2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamile 😁 Sürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim🤗
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
Biz 8 buçuk olduk benimki çok aceleci emekliyor biyerlerden tutunup ayağa kalkıyor sonra tutunmayı unutup düşüyor tabi ki bay bay yapıyor gel gel yapıyor el çırpıyor ve en çok dede diyor kolayına geliyor galiba birkaç kelime daha çıkarıyor ama bilinçsiz ve bazen unutuyor ben ek gıdaya bodoslama girdim sabah kahvaltısı öğlen yemek suyu yada çorbaya ekmek atıyorum doyumluk artık gece yatmadan yoğurt ve muz rendeleyip yediriyorum gece kalkarsa da mama veriyorum çok şükür ek gıdada sorun yaşamadık
Benimki eliyle tutunurken bile dengeyi sağlayamıyor. Toto sallanıp duruyor ama inatla tırmanıyor 🤣
Aralarda mama içiyor mu sadece gece mİ içiyor
Daha yeni yeni popoyu kaldırmaya başladı, emekleme başlangıcı var, bir de kol altından tutunca adım atıyor, nerde tehlikeli bir şey var yönünü oraya çeviriyor ve saldırıyor :KK70: henüz bir kelime duymadım ağzından . Varsa yoksa vevevevevee vavavava ııııııı :confused:
Kol altından tutunca koşuyor bizimki 😂 hele yerde top yada balon görsün uçuyor resmen🤣

Bu arada 8. Ay uyku gerilemesi mi yoksa diş mi geliyor, anlamadığım bir sebepten ötürü uykuya geçişte zorlanıyor. Uyuyunca sıkıntı yok. Normalde de huzursuzluk falan yok ama sadece uykuya dalarken olan bir derdi var. 🤔 Sabahlari uyutamamis bakıcısı da bir kaç gün. Gündüz tek uyku yaptı o günler. 3 uykudan 2ye düşüyor artık ama tek uyku için de erken daha inşallah düzelir neyse derdi.

Benimki eliyle tutunurken bile dengeyi sağlayamıyor. Toto sallanıp duruyor ama inatla tırmanıyor 🤣

Kol altından tutunca koşuyor bizimki 😂 hele yerde top yada balon görsün uçuyor resmen🤣
Gece içiyor sadece gündüz biberon almıyor ağzına 2 aydan sonra hiç anne sütü emmedi de zaten o yüzden 4 buçuk aylıkken yavaş yavaş başladım ek gıdaya şimdi doyumluk veriyorum artık

Bu arada 8. Ay uyku gerilemesi mi yoksa diş mi geliyor, anlamadığım bir sebepten ötürü uykuya geçişte zorlanıyor. Uyuyunca sıkıntı yok. Normalde de huzursuzluk falan yok ama sadece uykuya dalarken olan bir derdi var. 🤔 Sabahlari uyutamamis bakıcısı da bir kaç gün. Gündüz tek uyku yaptı o günler. 3 uykudan 2ye düşüyor artık ama tek uyku için de erken daha inşallah düzelir neyse derdi.
8. Ay atak dönemiymiş canım ve bu dönemde uyku düzensizliği normalmiş happy kids ten takip ediyorum orda normal bu dönemlerde uykuda zorlanması diyodu benimki de zor dalıyor yarım saatlik uyku için 1 saat sallayıp ninni söylüyorum kollarım falan ağrıyor beşik sallamaktan benimki de 3 uykudan 2 ye düştü geceleri de bozuldu uyku düzeni dişler de çok etkiliyor tabi

Ben çok şikaywtçi değilim.
Seviyorum zıpır bebe :KK70:
Akıllı olsalar bu cock nie sus pus diecez:KK70:
Ben sakin bebe istiyodum aslında ama benimki daha içerdeyken kuduruktu 16 haftalıkken doktor daha yeni hissetmeye başlarsın derken benimki içerde balık gibi yüzüyordu büyüdükçe de sürekli böbreğimi leğen kemiğimi tekmeliyodu şimdi de saçımı yoluyor tutup tutup yüzümü yalıyor hiç oturmuyor emekleyerek odadan çıkı yap mutfağa kadar geliyor oyucaklarıyla değil de kablo poşet damacana çamaşır makinesi gibi şeylerle oynamaya çalışıyor

Ben sakin bebe istiyodum aslında ama benimki daha içerdeyken kuduruktu 16 haftalıkken doktor daha yeni hissetmeye başlarsın derken benimki içerde balık gibi yüzüyordu büyüdükçe de sürekli böbreğimi leğen kemiğimi tekmeliyodu şimdi de saçımı yoluyor tutup tutup yüzümü yalıyor hiç oturmuyor emekleyerek odadan çıkı yap mutfağa kadar geliyor oyucaklarıyla değil de kablo poşet damacana çamaşır makinesi gibi şeylerle oynamaya çalışıyor
Benim kizimda tipki bu anlattigin sadece emeklemiyor surunuyor 😄

