Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar selamm bilin bakalim kim 2.ye hamile Sürprizzz kimsenin haberi yok sadece eşim biliyor çok çok yeni bir gebelik başlangıcı var daha doktora gitmedim sadece beta baktirdim
Benimki eliyle tutunurken bile dengeyi sağlayamıyor. Toto sallanıp duruyor ama inatla tırmanıyorBiz 8 buçuk olduk benimki çok aceleci emekliyor biyerlerden tutunup ayağa kalkıyor sonra tutunmayı unutup düşüyor tabi ki bay bay yapıyor gel gel yapıyor el çırpıyor ve en çok dede diyor kolayına geliyor galiba birkaç kelime daha çıkarıyor ama bilinçsiz ve bazen unutuyor ben ek gıdaya bodoslama girdim sabah kahvaltısı öğlen yemek suyu yada çorbaya ekmek atıyorum doyumluk artık gece yatmadan yoğurt ve muz rendeleyip yediriyorum gece kalkarsa da mama veriyorum çok şükür ek gıdada sorun yaşamadık
Aralarda mama içiyor mu sadece gece mİ içiyor
Kol altından tutunca koşuyor bizimki hele yerde top yada balon görsün uçuyor resmenDaha yeni yeni popoyu kaldırmaya başladı, emekleme başlangıcı var, bir de kol altından tutunca adım atıyor, nerde tehlikeli bir şey var yönünü oraya çeviriyor ve saldırıyor henüz bir kelime duymadım ağzından . Varsa yoksa vevevevevee vavavava ııııııı