Ayy evet birde o var dimi giydiği birşeydende alerji ihtimali oluyo bebeklerin.ama kıyafetinden olduğunu düşünmüyorum yaaPeki yünlü bir kıyafete alerjisi olabilir mi ? Ek gıda da aynı şeyleri veriyorsan gerçekten anlamak çok karmaşık oluyor sakin kafayla 3 günlük menü yapıp aynı malzemeleri yedirsen bebeklerin alerji testi zoe oluyor ya
cnm olurmu öyle şeyBebeğin hangi kelimeleri söylüyor canım? Benimkinin gelişimi geride kaldı galiba
cnm olurmu öyle şey
her bebeğin gelişimi bir değil... benm kızım babababa diyor sadece mesela
hiç üzülme
benmkide göğsümü felan elliyor (hiç emmedi 1 kere bile)Canim benim biliyorum ama yine de şaşırdım, 1 ay erken doğmuştu ondan mı acaba falan diye düşündüm. Benimki de uzuun suredir asla meme emmedigi halde meme diyor sadece hahahah
Günaydın
Annem diyor ki normal bebek degil bunlar, folik asitli bebek. hep bi bilmişlik büyümüş de küçülmüşlükbenmkide göğsümü felan elliyor (hiç emmedi 1 kere bile)
aklın başına şimdimi geliyor diyorum
kesinlikle katılıorumAnnem diyor ki normal bebek degil bunlar, folik asitli bebek. hep bi bilmişlik büyümüş de küçülmüşlük
Hahahhahh ayy güldürdün valla canim yaakesinlikle katılıorumgeçen bende dedim anneme.. bizde durum ters ben diorum
folikasit bebesi bu enerjisini atamıor diorum
bide benm tüp bebek.. tüpte gazını cok vermişler bunun diorum
Benim oğlan dacnm olurmu öyle şey
her bebeğin gelişimi bir değil... benm kızım babababa diyor sadece mesela
hiç üzülme
Temmuz bebeleri cok çingenBenim oğlan da
Vavavava
Veveveve
İnne( ağlarken ) diyor
Bir tane de bizde var. Babası bugün aaaaaa diye bağırmayi öğretti. Başım şişti resmenTemmuz bebeleri cok çingen
Canım ıstersen haziran annelerine yaz bu konuda sana yardımcı olabilirler belki. Orda da var alerji kaynağını bulmaya çalışan anneler.İyi akşamlar kızlar.Bebeğinin alerjisi olan annelere sorum olacak.
1.Bebeğinizin neye alerjisi olduğunu deneme yöntemi ile mi öğrendiniz yoksa alerji testi yaptırdığınız da mı çıktı?
2.Alerji testi ile öğrendiyseniz eğer;nasıl bir test yapıyorlar?Deneme yöntemi ile anladıysanız eğer;hangi yiyecek olduğunu bulmak için,o yiyeceği kaç gün boyunca verdiniz?
Off kafamda deli sorularben bir türlü neye alerjisi olduğunu bulamıyorum.bi bakıyorum hiç birşeyi yok bi bakıyorum her yeri kırmızı kırmızı her zamanda aynı yiyecekleri veriyorum ama ne alerji yapıyor anlamıyorum.
Gittikçe hareketleniorlarBir tane de bizde var. Babası bugün aaaaaa diye bağırmayi öğretti. Başım şişti resmen
Bende öğlen geliyorum. Sonra ikisi de uyuyor bir kaç saat dinleniyorum.sonra yatana kadar hiç oturmuyorum.Gittikçe hareketleniorlar
Ben çalışıorm çğleden snra eve geliorm annemde kalıorm elden ele gitmesine rağmen pestilim cıkıo
Sen nabıon bakeemmÇingen bebeleri
Oğlu olana kızımı verebilirimBende öğlen geliyorum. Sonra ikisi de uyuyor bir kaç saat dinleniyorum.sonra yatana kadar hiç oturmuyorum.Sürekli odadan kaçıyor bohcasini vereceğim eline az kaldi
Benim eşim ilkine doğmadan bulmuştu. Ama buna bulamadı.bunu gören de kaçar zaten. Sanırım bizimki elimizde kaldıSen nabıon bakeemm
Oğlu olana kızımı verebilirim
Seninki benmkini görse kesin kaçarBenim eşim ilkine doğmadan bulmuştu. Ama buna bulamadı.bunu gören de kaçar zaten. Sanırım bizimki elimizde kaldı
Zilli olsa yine kabulüm. Kız çocuğu serseri mi olur hiç. Olmuş işteSeninki benmkini görse kesin kaçar
Bçyle zillilik ykkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?