2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
huuuuuuuuuuuuuuu
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bebeklerrrrrr ne alemde annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :halay::halay::halay::halay::halay:
Bugun menenjit aşısı oldu cok huysuz kuzum😔
6 tane dişimiz var. Emekleyemiyor yan yan dönerek ilerliyor😂
Hadi gel diyor.
Ayağa kalkamiyor henüz.
Geceleri uyanmadan uyuyabiliyor 🥳
Aklıma gelen gelişmeler bunlar

Kızım on alt dışı patladı kulaklarını çekiştirip duruyo muhtemelen ağrı yapiyo ne yapabilirim ağrısı geçsin diye iltihap olduğunu dusunmuyorum

huuuuuuuuuuuuuuu

bebeklerrrrrr ne alemde annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :halay::halay::halay::halay::halay:
Ek gıda iştahsızlığa var önceden süt içmezdi şimdi eskiye nazaran süt içiyor ama ek gıda zamanı ağzını kilitliyor ne yapacağımı şaşırdım her level bir öncekinden zor ve yıpratıcı bebekler büyürken en çok özlenecek denen zamanlar zorluyor maalesef :KK43:

Bugun menenjit aşısı oldu cok huysuz kuzum😔
6 tane dişimiz var. Emekleyemiyor yan yan dönerek ilerliyor😂
Hadi gel diyor.
Ayağa kalkamiyor henüz.
Geceleri uyanmadan uyuyabiliyor 🥳
Aklıma gelen gelişmeler bunlar
şifa olsun...
bizde cuma olmuştuk menenjiti ben 4 doz olacaz sanıodum 1 kaldı diye seviniodum 5 dozmuş ya :KK43: 2 kaldı :KK43:
maşallah kuzuya
bizim 2 dişimiz var.. bizde emekleyemiyoruz :KK70: kalkamıoruz :KK70: ben ona ağır popolu diorum artık :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
neyseki ek gıdada beni çok yormuor
Ek gıda iştahsızlığa var önceden süt içmezdi şimdi eskiye nazaran süt içiyor ama ek gıda zamanı ağzını kilitliyor ne yapacağımı şaşırdım her level bir öncekinden zor ve yıpratıcı bebekler büyürken en çok özlenecek denen zamanlar zorluyor maalesef :KK43:
cnm yoğurt seviyormu ?
benm kuzenimin oğluda ağzını kilitliyordu verdiği herşeyin yanına biraz yoğurt koyuyordu ama çok vermemek lazmmış
yoğurt bazı bebeklerde kabız yapıyormuş

huuuuuuuuuuuuuuu

Merhaba canım. Bizim bebek hiç bebek gibi değil. 😂 Bir dakika oturma yok. Emekleme ve tırmanmanin ardından şimdi de sıralamaya başladı. Heryeri karıştırıyor. Girmediği yer kalmıyor. Engelledigin zamanda bağıra çağıra kavga ediyor😄 O uyanıkken sürekli ayaktayım.
Ek gıda ile aramız daha iyi. 2 diş var şimdilik bu kadar bizden.

Merhaba canım. Bizim bebek hiç bebek gibi değil. 😂 Bir dakika oturma yok. Emekleme ve tırmanmanin ardından şimdi de sıralamaya başladı. Heryeri karıştırıyor. Girmediği yer kalmıyor. Engelledigin zamanda bağıra çağıra kavga ediyor😄 O uyanıkken sürekli ayaktayım.
Ek gıda ile aramız daha iyi. 2 diş var şimdilik bu kadar bizden.
Yaaa maşallah
Patır patır.
Şimdi siz böyla anlatınca iyi ki emeklemiyor diyesin geldi :KK70:

huuuuuuuuuuuuuuu

Merhaba canım biz de çok huysuzuz bu ara atak haftası. Hala hiç dişimiz yok. Herşeyi dişe bağlaya bağlaya bir türlü çıkaramadık. Artık adım atıyor sürekli yürümek istiyor düşüyor bu da beni çok yoruyor. Kafası şiş sürekli vuruyor bir yerlere😭 Yemekle hiç aramız yok kilo alımı neredeyse durdu. Herşeyi öğürüyor zaten çorba püreli şeyler yiyor sadece. Kurtlu gibi sürekli hareket halinde zaten kilo alması imkansız bu şekilde. Biz de menenjit aşısı olduk 9.ayda ilk doz nimenrix bexero. Şimdi kaç ay sonra kaç doz olcaz hiç anlamadım sen nasıl yaptırdın?

Bu günlerin kıymetini bil😂 en basiti bez değişiminde 3-4 kez kaçmaya çalışıyor.
Kuzum o emeklemeden de var :KK70:
Cnm çıkıyor :KK70:

Merhaba canım biz de çok huysuzuz bu ara atak haftası. Hala hiç dişimiz yok. Herşeyi dişe bağlaya bağlaya bir türlü çıkaramadık. Artık adım atıyor sürekli yürümek istiyor düşüyor bu da beni çok yoruyor. Kafası şiş sürekli vuruyor bir yerlere😭 Yemekle hiç aramız yok kilo alımı neredeyse durdu. Herşeyi öğürüyor zaten çorba püreli şeyler yiyor sadece. Kurtlu gibi sürekli hareket halinde zaten kilo alması imkansız bu şekilde. Biz de menenjit aşısı olduk 9.ayda ilk doz nimenrix bexero. Şimdi kaç ay sonra kaç doz olcaz hiç anlamadım sen nasıl yaptırdın?
Cnm benm geç çıkan dişler için hep sağlıklı olur derler.. Umarım öyledirde beklemenin mümafatını yaşarsın minnoşunla ♥️
Artk normaldede alacağı kilolar azalmışken hareket halinde olduklarnda dahada azalıyor evet ama olsun yaaa
Hareketli olmasalar problem olurdu bence 🙈
Yorulsamda uyuduğundada özlüyorum :KK70:
Cnm biz bebekken başladkk menenjite..
Bexsero bu zamana kdar 2 doz olduk
Menetrada 1 doz
Şimdi 1 doz bexsero 1 dozda menetramız kaldı
Toplam 5 doz

Hayırlı bayramlar güzel anneler 🥰
Minik bayram sekerlerimizle nice mutlu bayramlarimiz olsun inşallah 🤲:anne::emir_bebek:💐🍬🍭
İyi bayramlar cnm ♥️

Ramazan bayramınız mübarek olsun canlar 🤗😍 fırsat bulunca ben de gelişmeleri yazmak istedim. Ogluşum 11 kg 4 dişi var. Emekliyor bu ay başladı ama maşallah örümcek gibi çok hızlı. Tutunup ayağa kalkıyor. Ama çok huysuz gece hep uyanıyor sürekli uyumuyor. Anne sütüne çok düşkün ek gıda ile pek arası yok. Ben bu ay kadar hiç zorlanmadim diyebilirim atak haftası midir nedir çok yordu beni. Bir de kızıyor artık bağırıyor sinirleniyor herkese😁

günaydın kızlar :KK37::KK37:

ben tam odasını ayıracam artık düşünürken tüm planlar alt üst oldu :KK70:
kızım daire çizerek dönerek uyuyor yüz üstü uyuyor.. çift kişilik yatakta tek kalmak istiyor
beşiğinde 1000000 defauyanıyor
bu böylemi kalacak :işsiz::işsiz::işsiz::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

X