Ben de sutum azalmasin diye istedikce emzireyim dedim en son doktora sordugumda istediği her zaman ver demişti ama gece emmek icin mi uyaniyor yoksa sadece beni mi ariyor bilmiyorum
Ağzına deyince öğüruyor sonra icmeye devam ediyor cok ilginç. En son 7.ayda kontrole gitmistik sonra gerek duymadim doktora da soramadim o nedenle. Peki gece emzirmeyince uyanirsa tekrar uyutuyor musun yoksa su falan veriyor musun? Bir de sutunde azalma oldu mu gece beslenmeyi kesince?
Anladim canim. Benim kizim da gece uyanmadan uyuyabiliyor normalde bu aralar diş cikardigindan gece 1 kere uyanmaya basladi iste onda da emziriyordum ama dediginiz gibi doktora bir danisayim gerekirse birakayim ben de en cok sütüm azalir diye tedirginim aslinda ondan biraz fazla emziriyor olabilirimYoo hiçbir şey vermiyorum hiç karışmıyorum hatta
Uzun zamandır geceleri uyanmiyorlar gerçi çok şükür
Olur da uyanırlarsa önce gidip bi kontrol ediyorum her şey yolundaysa bırakıyorum kendileri geri uyuyorlar
Sütümde de hiçbir şey değişmedi zaten yoktu
Benimkiler 6.ayda anne sütü almayı bıraktılar canım
Memeler duzene girmiştir artık bir yıl olacakAnladim canim. Benim kizim da gece uyanmadan uyuyabiliyor normalde bu aralar diş cikardigindan gece 1 kere uyanmaya basladi iste onda da emziriyordum ama dediginiz gibi doktora bir danisayim gerekirse birakayim ben de en cok sütüm azalir diye tedirginim aslinda ondan biraz fazla emziriyor olabilirim
Bir kaç kez boğazına birşey kaçtı rabbim korudu zor kurtuldu. Ondandır çok korkuyorum pek eline vermiyorum birşey ben parça parça veriyorum geneldeOlabilir canım benimki de öyle kilo alımı çok iyi dedi doktor 10.5 kg benimki de sadece yoğurt tarhana yer çok sever sütüm çok maşallah ya hala tazyikli ama korkmuyorum elhamdülillah çok şükür bugüne kadar geldi emmese de olur artik yaşına girecek ana emdiği yere kadar emsin
Anladım canım benimki de tuzsuz tatsız asla yemez
.köfteyi nas yiyor elinde ısırarak mi yoksa sen ezip mi veriyorsun
Evettt çok az kaldı parti yapacak mısın canım
Anladım canım somon hiç denemedim çok da vitaminli bişey hemen alayım çok teşekkür ederim
Bu gece emmeyi bırakma nasıl oluyor ya. Benimki gece kac sefer kalkıyor ve feryat figan emmeden uyumuyor. Hayranım gece uyanmayan bebeklereMemeler duzene girmiştir artık bir yıl olacak
Bence azalmaz emmeyi tamamen bırakmadığı sürece
Yakın arkadaşım emzirirken gece beslenmesini 8.ayda kesmişti 2 yaşına gelene kadar emdi çocuğu
Son zamanlarda sadece sabahları emiyordu hatta
Benimkinin 8 disi var. Emeklemeden yürüme peşinde 5 6 adım atıyor bir kaç dk ayakta durabiliyor ama emeklemdi hicGenelde dişi cikmayan ya da az çıkanlar emekleyip sıralıyor masallah. Bizde 9 tane diş var hala emekleme yok, siralama yok. Kollarinin altindan turup yuruttugumuzde bir sure sonra yere oturuyor ancak döne döne ilerliyor o da arada bir. Yürümenin dişle bir ilgisi var mi ki çok alakasiz gibi ama
Bende yeni oldum karnım davul gibi olmuştu artıkKızlar hala regl olmayan var mı ? Ben olmadım da
Ben uyku eğitimiyle bıraktım zaten normalde uyaniyorlardiBu gece emmeyi bırakma nasıl oluyor ya. Benimki gece kac sefer kalkıyor ve feryat figan emmeden uyumuyor. Hayranım gece uyanmayan bebeklere
Ek gıdaya geçtik geçeli pişik bitmedi bizde de tek fayda eden krem dermo trosyd oldu diş için çabuk çıkaracak birşey yok bildiğim kadarıyla ama rahat çıkarabilmesi için jeller var yada bazı doktorlar bir toz veriyorlar sanırım biraz olsun rahatlatıyorİyi geceler güzel anneler. Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Nasılsınız
Benim bebeğim 10. Ayında, 4 dişi var. Bu günlerde diş çıkartıyor. 4 gündür ishal ve pişik oluştu malesef. Kızımda ne pişik bildim ne de diş ağrısı. Oğlumda bu ağrılar yüzünden günlerce uyuyamadik. Ankara'ya tatile gelmiştik. Burnumuzdan geldi
Nefret ediyorum bu şehirden. Ne zaman gelsek hastalıkla uğraşıyoruz
Pişik için tavsiyeleriniz nelerdir kızlar.