Anne babayla maç yapsın 🤣 çok tatlı oldular maşallah 🧿 Allahım esirgesin 🙏🏻

nasılsınız tatlı anneler

bebişler nasıl :anne::anne::anne:
Neye alerjisi olduğunu bulmaya devam ediyorum canım.şimdiye kadar verdiğim şeylerde bişey yaşamadık şükür.bakalım böyle böyle bulucam inşallah.onun dışında benim kızce anne baba mama ve meme diyor.henüz emeklemiyoruz ama popomuzu kaldırıp ileri doğru kendimizi itiyoruz.yürüteçle her yere gidiyoruz.oyuncaklarından çok gereksiz olan ne varsa eline geçirip onunla oynuyor 😄
Merhabalar kızlar. Biz artık 8 aylık olduk. Ek gıda da öğün yapmaya başladım. Tadım şeklinde ilerliyordum. Tuvaletini mukuslu yapıyordu arada, az az ilerledim o yüzden. Şuan daha iyi. Kahvaltı+ara öğün+akşam şeklinde yapıyorum. Doyumluk yemiyor ama, yarım saat geçmeden emmek istiyor mesela. Yavaş yavaş alışacak artık.
Hâlâ desteksiz oturamiyor ama emekliyor, dünden beri de bir yerlere tırmanmaya başladı. Dengeyi de kuramıyor ama yine de durmuyor hiç😄 aaaa diye bağırmaktan başka seste çıkarmıyor. Bir ara baba diye bağırıyordu onu da unuttu Allah'tan 🤣 en iyi yaptığı şey ise el çırpmak. Uyusun diye ninni söylüyorum on da bile alkış yapıp oynuyor zilli😂
Bizde son durum böyle. Epeydir iş, ev , hastalık derken yazamadim.
Bende de istenmeyen 5 kilo kaldı. Dikkat etmeye başladım artık. Yaza fit bir anne olarak giriş yapmak istiyorum 😄
Bu temmuz bebelerinin sesi fena ya.ben ilk kızımda bu kadar çok ses duymadım.bu bi çığlık attımı yeri göğü inletiyor.diyorum bu kadarcık bebeden bu ses nasıl çıkıyo diye 😂😂 şükür bende kilo falan kalmadı hamileliğimde çok bişey almamıştım doğum sonrası olanda gitti😊
Kızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamile 😁 Sürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim🤗
Ayy hadi hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 iyi cesaret etmişsin ben 3 yıl sonra anca karar verebildim şimdi ikisinin arasında 4 yaş var

Haftaya cuma falan giderim Canım, ekim sonuna sezaryen günü verir sanırım:) 16 ay olacak aralarjnda :)
Arası az olunca arkadaş gibi büyürler ne güzel canım. Rezilliği dibine kadar yaşarsın ama biraz büyüdüler mi rahatlarsın 😁 ben de istiyorum da işte 3 ay var istediğim tarihe

Kız istiosan erkeni olmaz
İyi olmuşşş

Ben 2023ün kasımında transfer olurum
Temmuzda doğurmak için :KK70:

Neye alerjisi olduğunu bulmaya devam ediyorum canım.şimdiye kadar verdiğim şeylerde bişey yaşamadık şükür.bakalım böyle böyle bulucam inşallah.onun dışında benim kızce anne baba mama ve meme diyor.henüz emeklemiyoruz ama popomuzu kaldırıp ileri doğru kendimizi itiyoruz.yürüteçle her yere gidiyoruz.oyuncaklarından çok gereksiz olan ne varsa eline geçirip onunla oynuyor 😄

Bu temmuz bebelerinin sesi fena ya.ben ilk kızımda bu kadar çok ses duymadım.bu bi çığlık attımı yeri göğü inletiyor.diyorum bu kadarcık bebeden bu ses nasıl çıkıyo diye 😂😂 şükür bende kilo falan kalmadı hamileliğimde çok bişey almamıştım doğum sonrası olanda gitti😊

Ayy hadi hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 iyi cesaret etmişsin ben 3 yıl sonra anca karar verebildim şimdi ikisinin arasında 4 yaş var
Teşekkür ederim kızlar :)

Arası az olunca arkadaş gibi büyürler ne güzel canım. Rezilliği dibine kadar yaşarsın ama biraz büyüdüler mi rahatlarsın 😁 ben de istiyorum da işte 3 ay var istediğim tarihe
Valla canım kariyer hedefime gore muhtemelen 2 sene daha evdeyim o yüzden şu an zamanıydı, Annem de kayinvalidem de 10 dakka mesafede gerekirse yardımcı da tutacağız insallah Tek sıkıntı ikinci çocuk yürüyene kadar olur sonra birlikte oynarlar:)

Teşekkür ederim kızlar :)

Valla canım kariyer hedefime gore muhtemelen 2 sene daha evdeyim o yüzden şu an zamanıydı, Annem de kayinvalidem de 10 dakka mesafede gerekirse yardımcı da tutacağız insallah Tek sıkıntı ikinci çocuk yürüyene kadar olur sonra birlikte oynarlar:)
Ay ne güzel anne ve kv yakında . En sevdiğim 😊 Benim kimsem yok da burda 😭 2 yıl evdeysen büyütürsün biraz, sonra onlar kreşe sen görevine 🤗 Mesleğin ne canım? Nasıl bir kariyer yapacaksın?

