2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba nadide temmuz anneleri,çılgın bebişlerle keyifler nasıl? Benim kız çok tembel çıktı. Anca kucakta geziyor hiç hareket yok.
Rutin kan testi yaptıran var mı? Geçen kontrolde doktorumuz bu ay yapacağız demişti. 9 aylıkken yapılıyor diye biliyorum ama acaba kastettikleri 9. Aya adım attığımız zaman mı?

Merhaba güzel anneler , sizlere bir sorum olacaktı eminim konuşulmuştur ama malum topik bayağı yoğun...

Sorum şu olacak: normalde bebeğime travel sistem araba aldık ve kullanıyoruz gayet memnunuz.ama ben tek basıma dısarı cıkmak istediğimde veya uçak seyahatinde vs zorlayacak belli.kabin boy bir araba arayışındayım kullanışlı ve hafif olanından.kullananlar hangi araba olduğunu yazarsa güzel fikirlerinize ve önerilerinize açığım çook teşekürler

Ben gecen sene tam bu zamanlar bebek arabasi ararken bunu gormustum o zaman 1200tl civariydi cok hafif ve kabin boy olacak sekilde katlaniyor. Neyse bunu alamadim bambaska bir travel sistem aldim o zaman ama aklim kalmisti. Fiyatlar ziplamis tabi su anda. Gerci anakucagi kismini artik kullanamazsin temmuz bebeklerine kucuk gelir ama normal araba olarak kullanilir. https://www.hepsiburada.com/sunny-b...=ALKAN+MAĞAZACILIK&url_src=and-product-detail

DefneninAnnesi07 şampuan alerjisi olabilirmi birde bunu dene istersen canım bir arkadaşımın bebeği olmuştu kullandigi şampuan alerji yapıyormuş
Canım en başından beri aynı şampuanı kullanıyorum hiç değiştirmedim.eğer şampuandan olmuş olsa doğduğundan itibaren etki etmezmiydiki

Canım en başından beri aynı şampuanı kullanıyorum hiç değiştirmedim.eğer şampuandan olmuş olsa doğduğundan itibaren etki etmezmiydiki
Alerjiyi anlamanın en iyi yolu besinleri sırayla denemek. Eğer bebeğiniz alerjikse her besini bir hafta deneyip arttırarak ilerlerseniz farkedebilirsiniz. Mesela benim oğlumda 1 çorba kaşığı balık bir şey yapmazken 2 çorba kaşığı yaptı. Tolere edebildiği miktarı saptarsınız.

Bebeğin hangi kelimeleri söylüyor canım? Benimkinin gelişimi geride kaldı galiba
Bu bebeklere gore değişir ki kuzenimiz 2 yaşında baba anne diyor kıyaslama yapma ben de babada çok ceneliyiz ben okul öncesi öğretmeniyim sadece bebekce konuşmayın hecelemeyin sözcükleri
Bubadan babaya geçtik ilk sonra mama ham anne meme hopp bane bananeye dede anne yi arka arka söylerken anane çıkıyor ama o tesadüf bilinçli olsa bakar şu sırada gel diyor oda babası gel gel diyoruz ondan sanırım
Biz kitap okuyoruz çok şarki söylüyorum parmak oyunlarını çok seviyoruz
Sakin kıyaslama yapma kardeşler bile farklı olur

Evet canım buraya yazdıktan sonra doktor randevumuz vardı zaten doktora da sordum. Bizimki iki kelime söyluyor normal mi diye. Normal çok iyi dedi. Hatta İlginçtir ki 8.aydaki bebek 5 kelime söyleyemez dedi . Cidden bebeğe göre fark ediyor heralde ben de bilemedim

8. Ayda bebek bilinçle kelime söylemez canım için rahat olsun tesadüfen kolay heceleri çıkarıyor. Bizimki mama vava yaya diyor. Alman olsak ya ya yani evet evet diyor derdik. Türküz diye yaya yani yolda yürüyerek yolculuk yapan kişi demek istiyor mu diyeyim yani tesadüfen diyor işte bir şeyler

Kesinlikle haklısın canim artık takmıyorum zaten bizim evde meme kelimesi hiç kullanılmıyor emziremiyorum da zaten , çocuk memeyi nereden öğrendi de meme diyor mesela biraz taklit biraz hece tekrarı yapıyolar işte

Şimdiki nesil başka dedeyi görünce dede babayı görünce baba banada anniiii meyve görse yada masayı hazırladimi görse mama yerkende hammmm diyor gece uyanınca memiii memiii der artik tesadufmu sartlanmami bilemiyorum bunlar multivitamin cocugu diyorr doktorumuz herşey beklenirmis

Bunu bende çok merak ediyorum kıyafet oyuncak küvet puset bi sürü şey var
Facede gruplar var nekadar güvenilir bilemem gerçekten ihtiyacı varmı kimiside satıyormuş ordan kargo ücreti karşılığı gönderenler var yada dolapta ikinci el satıyorlar ben koyuyorum kardeşimiz olursa yada kuzeni olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…