Kendi yaptıklarımı söyleyim. Kantaron yağı, z.yagi, hametan ve vazelin kullanıyorum şuanda. Hepsini aralıklı sürüp bekliyorum. Islak mendil kullanmayı tam birakamadim ama iyice yıkayıp kullanıyorum. Veya e bebekin pamuğu ile siliyorum. Arada 10 dk veya yarim saat havalandiriyorum poposunu. Baska ne yapabilirim acaba? Travazol krem almayı düşünüyorum. Sizce etkisi olur mu? Çok çaresiz kaldim. Kim ne derse yapma modundayim şuan
Aa bu arada diş ne yaparsak çabucak çıkar. Dr a gittim tetrazinc diye bi damla verdi. İçinde baya vitaminler var. A, D, B2, B4, B 12, çinko falan.. etkisi olur mu acaba
Anladm canm. Ama bizimki ek gıdaya geçeli baya bi zaman oldu. Bir kere olsun pişik yapmamıştı. İshal olunca çocuk ben sürekli islak mendille silip poposunun ph dengesini bozdugumu düşünüyorum. Rüyamda bile çözüm ariyordumEk gıdaya geçtik geçeli pişik bitmedi bizde de tek fayda eden krem dermo trosyd oldu diş için çabuk çıkaracak birşey yok bildiğim kadarıyla ama rahat çıkarabilmesi için jeller var yada bazı doktorlar bir toz veriyorlar sanırım biraz olsun rahatlatıyor
Benimkilerden biri geçen hafta pişik oldu ne yaptıysam geçmedi yara olmuştu artıkİyi geceler güzel anneler. Uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Nasılsınız
Benim bebeğim 10. Ayında, 4 dişi var. Bu günlerde diş çıkartıyor. 4 gündür ishal ve pişik oluştu malesef. Kızımda ne pişik bildim ne de diş ağrısı. Oğlumda bu ağrılar yüzünden günlerce uyuyamadik. Ankara'ya tatile gelmiştik. Burnumuzdan geldi
Nefret ediyorum bu şehirden. Ne zaman gelsek hastalıkla uğraşıyoruz
Pişik için tavsiyeleriniz nelerdir kızlar.
Kendi yaptıklarımı söyleyim. Kantaron yağı, z.yagi, hametan ve vazelin kullanıyorum şuanda. Hepsini aralıklı sürüp bekliyorum. Islak mendil kullanmayı tam birakamadim ama iyice yıkayıp kullanıyorum. Veya e bebekin pamuğu ile siliyorum. Arada 10 dk veya yarim saat havalandiriyorum poposunu. Baska ne yapabilirim acaba? Travazol krem almayı düşünüyorum. Sizce etkisi olur mu? Çok çaresiz kaldim. Kim ne derse yapma modundayim şuan
Aa bu arada diş ne yaparsak çabucak çıkar. Dr a gittim tetrazinc diye bi damla verdi. İçinde baya vitaminler var. A, D, B2, B4, B 12, çinko falan.. etkisi olur mu acaba