Ay ne güzel anne ve kv yakında . En sevdiğim 😊 Benim kimsem yok da burda 😭 2 yıl evdeysen büyütürsün biraz, sonra onlar kreşe sen görevine 🤗 Mesleğin ne canım? Nasıl bir kariyer yapacaksın?
Sosyal Hizmet uzmanıyım canım bu sene yüksek lisansım bitiyor, doktoraya başlarım ekim gibi bebeklerle evdeyken bi kaç senesi gecer sonra da saha da aktif çalışırım insallah :)

Gece içiyor sadece gündüz biberon almıyor ağzına 2 aydan sonra hiç anne sütü emmedi de zaten o yüzden 4 buçuk aylıkken yavaş yavaş başladım ek gıdaya şimdi doyumluk veriyorum artık
Maşallah :nazar: benimki 5-6 kaşık yiyip bırakıyor zorla biraz daha veriyorum. Meyveyi pek sevmedi sebzeleri daha çok yiyor. Ama doyumluk hiç yemedi.
8. Ay atak dönemiymiş canım ve bu dönemde uyku düzensizliği normalmiş happy kids ten takip ediyorum orda normal bu dönemlerde uykuda zorlanması diyodu benimki de zor dalıyor yarım saatlik uyku için 1 saat sallayıp ninni söylüyorum kollarım falan ağrıyor beşik sallamaktan benimki de 3 uykudan 2 ye düştü geceleri de bozuldu uyku düzeni dişler de çok etkiliyor tabi
Daha hiç disimiz yok, salya falan da yok ama uykuya dalarken elini ağzına sokmaya çalışıyor. O yüzden dişten şüphelendim. Uyuyabilirse sorun olmuyorda dalmasi uzun sürüyor. Kısa süre de geçer inşallah 🤲
Anne babayla maç yapsın 🤣 çok tatlı oldular maşallah 🧿 Allahım esirgesin 🙏🏻
Onun gözü ablada, peşinde dolanıp duruyor benimle oynasın diye😂 evet ya çok sevimli zamanları, amin inşallah bütün bebekleri🤲

Yaramazligina engel olmaya çalıştım mi bir bağırıyor aaaaa diye, resmen kavga ediyor benimle. Tamam al ne istiyorsan yeter ki sus diyorum 😂

Sosyal Hizmet uzmanıyım canım bu sene yüksek lisansım bitiyor, doktoraya başlarım ekim gibi bebeklerle evdeyken bi kaç senesi gecer sonra da saha da aktif çalışırım insallah :)
Çok güzel canım maşallah 🧿 doktorayı bitirene kadar da bebekler büyürler ☺️ Sonra çalışmaya başlarsın 🤗 güzel plan canım 😍

Temmuz annelerinde ikinci bebis ilk sende geliyor hadi hayırlı olsun canım.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😊😊😊

Ooo maşallah hadi hayırlısı inşallah erken hamilelik ve bebek bakmak güzelde zor olcak şimdiden hayırlısı sağlıklı olması dileğiyle inşallah canım

benim oğlum emeklemiyor hiç bir kelimede konuşamadı henüz ama ağlama kısmına gelince her dk cıyak cıyak ağlıyor son hastaneye yatışımızda hemşireler den korkutığu içşn yanından ayrılmamı istemiyor kalktığım gibi basıyor çığlığı, ek gıdada güzel başlamıştık yemeye ama diller çıkınca şuan tek istediği sadece emmek ve artık gögüs uçlarım doğumun ilk ayları gibi sürekli yara ve ağrı içinde sütlede doymayınca yine basıyor çığlığı

Bakalım bende istiyorum oğlum küçükken bir kardeşi daha olmasını ve küçükken birlikte büyümelerini tabi yaş geçiyor ve ilerde bakamıycak durumda oluyor insan rahata alışınca çocuk bakmak zor ben çocuklarımı erken büyütüp genç bir anne olmak istiyorum hep hayalimdi hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Alerji konusu oldu bizdede alerji şurubu vardı kullandım herşeyi denedim ama her seferi farklı şeylere alerji yaptı dr ek gidaya devam yinede dikkat et alerji olursa şıruvundan ver geçer bişey olmaz dedi şimdi daha iyi daha az alerji oluyor

X