2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Uyku konusu açılmışken bayramda kayinvalidemlerde kaldik. Kendisini cok severim ama kalmaz olaydik kızım yerini o kadar yadirgadi ki gece yarim saatte bir uyandi. gündüz uyumayi reddetti. Yemek hic yemedi meme bile emmek istemedi. Uykusuzluktan perişan olduk ikimiz de. Eve geldigimiz gece deliksiz uyudu ertesi gun oglen de 4saat uyudu hasret kalmis yatağına resmen. Yaz için planlarimiz vardi ki eşimle gezmeyi cok severiz simdi kara kara düşünüyorum nasil evden ayrilacagiz🙄🤔

Karikatürler gerçekmiş demekki 🤣
odasını ayıracaktım bu ay
kara kara düşünüyorum artık imkansız gibi :KK12::KK12::KK12:

Uyku konusu açılmışken bayramda kayinvalidemlerde kaldik. Kendisini cok severim ama kalmaz olaydik kızım yerini o kadar yadirgadi ki gece yarim saatte bir uyandi. gündüz uyumayi reddetti. Yemek hic yemedi meme bile emmek istemedi. Uykusuzluktan perişan olduk ikimiz de. Eve geldigimiz gece deliksiz uyudu ertesi gun oglen de 4saat uyudu hasret kalmis yatağına resmen. Yaz için planlarimiz vardi ki eşimle gezmeyi cok severiz simdi kara kara düşünüyorum nasil evden ayrilacagiz🙄🤔
oy kıyamam ya.. benm kızımda dışarıda uyumazdı öyle kalmalı misafirlik değil gündüz bi yere gittiğimizde huysuzlaşırdı ama sabrettim :KK70: alıştırdım
yoksa eve hapsolacaktık

Evet ama bebiş farkında değil iki yaş kıyafet giyiyor bebek tulumları olmuyor artık cici bicili direkt adam oldu😂
Bizimki de öyle valla yaz icin 18 aylik kiyafet almıştım ferah ferah giyer diye çoğunu simdi bile giyemiyor. Gelecek kis giyer diye aldığım 2 yaş bodyleri giydirdim hava soğuyunca onlar bile zor kapandi 🤭

Bugun menenjit aşısı oldu cok huysuz kuzum😔
6 tane dişimiz var. Emekleyemiyor yan yan dönerek ilerliyor😂
Hadi gel diyor.
Ayağa kalkamiyor henüz.
Geceleri uyanmadan uyuyabiliyor 🥳
Aklıma gelen gelişmeler bunlar
Önce bin kere maşallah diyip sonra sorayım. Geceleri uyanmafan uyuma kısmını nasıl başardınız?

Bizimki de öyle valla yaz icin 18 aylik kiyafet almıştım ferah ferah giyer diye çoğunu simdi bile giyemiyor. Gelecek kis giyer diye aldığım 2 yaş bodyleri giydirdim hava soğuyunca onlar bile zor kapandi 🤭
Benimkine de geçen yazdan kalan 3-6 ları giydirdim oldu😂

Önce bin kere maşallah diyip sonra sorayım. Geceleri uyanmafan uyuma kısmını nasıl başardınız?
Bu soruya ben de cevap istiyorum😬
Aslında bilerek hiç özel bir şey yapmadim.Daha önceden yazmistim saat basi uyanıyor ve uyumamak icin direniyor yatagimiza aliyoruz diye belki okumuşsunuzdur. Bir sure sonra gece 2 defa kalkmaya başladı sonra 1e indi ve bir gece hic uyanmadan uyudu o zamandan beri nadiren uyandigi oluyor. nasil oldu inanin hicbir fikrim yok. Bir de diş çıkarma surecinde basladi bu kesintisiz uykulari.
Bir arkadaşım bebegi 18 aylikken bir gece hic uyanmadan uyudugunu ve öyle devam ettigini soylemisti galiba her çocuğun kesintisiz uykuya geçiş dönemi farkli oluyor🤔

Ikizlerden biri tükürmeyi keşfetti allahım ağzına ne koysam püü dışarıda
Bi de tükürürken püü diyor delircem gülmemeye çalışıyorum bi taraftan sinirlerim bozuluyor
Kendi yediği zaman tükürmüyor ama ilginçtir bu sefer de bana doymadılar gibi geliyor
Atalarda habire ağızlarına bir şey tıkıyorum acaba tamamen blw mi yapsam
Kafayı yicem artık bu sabah yine tukurdu diğeri duvara bakıyor
Bi baktım duvarda kocaman yumurta sarısı 🤦‍♀️

Bi de tükürürken püü diyor delircem gülmemeye çalışıyorum bi taraftan sinirlerim bozuluyor
Kendi yediği zaman tükürmüyor ama ilginçtir bu sefer de bana doymadılar gibi geliyor
Bizde de durum ayni sürekli püskürtüyor geçici bir dönem herhalde🙄

Benimkiler hepten zarar o zaman 🤣
Çoğu kıyafeti hiç giydirememeden verdim bile
Bu ara hediye de çok geldi hepsi 12-18 ay
Her gün gidip değişim yapıyoruz 🤣
Benim ilki kış bebegiydi. Kıyafetlerin mevsimleri denk gelmeyecek diye üzülüyordum. Kızım halime acıdı sanırım yavaş yavaş büyüyor 🤣🤣

Benim kızım da aynı tükuruyor , püskürtüyor, azcık büyük taneli gelsin öğürüp kusuyor . Bazen yapıyor Allahtan sürekli yapsa heryer yemek oluyor yahu.
.bir de bizimkiler ek gıdaya geçtiğinden beri sürekli kaka yapıyorlar sizinkiler de öyle mi ?

X